LL_NEO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2003 Επειδή ξέρω την εκτίμηση που τρέφετε για το ευγενές αυτό λαχανικό, μόλις είδα το παρακάτω αγγούρι στην Καλαμάτα, κατάλαβα ότι έπρεπε να το αποθανατίσω και να σας το μεταφέρω. Συγχωρέστε το Τ610 για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 4, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 XAXAXAXAX ....καλο!!!Παντως απο μια πλακα - ατακα ξεκινησαν ολα και μας βγηκε το ονομα.LL γιατι ειδικα σε μενα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 4, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 You treat the family with no respect... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 4, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 Γιατί είναι γνωστόν ότι το δεύτερο σου nick είναι Αγγουρίδης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 4, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 I'll make you an offer you cant refuse.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 4, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 Αρχική απάντηση από DJD Γιατί είναι γνωστόν ότι το δεύτερο σου nick είναι Αγγουρίδης OXIIIIIIIIIIIIIIIIII αυτο ηταν πολυ υπουλο , ε ,ε ,ε θρασυδειλο. Vagoura με ελεγαν αλλα καποιοι τονισαν την ποντιακη μου βλακεια....Αμα σε πιασω στα χερια μου κωστα θα θα θα ..σε κερασω κανα καφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Νοέμβριος 4, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 Αρχική απάντηση από Vagouridis OXIIIIIIIIIIIIIIIIII αυτο ηταν πολυ υπουλο , ε ,ε ,ε θρασυδειλο. Vagoura με ελεγαν αλλα καποιοι τονισαν την ποντιακη μου βλακεια....Αμα σε πιασω στα χερια μου κωστα θα θα θα ..σε κερασω κανα καφε... Eγω ξερω την ιστορια που λεει ο Κωστας παντως :p : Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 4, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 Χεχε ειδικά σε σένα, γιατί πολύ απλά, είσαι ο "πατέρας" της θρυλικής πλέον ερώτησης "Αγγουράκια στο ψυγείο σου έχεις?" (με τις γνωστές απαντήσεις-επακόλουθα...) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 4, 2003 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 Αρχική απάντηση από shidokanjohn Eγω ξερω την ιστορια που λεει ο Κωστας παντως :p : Ψευτη!!!!!! Δεν θα ερθεις βολτα ..θασε κερασω και σενα κανα καφε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 4, 2003 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 Αρχική απάντηση από LL_NEO [04-11-2003 και 19:32] Χεχε ειδικά σε σένα, γιατί πολύ απλά, είσαι ο "πατέρας" της θρυλικής πλέον ερώτησης "Αγγουράκια στο ψυγείο σου έχεις?" (με τις γνωστές απαντήσεις-επακόλουθα...) :D Αυτα ειναι λασπη και φημες που καποιοι γνωστοι αγνωστοι σαν τον παρακατω διαδιδουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 4, 2003 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 lol Vag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Νοέμβριος 4, 2003 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 LOL πολυ καλο αγγουρακι και καλης ποιοτητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 4, 2003 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2003 Φρικάγγουρο Πατησίων είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Νοέμβριος 7, 2003 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 δεν μας λέτε κι εμάς την ιστορία με το αγγούρι;όποιος την πει θα έχει ένα καφέ κέρασμα από βαγγ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2003 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Καποτς καποιος κατι ειχε πει το οποιο το θεωρησα πολυ προσβλητικο και του εκανα την ερωτηση αγγουρακια στο ψυγειο εχεις?Και μετα του δωσα και μια απαντηση να παρει ενα απο το ψυγειο και να το ...^$#*$> στον *&^#()@ .... διοτι αυτο 8α ειχε τριπλη επιδραση α)Θα δροσιζοντανβ)Θα το βουλωνεγ)ισως με λιγη προσπαθεια και σκορδο οταν εκλανε να εβγαζε τζατζικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Νοέμβριος 7, 2003 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 αααζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Νοέμβριος 7, 2003 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 και γιατί βαγγουρίδης και όχι αγγουρίδης; ή αγγουροατάκας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2003 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Το εχω ξαναπει απλα ετυχε να κανουμε εναν χαβαλε με αγγουρια...το παρατσουκλι μου ειναι απο το Βαγουρας και το ιδης ειναι για να τονισει την ποντιακη μου βλακεια....καμια σχεση το παρατσουκλι με αγγουρια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Νοέμβριος 7, 2003 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Και το αγγουριδης απο που προεκυψε ρε ψηλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 8, 2003 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2003 To αγγουριδης μου το εβγαλαν αλλοι μετα απο καποια ατακα μου και απο το σκηνικο οτι κατα τυχη ειπαμε να ονομαστουμε aggoyrex .Και σαφως δεν μου αρεσει το αγγουριδης , αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.