Jump to content

Θα κατεβείτε στις πορείες το Σαββατοκύριακο?

geogeoland

Θα κατεβείτε στις πορείες?  

64 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

@Tsakonas:θα μπορούσες πλίζ να με πείσεις με επιχειρήματα οτι δεν ζούμε σε ζούγκλα αλλά σε συντεταγμένη πολιτεία κ υπακούμε όλοι ανεξαιρέτως στο ''κοινωνικό συμβόλαιο''?(μιλώ κυρίως για τη χώρα που ζούμε)

Ένας φίλος παραπάνω έγραψε οτι δεν στερήθηκα τίποτε κ γιαυτό δεν εκτιμώ κ τίποτε (δικαιούμαι να ομιλώ ή μήπως όχι?λολ).

Σαφώς κ δεν στερήθηκα -γνήσιο τέκνο καναπέως-.Αυτό μου αφαιρεί το δικαίωμα να επιζητώ ''κάθαρση''-μεταστροφή-βελτίωση-αποφυγή του ηθικού τέλματος?

Μήπως να βρω μια χρονοκάψουλα,να περάσω μερικές δεκαετίες πείνας κ μετά να ασχοληθώ με τη ζωή μου?

Κ το καλύτερο είναι,οτι ενώ εγώ είμαι χορτάτος,αντιδρώ για τα res gestae των πρώην ''αχόρταγων'' που κατάφεραν κ άλλαξαν (ο κόσμιος εαυτός με συγκρατεί να μη γράψω το σωστό ρήμα) την παναγία σε ότι μπορεί να βάλει ο νούς.

Μια χαρά μαμάγατε το σύστημα κ λειτουργούσατε όπως σας βόλευε.Τώρα που θέλω να μπω κ γω στο σύστημα όμως κ είδα οτι δεν με ''παίζεται'' κ με είπατε κιόλας να πάρω τα κουβαδάκια μου κ να εξοριστώ,θέλω να σας το αλλάξω-να φτιάξω το δικό μου,όπου θα έχω αν μη τι άλλο μια θέση.(προφανώς από αυτό θα λείπουν μερικοί,ελπίζω να μην απουσιάζουν τόσοι όσοι στο σύστημα που ζω).

Αν κ για να πω την αμαρτία μου,δεν έχω καταλάβει απόλυτα αν θέλουμε (οι επιζητούντες αλλαγή) να το αλλάξουμε ή να το παραλλάξουμε-βελτιώσουμε-μπαλώσουμε.

Νομοτέλεια,κύκλος ζωής δεν ξέρω.Το μόνο σίγουρο για μένα είναι οτι απαιτείται αλλαγή.Όχι για μας,αλλά για το αύριο.

Αναπόφευκτα,εδώ που έφτασαν τα πράγματα οφείλουμε να ξυπνήσουμε διαλέγοντας ''στρατόπεδο''.

Στον καναπέ κουνάμενοι το κεφάλι που οι μπαχαλάκησες τα σπάνε ή ξύπνιοι πολίτες με πλήρη γνώση των δικαιωμάτων κ υποχρεώσεών μας.Παραμονή της ωχαδερφικής νοοτροπίας με εχθρό κ δυνάστη το κράτος ή πολίτης κουλτούρας-άποψης?

Διαφωνώ οριζοντίως κ καθέτως με την ακρότητα,είτε αυτή προέρχεται από σώματα ασφαλείας,είτε από μειωμένης αντίληψης,καθοδηγούμενα ανθρωπάρια.

Ωστόσο δεν εθελοτυφλώ,ούτε ευκόλως κρίνω-κατακρίνω τα όποια γεγονότα!

υγ:για να σας διευκολύνω σε ενδεχόμενη ταμπελοθεσία,να σας δηλώσω οτι είμαι οπαδός της σολώνεις-εφιάλτειας δημοκρατίας,παρά την αθηναική μου αντιπάθεια,καθώς κ τις εκλάμψεις ολοκληρωτισμού.

Ουδείς άσφαλτος όπως με παρρησία δήλωσε η αοιδός.

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

@tsakonas,2 ακόμα ερώτηξεις:αφού ο Τζουλιάνι ήταν μπαχαλάκι την άξιζε τη σφαίρα έ?

Το 15χρονο παιδί που σκοτώθηκε όμως κ δεν ''φέρεται'' από τον υποκριτή (συγγνώμη εννοούσα τον υπερασπιστή του κατηγορουμένου) ως μπαχαλάκι την άξιζε κ αυτό?

Ξεχάστε το Δεκέμβρη κ συνεχίστε να βιώνετε όπως τώρα.Όλα όσα διαδραματίστηκαν εντάσσονται στην κατηγορία των γηπεδικών-συμμοριακών επεισοδίων!

Μαρέσει μια παροιμία που ιστορικά επαληθεύεται:θα γυρίσει ο τροχός θα συνουσιασθεί κ ο φτωχός!

