Jos3ph Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2009 http://img260.imageshack.us/gal.php?g=vlcsnap2009120410h52m06.pngεδώ έχω μερικές φωτογραφίες , βοηθήστε να αναγνωρίσω το πρόβλημα ώστε να πάρω την αντίστοιχη λύση ...ευχαριστώμαλλον καρτα γραφικών είναι , σε νορμαλ δεν δειχνει τπτ ( βασικά λευκό φόντο με τα ίδια σκουπίδια ) , σε safe mode δείχνει πάλι σκουπίδια ( με το περιβάλλον του safe mode , για να συμπληρώσω ) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 καρτα γραφικων ειναι φιλε μου! κουμπωσε μια αλλη πανω για να βεβαιωθεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Δες και αν έχει ξεκουμπώσει λίγο η κάρτα από την θύρα... μήπως δεν πατάει καλά. Τροφοδοτικό της προκοπής υπάρχει; Γενικά μιλάμε για το pc της υπογραφής σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Δεκέμβριος 4, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 ναι το σύστημα την υπογραφής είναι μου φέρνουν καινούρια 4670δεν παίζει να μην είναι καλά βαλμένη ... τώρα την βγάζω , το κουμπι πως το τραβαμε ; δεν εχει και πολύ χώρο να δω ...οκ βγηκε το τερΑς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Δεκέμβριος 4, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Μπήκε μία Gigabyte HD4670 και είναι μια χαρά , η διάγνωση έδειξε κάρτα γραφικών , οπότε και αλλάχτηκε επιτυχώς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Τα ίδια είχα και εγώ με μια x800xl ή κάτι τέτοιο. Πολύ παλιά δηλαδή... άλλα ναι, είναι κάρτα γραφικών και τα περίεργα σχήματα λέγονται "artifacts". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Δεκέμβριος 4, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 το ιδιο προβλημα ειχα και εγω...καρτα γραφικων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.