Jump to content

Θα κατεβείτε στις πορείες το Σαββατοκύριακο?

geogeoland

Θα κατεβείτε στις πορείες?  

64 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply
Aύριο στη 1 το μεσημέρι συγκέντρωση στα προπύλαια....

μακρυα γιατι οι αναρχικοι λενε πως κολλανε γριπη πιο ευκολα :happy2::happy2:

Ρε παιδιά για να μην τρέφετε όνειρα.....δεν πρόκειται να αρχίσετε καμιά επανάσταση εσείς και οι όμοιοι σας. Πολυ απλά γιατί δεν έχετε στερηθεί τίποτα. Γράφετε πίσω από ένα πληκτρολόγιο σηχτιρίζοντας αστυνομίες-κυβερνήσεις-καθεστώτα-κατεστημένα-συστήματα-καπιταλισμό-και ενίοτε αλβανάκια και αφρικανούς μετανάστες που σας "έκλεψαν" την πρωτιά στο σχολείο και κατά συνέπεια την "τόσο πολύτιμη" για εσάς ελληνική σημαία στις παρελάσεις, αλλά στα διαλλείματα από τις δημιουργικές αυτές ασχολίες σας, αράζετε για φραπεδούμπες.

Την όποια οργή-αγανάκτηση και ώρα για επανάσταση αφήστε την στα χέρια αυτών που έχουν μοχθήσει για κάτι και "κάποιοι" τους το έχουν στερήσει...Στην περίπτωση μας....αφήστε την για τους γονείς του παιδιού.

Χμ.

Θα προτιμήσω να μην απαντήσω για την ώρα στο πρώτο ερώτημα που θέτεις.

Θα σχολιάσω όμως την τελευταία clopyright πρόταση από τον υποτιθέμενο λόγο του Ισοκράτη που παραθέτεις και έχει φορεθεί πολύ τελευταία στο διαδίκτυο, καθώς αναπαράγεται κατά βούληση από "υπερήφανα" blog, και εκνευριστικά spam mails.

Το απόσπαμα αυτό λοιπόν, έντεχνα έχει αποκοπεί από το υπόλοιπο κείμενο με σκοπό να αλλάξει εντελώς το νόημά του, με αποτέλεσμα να το κάνουν μέχρι και κάδρο στην ΓΑΔΑ.

:slap: τελεία-τζέιπέγκ

Ο Ισοκράτης, κατά τον Αρεοπαγιτικό λόγο του, κάθε άλλο παρά για "κατάχρηση δημοκρατίας" έκανε λόγο.

Για την ακρίβεια, βάση του υπόλοιπου κειμένου, μάλλον το ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα από αυτό που λανσάρεται σήμερα βγαίνει.

Μετεφρασμένο το υπόλοιπο κείμενο για όσους δεν αρέσκονται στα αμάσητα ρητά σύγχρονης προπαγάνδας:

Πηγή (επειδή θεωρώ υποχρέωσή μου να την βάλω).

Sorry κιόλας, αλλά λέει πουθενά "Ισοκράτης"; Στην ερώτηση μπορείς να απαντήσεις;

Sorry κιόλας, αλλά λέει πουθενά "Ισοκράτης";

Όχι.

Αν έγραφε δεν θα σε "κατηγορούσα" για clopyright.

Αν πάλι τα γραφόμενά σου μοιάζουν τόσο πολύ εντελώς συμπτωματικά με το λεγόμενο ρητό, ζητάω και συγνώμη.

Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω.

Ήταν σύμπτωση λοιπόν;

Στην ερώτηση μπορείς να απαντήσεις;

Εννοείς την ερώτηση με τα σφυριά και τα κουμπούρια;

Πραγματικά θες μία κουβέντα που να ξεκινά από αυτό το επίπεδο;

Μπορείς να εστιάσεις στα λόγια και όχι στο ποιός τα έγραψε. Συμφωνείς ή δε συμφωνείς ότι οι μπαχαλάκηδες και γενικότερα ο κόσμος έχει ξεχάσει οτι έχει και υποχρεώσεις εκτός από δικαιώματα και ότι έχουν φύγει από το "εμείς" και έχουν έρθει στο "εγώ" (σε παρακαλώ δες την φράση και μην με κατηγορήσεις ότι αντέγραψα το Μακρυγιάννη); Μια ερώτηση έκανα βασικά και ακόμα δε μου έχεις απαντήσει.