θα μπορούσες πλίζ να με πείσεις με επιχειρήματα οτι δεν ζούμε σε ζούγκλα αλλά σε συντεταγμένη πολιτεία

δεν ζουμε στον παραδεισο,αλλα μαλλον θαλεγα,οτι ο καθενας παιρνει την κενωνια που αξιζει.Οποιος ονειρευεται πολεμους και στρατοπεδα και βλεπει την ζωη σαν ενα τεραστιο βιντεο γκεημ με καπς στον ρολο των Combine δεν νομιζω πως προσφερει κατι παραπανω.

Αυτό μου αφαιρεί το δικαίωμα να επιζητώ ''κάθαρση''-μεταστροφή-βελτίωση-αποφυγή του ηθικού τέλματος?

Ωραια τα λες ρε παιδι μου,αλλα πολυς βερμπαλισμος και φοβαμαι μηπως ξεφευγεις απο την ουσια...

Τώρα που θέλω να μπω κ γω στο σύστημα

το συστημα και το συστημα και το συστημα...ξεμεινες απο ορολογια?

αφού ο Τζουλιάνι ήταν μπαχαλάκι την άξιζε τη σφαίρα έ?

κανενας δεν αξιζει να πεθανει,αλλα ας πουμε πως απειλωντας να πεταξεις εναν πυροσβεστηρα στο κεφαλι ενος καπ απο αποσταση 1μισυ μετρου σε περιοδο ταραχων πλησιαζεις πιο πολυ τον Πετρακη απο ο,τι ας πουμε αυτος που καθεται πισω απο τον τυπο με την ντουντουκα και την πεφτει στην μπουμπουκα.Και φυσικα δεν λεω οτι ο εκλιπων ηταν το ιδιο με αυτον.

και μιας και πετυχες το σημειο g μου με τα λατινικα...

Η εποχη ετουτη βρηκε το συμβολο που παντα ονειρευοταν στο προσωπο του 15χρονου εκλιποντος.Και επειδη "ο αποθανων δεδικαιωται",απο ευημερων γονος ευκαταστατης οικογενειας/κοινως πλουσιοπαιδο μετατραπηκε εν μια νυκτι σε "συντροφο/αγωνιστη/".Οποιος βαρεθηκε να βαζει μπλουζακια με τον τσε γκεβαρα,μολις βρηκε την επομενη φυσιογνωμια για τα μπλουζακια του.

από τον υποκριτή (συγγνώμη εννοούσα τον υπερασπιστή του κατηγορουμένου)

οταν εσυ/ο πελοπιδας/ο ξενοφωντας/ο μπαμπης ο σουγιας βρεθειτε σε δικαστηριο θα πλερωσετε εναν τετοιο "υποκριτη" για να την βγαλετε οσο καθαροτερη γινεται και το θεωρειτε και αυτονοητο δικαιωμα σας να κανετε ο,τι μπορεσετε για να κερδισετε την δικη κλπ(και φυσικα ως ενα σημειο ειναι δικαιωμα σας)...τωρα γιατι φαινεται παραξενο που το κανει ενας αλλος δικηγορος για καποιον αλλον?

Σαφώς κ δεν στερήθηκα -γνήσιο τέκνο καναπέως-.Αυτό μου αφαιρεί το δικαίωμα να επιζητώ ''κάθαρση''-μεταστροφή-βελτίωση-αποφυγή του ηθικού τέλματος?

Δικαίωμα δεν σου αφαιρεί κανένα.

Σου αφαιρεί δυστυχώς την ικανότητα να αναζητήσεις το βέλτιστο "μέτρον άριστον".

Με απλά λόγια, σε οδηγεί σε αυτό που έχουμε σήμερα, τον αγώνα για τον αγώνα, χωρίς -ουσιαστικά- αιτήματα, και όλος ο αγώνας εκ του ασφαλούς (κλειδωμένοι πίσω από νομικά πλαίσια που προστατεύουν, χωρίς ουσιαστικά να μπορείς να χάσεις και πολλά, πλην λίγου ιδρώτα από το περπάτημα).

Αλλιώς θα έπρεπε όποιος αρπάζει σε πορεία πέτρα και την ρίχνει στα τζάμια, να τρώει ισόβια.

Όπως όταν περπατάς στο δρόμο δεν πετάς πέτρες στα τζάμια, έτσι κι όταν πηγαίνεις σε μια πορεία (συμβολική πράξη, και όχι καθαρά επαναστατική, όπως έχει περάσει στη νοοτροπία του καναπεδο-επαναστάτη), δεν δικαιούσαι να σπας και μετά να ζητάς τη νομική προστασία.

Τουλάχιστον για μένα δεν είναι ηθικά σωστό.

γενικα αποφευγω τετοιου ειδους συζητησεις αφου ο καθενας το βλεπει απο τη δικη του σκοπια (και πολυ σωστο αυτο,απλως μετα κατανταει σε flame/προσβολες)

Αλλα επειδη απο περυσι τοχω ακουσει πολλες φορες αυτο,υπαρχει κατι που αποδεικνυει οτι σταλθησαν SMS την ημερα που δολοφονηθηκε ο μικρος?

edit:

τα μονα που εχω δει ειναι τα εξης :

τα οποια ειναι obviously fake.

