Jump to content

software με χάρτες/δρόμους

bleo8onhs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξέρετε κανένα πρόγραμμα με χάρτες, δρόμους, να δηλώνεις αρχή και τέλος και να σου βγάζει πιθανές διαδρομές? οχι το hellas navigator...

Kαι γαμω ειναι ενα που εχουν οι ταξιτζιδες αλλα δεν ξερω αν μπορεις να το βρεις τζαμπε.

υπάρχει εμπορική έστω τέτοια εφαρμογή για pocket pc?? με ελληνικούς χάρτες... ξένους έχω βρει...

• 1 month later...

Εγώ εκτός από αυτό της Microsoft που προαναφέρθηκε, είχα παλιά και ένα της SONY το οποίο ήταν πολύ καλό, είχε και το τελευταίο χωριό της Ελλάδας. Δεν θυμάμαι το όνομά του δυστυχώς.

• 1 year later...

επαναφέροντας το θέμα....

υπάρχει ελληνική έκδοση του Autoroute η κάποιου άλλου που να καλύπτει πέρα απο Ελλάδα?

Αρχική απάντηση από Voudas [04-11-2003 13:19]

υπάρχει εμπορική έστω τέτοια εφαρμογή για pocket pc?? με ελληνικούς χάρτες... ξένους έχω βρει...

για ριξε μια ματια στο pocketstreets της MS

εαν δεν κανω λαθος τωρα βγαινει και η εκδοση 2006 και για ppc

στο official site κυκλοφορει και χαρτης της Αθηνας

ESTRANGED: MONO με δορυφόρο μπορείς να ξέρεις που ακριβώς βρίσκεται ο άλλος... Έχουμε κάνει εφαρμογή εδώ...

DarkSaga: DestinAtor... Ελληνικότατο κι έχει τα πάντα. Φυσικά χρειάζεται GPS συσκευή. Αυτό βλέπετε στα ταξί. Έχει συνεχώς ενημερωμένουσ χάρτες, σου δίνει οδηγίες πως να πας, αν χάσεις πχ. το δρόμο, σου επανασχεδιάζει διαδρομή, κλπ. Κορυφαίο.

Αυτό έχει το Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29165486&Catalog_Id=1&Product_Id=274783&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0

Εδώ είναι η αντιπροσωπεία: http://www.ngi.gr/

Μη ξεχνάς ότι θα χρειαστείς και GPS συσκευή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.