Ρε παιδιά για να μην τρέφετε όνειρα.....δεν πρόκειται να αρχίσετε καμιά επανάσταση εσείς και οι όμοιοι σας. Πολυ απλά γιατί δεν έχετε στερηθεί τίποτα. Γράφετε πίσω από ένα πληκτρολόγιο σηχτιρίζοντας αστυνομίες-κυβερνήσεις-καθεστώτα-κατεστημένα-συστήματα-καπιταλισμό-και ενίοτε αλβανάκια και αφρικανούς μετανάστες που σας "έκλεψαν" την πρωτιά στο σχολείο και κατά συνέπεια την "τόσο πολύτιμη" για εσάς ελληνική σημαία στις παρελάσεις, αλλά στα διαλλείματα από τις δημιουργικές αυτές ασχολίες σας, αράζετε για φραπεδούμπες.

Την όποια οργή-αγανάκτηση και ώρα για επανάσταση αφήστε την στα χέρια αυτών που έχουν μοχθήσει για κάτι και "κάποιοι" τους το έχουν στερήσει...Στην περίπτωση μας....αφήστε την για τους γονείς του παιδιού.

να τος ο μενταλιστ!

ξερεις τι σκεφτομαστε πριν το πουμε.ξερεις τι ειναι ο καθενας που γραφει στον υπολογιστη.ξερεις ποιος μοχθησε και ποιος οχι.:hi:

μπορεις απλα να πεις οτι εισαι βολεμενος και δε θες να σου χαλαει κανεις τη ζαχαρενια σου.ολα τα αλλα ειναι...

Μπορείς να εστιάσεις στα λόγια και όχι στο ποιός τα έγραψε. Συμφωνείς ή δε συμφωνείς ότι οι μπαχαλάκηδες και γενικότερα ο κόσμος έχει ξεχάσει οτι έχει και υποχρεώσεις εκτός από δικαιώματα και ότι έχουν φύγει από το "εμείς" και έχουν έρθει στο "εγώ" (σε παρακαλώ δες την φράση και μην με κατηγορήσεις ότι αντέγραψα το Μακρυγιάννη); Μια ερώτηση έκανα βασικά και ακόμα δε μου έχεις απαντήσει.

Συγνώμη, αλλά όταν αυτά τα λόγια έχουν χιλιο-λανσαριστεί αποδεδειγμένα με εντελώς λάθος τρόπο, οφείλω να κάνω την διευκρίνηση που ήδη έκανα, ανεξάρτητα από το ποιος τα αναπαράγει.

Από εκεί και πέρα, σε ένα εντελώς γενικό φόντο, το γεγονός και μόνο πως σήμερα κλείνουμε ένα χρόνο από την δολοφονία ενός παιδιού από έναν ένστολο υπηρέτη του κράτους, το άνοιγμα κουβέντας "είναι κακοί αυτοί οι μπάχαλοι" είναι τουλάχιστον ντροπή προς τις όποιες στοιχειώδεις αξίες ανθρωπιάς μας έχουν απομείνει.

Πάμε ξανά, για όσουν 52 Σάββατα είναι αρκετά για να ξεχάσουν.

Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένας 15χρονος από έναν επινοημένο φρουρό της "δημοκρατίας"...

Πραγματικά, δε χωράει ο νους μου πόσο θράσος χρειάζεσαι να ρωτάς αν θα έφταιγε ο κακός μπάτσος που θα καθάριζε κάνα δυο τύπους με σφυριά σήμερα.

Θα μπορούσα να σου απαντήσω με ένα αντίστοιχο παράδειγμα αστυνομικής βίας για κάθε μπάχαλο που γίνεται.

Αλλά δε θα το κάνω, μπας και σώσω την κουβέντα από βέβαιο αδιέξοδο.

Θα σου απαντήσω με αυτά τα γενικά ρομαντικά και απέραντα.

Ένας αστυνομικός δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο που αναφέρεις, αν λίγες μέρες μετά την δολοφονία του παιδιού δεν φώναζαν οι συνάδελφοί του "που είναι ο Αλέξης οΕο".

Επίσης δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο αν υπήρχε στοιχειώδης παιδεία και εκπαίδευση στα σώματα της αστυνομίας.

Επίσης δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο αν δεν κυβερνούσε το παρακράτος, φέρνοντας σε σημείο ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας να αναπτύξει στα όρια τα ένστικτα της κοινωνικής του αυτοσυντήρησης.

