Jump to content

Προς την Aggourex και ιδιαίτερα τον Vagouridi

LL_NEO

Recommended Posts

Επειδή ξέρω την εκτίμηση που τρέφετε για το ευγενές αυτό λαχανικό, μόλις είδα το παρακάτω αγγούρι στην Καλαμάτα, κατάλαβα ότι έπρεπε να το αποθανατίσω και να σας το μεταφέρω.

Συγχωρέστε το Τ610 για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας.

post-48-1416070620,8676_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από DJD

Γιατί είναι γνωστόν ότι το δεύτερο σου nick είναι Αγγουρίδης :blink:

OXIIIIIIIIIIIIIIIIII αυτο ηταν πολυ υπουλο , ε ,ε ,ε θρασυδειλο.

Vagoura με ελεγαν αλλα καποιοι τονισαν την ποντιακη μου βλακεια....Αμα σε πιασω στα χερια μου κωστα θα θα θα ..σε κερασω κανα καφε...

Αρχική απάντηση από Vagouridis

OXIIIIIIIIIIIIIIIIII αυτο ηταν πολυ υπουλο , ε ,ε ,ε θρασυδειλο.

Vagoura με ελεγαν αλλα καποιοι τονισαν την ποντιακη μου βλακεια....Αμα σε πιασω στα χερια μου κωστα θα θα θα ..σε κερασω κανα καφε...

Eγω ξερω την ιστορια που λεει ο Κωστας παντως

:p :p :

Χεχε ειδικά σε σένα, γιατί πολύ απλά, είσαι ο "πατέρας" της θρυλικής πλέον ερώτησης "Αγγουράκια στο ψυγείο σου έχεις?" (με τις γνωστές απαντήσεις-επακόλουθα...) :D :D :D

Αρχική απάντηση από LL_NEO [04-11-2003 και 19:32]

Χεχε ειδικά σε σένα, γιατί πολύ απλά, είσαι ο "πατέρας" της θρυλικής πλέον ερώτησης "Αγγουράκια στο ψυγείο σου έχεις?" (με τις γνωστές απαντήσεις-επακόλουθα...) :D :D :D

Αυτα ειναι λασπη και φημες που καποιοι γνωστοι αγνωστοι σαν τον παρακατω διαδιδουν

post-32-1416070621,0885_thumb.jpg

Καποτς καποιος κατι ειχε πει το οποιο το θεωρησα πολυ προσβλητικο και του εκανα την ερωτηση αγγουρακια στο ψυγειο εχεις?Και μετα του δωσα και μια απαντηση να παρει ενα απο το ψυγειο και να το ...^$#*$> στον *&^#()@ .... διοτι αυτο 8α ειχε τριπλη επιδραση

α)Θα δροσιζονταν

β)Θα το βουλωνε

γ)ισως με λιγη προσπαθεια και σκορδο οταν εκλανε να εβγαζε τζατζικι

Το εχω ξαναπει απλα ετυχε να κανουμε εναν χαβαλε με αγγουρια...το παρατσουκλι μου ειναι απο το Βαγουρας και το ιδης ειναι για να τονισει την ποντιακη μου βλακεια....καμια σχεση το παρατσουκλι με αγγουρια ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.