Ξερά και με 2 λέξεις :

Εσύ και εγώ φταίμε που οπλίζεται το χέρι ενός τύπου και καθαρίζει ένα παιδάκι, και κατ'επέκταση, εσύ και εγώ φταίμε που οπλίζεται το χέρι ενός τύπου με ένα σφυρί στο φαινόμενο δράσης-αντίδρασης.

Η κατάσταση έχει γίνει πολεμική, και πρέπει να διαλέξουμε στρατόπεδα.

Να κάνουμε ένα κλικ αυτοκριτικής πριν βγάλουμε (τα ασφαλή μας πάντα) συμπεράσματα ;

(λέω εγώ τώρα).

-Και τι να κάνω ΕΓΩ; (θα μου πεις).

Ξεκίνα με την πορεία αύριο, και τα υπόλοιπα τα συζητάμε.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αρχικά και σε κάθε περίπτωση όλοι είμαστε άνθρωποι. Όλους μας έχει γεννήσει μια μάνα, όλοι μας έχουμε τα όνειρά μας, τις ανυσηχίες μας, τα πάθη μας. Όλοι ζούμε. Και όλοι μας αξίζει να ζήσουμε. Στενάχωρο που ο Αλέξης δεν πρόλαβε να ζήσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσουμε τη ζωή του Μιχάλη, του Μπάμπη και του Βαγγέλη. Αίσχος σε αυτούς που κορόιδευαν το χαμό ενος μικρού παιδιού, αλλά και αίσχος σε αυτούς που βγήκαν και πλιατσικολόγησαν, έκαψαν και έσπασαν στο όνομα αυτού.

Όσο αναπαράγουμε τη βία, αυτή θα ζητάει περισσότερα θύματα. Αν πραγματικά θέλαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Αλέξη, δε θα χτυπάγαμε μπάτσους με σκοπό να τους σκοτώσουμε, θα κάναμε μια καλή πράξη ζωής στο όνομα του.

Για τον αστυνομικό που ξυλοκόπησαν κουκουλοφόροι θα γίνει καμιά πορεία;

αφου ενδιαφερεσαι τοσο γιατι δε ξεκινας εσυ μια?

αφου ενδιαφερεσαι τοσο γιατι δε ξεκινας εσυ μια?

Περιμένω να μου στείλουν το κατάλληλο "sms" από indymedia ή από άλλη ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση.

Επίσης δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο αν δεν κυβερνούσε το παρακράτος

για αυτο το "παρακρατος" υπαρχει καποιος ακριβης ορισμος η ειναι απλα πλεημπακ απο 30φυλλοπουλο?

είναι τουλάχιστον ντροπή

ντροπη το ενα ,ντροπη το αλλο σε σχεση με τον εκλιποντα,στο τελος θα πρεπει να ζηταμε και συγνωμη για να αναφερουμε τον μηνα δεκεμβριο.

Στη λιστα με τα επισης και τα λοιπα συγκινητικα σκεφτηκες ποτε να προσθεσεις το οτι καπου φταινε κι ολοι αυτοι που λενε στολη=>αρα ειναι κακος γουρουνι δολοφονος? και καλλιεργουν πρωτα στους ιδιους τους καπς την ιδεα του οτι ειναι τρολλς με κρανη?

υγιές κομμάτι της κοινωνίας να αναπτύξει στα όρια τα ένστικτα της κοινωνικής του αυτοσυντήρησης

κοινωνικο και αυτοσυντηρηση,μαζι δεν πανε.Η εισαι στην κοινωνια,η στην ζουγκλα.Και λυπαμαι που θα σε απογοητευσω,αλλα τυποι σαν αυτους με τα σφυρια και τις τακτικες συμμοριας,μονο υγιες κομματι δεν ειναι και δεν τους φταιει καμμια αστυνομια.(βλ καρλος τζουλιανι καπου καπως καποτε στη γενοβα και τα σχετικα με την προελευση του-->ενας απλος γηπεδομπαχαλακιας ηταν,ναθιν μοαρ)

Η κατάσταση έχει γίνει πολεμική, και πρέπει να διαλέξουμε στρατόπεδα.

τι κοσμος μπαμπα!σε καιρο ειρηνης οι αρρωστημενες ονειρωξεις πολεμων και στρατοπεδων να βαφτιζονται "Αγωνας"/"κοινωνικος προβληματισμος"

Ξεκίνα με την πορεία αύριο, και τα υπόλοιπα τα συζητάμε

Ω ναι...αγωνας με τη μορφη μιας πορειας που θα χαιδευτει ασυστολα απο οπινιον ληντερς such as 30φυλλοπουλος...

Απο περιεργεια παντως,κατεβηκε η αφεντια μου σημερα στουρναρη και ανεβοκατεβηκε ολη την Πατησιων,επιτηδες γυφτε ντυμενος με φορμα και φουτερ πουχε κουκουλα ...Νεκρα ως εκει που δεν παιρνει,ελαχιστα αυτοκινητα και ολοι να κοιτιουνται μεταξυ τους με ενα παραξενο υφος....

Περιττο να πω οτι δεν με σταματησε κανεις,και ειδα αστυνομια 4-5 ατομα στην 3ης Σεπτεμβριου και μετα μια περιπολια απο 6-7 μηχανακια και 3-4 μοτο στην πατησιων ...

Κατα συμπτωση,στο σημειο του περσινου περιστατικου 6-7 ατομα και 2-3 με κρανη (πολιτες εννοω)....

Δεν μπορεί να δεί την απάντησή σου. Έχει αποκλειστεί από το θέμα λόγω της συμπεριφοράς του.

Περιμένω να μου στείλουν το κατάλληλο "sms" από indymedia ή από άλλη ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση.

γενικα αποφευγω τετοιου ειδους συζητησεις αφου ο καθενας το βλεπει απο τη δικη του σκοπια (και πολυ σωστο αυτο,απλως μετα κατανταει σε flame/προσβολες)

Αλλα επειδη απο περυσι τοχω ακουσει πολλες φορες αυτο,υπαρχει κατι που αποδεικνυει οτι σταλθησαν SMS την ημερα που δολοφονηθηκε ο μικρος?

edit:

τα μονα που εχω δει ειναι τα εξης :

sms.JPG

MobileSMS_Students.jpg

τα οποια ειναι obviously fake.

Το ενα ειναι απο την ιστοσελιδα stop-indymedia και το αλλο δημιουργημα των "πατριωτικων" blog.

γενικα αποφευγω τετοιου ειδους συζητησεις αφου ο καθενας το βλεπει απο τη δικη του σκοπια (και πολυ σωστο αυτο,απλως μετα κατανταει σε flame/προσβολες)

Αλλα επειδη απο περυσι τοχω ακουσει πολλες φορες αυτο,υπαρχει κατι που αποδεικνυει οτι σταλθησαν SMS την ημερα που δολοφονηθηκε ο μικρος?

περιμενεις εσυ η μεγαλη συνωμοσια για την αποσταθεροποιηση της χωρας να αφησε σημαδια και αποδειξεις οπως sms?

περιμενεις εσυ η μεγαλη συνωμοσια για την αποσταθεροποιηση της χωρας να αφησε σημαδια και αποδειξεις οπως sms?

αλλος ενας αστικος μυθος στη συλλογη τοτε (μαζι με "Κισινγκερ κατα Ελληνων" και "Λιακοπαπαρολογιες")

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αρχικά και σε κάθε περίπτωση όλοι είμαστε άνθρωποι. Όλους μας έχει γεννήσει μια μάνα, όλοι μας έχουμε τα όνειρά μας, τις ανυσηχίες μας, τα πάθη μας. Όλοι ζούμε. Και όλοι μας αξίζει να ζήσουμε. Στενάχωρο που ο Αλέξης δεν πρόλαβε να ζήσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσουμε τη ζωή του Μιχάλη, του Μπάμπη και του Βαγγέλη. Αίσχος σε αυτούς που κορόιδευαν το χαμό ενος μικρού παιδιού, αλλά και αίσχος σε αυτούς που βγήκαν και πλιατσικολόγησαν, έκαψαν και έσπασαν στο όνομα αυτού.

Όσο αναπαράγουμε τη βία, αυτή θα ζητάει περισσότερα θύματα. Αν πραγματικά θέλαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Αλέξη, δε θα χτυπάγαμε μπάτσους με σκοπό να τους σκοτώσουμε, θα κάναμε μια καλή πράξη ζωής στο όνομα του.

E, δεν ήταν και τόσο δύσκολο σε πρώτη φάση τελικά να συμφωνήσουμε.

:cool:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τσάκωνα, αν θελήσω να τρολλάρω, πίστεψέ με, μπορώ να το κάνω με περίσσιο ταλέντο.

Δεν θα σου κάνω την χάρη όμως.

Ανάθεμα κι αν κατάλαβες γραμμή από όσα που έγραψα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.