Το ενα ειναι απο την ιστοσελιδα stop-indymedia και το αλλο δημιουργημα των "πατριωτικων" blog.

Αυτό που είπα ήταν μια "πληρωμένη" απάντηση στο σχόλιο του Kosta. Είχε το νόημα "Περιμένω και εγώ κάποιον καθοδηγητή να με οργανώσει" όπως έγινε με τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Αλέξη παγκοσμίως.

(Αλήθεια εσύ πώς το γνωρίζεις ότι είναι obviously fake οι φωτογραφίες; )

Αυτό που ήθελα να θίξω περισσότερο είναι το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν οι αριστερές, αντιεξουσιαστικές, υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οργανώσεις για τον Αλέξη και τους μετανάστες, που δεν συνοδεύεται από ανάλογο ενδιαφέρον για την ζωή και τα δικαιώματα των αστυνομικών.

Είχαμε έναν αστυνομικό που του επιτέθηκαν κουκουλοφόροι. Έναν ανθρωπος που έκανε την δουλειά του.

(Ποιός ξέρει κιόλας αν αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν οπαδοί του αναρχισμού ή κάτι άλλο.)

Υ.Γ: Για την ευθύνη της μάνας του Αλέξη που τον μεγάλωσε, ώστε να έχει αυτήν την "αποκλίνουσα" συμπεριφορα(είχε αποβληθεί και από σχολεία αν θυμάμαι καλά) θα μιλήσει ποτέ κανένας;

EDIT: Αυτά από μία μη προπαγανδιστική ιστοσελίδα. http://www.alfavita.gr/alexis_grigoropoulos2.php#images/1/1.jpg

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

* Μετά το αρχικό μούδιασμα από την έκταση του εγκλήματος και της παράνομης αστυνομικής βίας, οργανώνεται το πρώτο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας προς τη ΓΑΔΑ. Παίρνουν μέρος χιλιάδες πολίτες της πρωτεύουσας. Καθ' οδόν, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα στενά γίνονται πρωτοφανή επεισόδια. Βόμβες μολότοφ σε αυτοκίνητα και καταστήματα(σχόλιο: από τους πολίτες έγιναν αυτά; ), βίαιη επέμβαση των ΜΑΤ, άπειρα δακρυγόνα και χημικά μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας σε «Νταχάου». Αρχίζουν οι συλλήψεις. Ενα τριώροφο κατάστημα στην Ερμού καίγεται ολοσχερώς.

* Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου, Δ. Αρμενάκης, δηλώνει ότι καμία υλική ζημιά δεν μπορεί να συγκριθεί με την απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου και ζητεί νηφαλιότητα.

* Το Διαδίκτυο παίρνει φωτιά από μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Οι μαθητές αρχίζουν να συντονίζουν τις κινήσεις με SMS.(σχόλιο: Εδώ υπάρχει περιθώριο από διαφόρους να μουν στο παινχίδι)

* Επεισόδια και βίαιες διαδηλώσεις σημειώνονται επίσης σε Θεσσαλονίκη (όπου καταγγέλλεται η χρήση πλαστικών σφαιρών), Ηράκλειο, Χανιά, Ιωάννινα, Μυτιλήνη και Πάτρα.

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρ. Παπούλιας, σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς την οικογένεια του νεαρού μαθητή, μιλά για «τραύμα στη λειτουργία του κράτους δικαίου».

Υ.Γ: Για την ευθύνη της μάνας του Αλέξη που τον μεγάλωσε, ώστε να έχει αυτήν την "αποκλίνουσα" συμπεριφορα(είχε αποβληθεί και από σχολεία αν θυμάμαι καλά) θα μιλήσει ποτέ κανένας;

Για δώσε και σε μας κανένα στοιχείο από το οποίο πηγάζει ότι ο 15χρονος είχε αποκλίνουσα συμπεριφορά. Εγω το μόνο που εχω δει είναι μια ανακοίνωση της Σχολής Μωραϊτη που λεέι ακριβώς το αντίθετο.

«Κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του Αλέξανδρου», αναφέρει η ανακοίνωση και διευκρινίζει: «Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ώς τη Γ΄ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιοτάτη».

Εχω αποβληθεί και εγω από σχολείο επειδή κατά τη διάρκεια νερατζοπόλεμου με το διπλανό τμήμα, πέτυχα στη μούρη το μαθηματικό. Μετά τη δημοσίευση σου νιώθω τυχερός που δε με έχει πυροβολήσει κάποιος αστυνομικός ακόμα.

Από τη μάνα του αστυνομικού που τον πυροβόλησε δε βλέπω να ζητάς ευθύνη. Μήπως θα έπρεπε ;

Αυτοί που ηρωποιούν το Γρηγορόπουλο διαστρευλώνουν την πραγματική διάσταση των πραγμάτων, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Αυτοί που τον απαξιώνουν δε κάνουν κάτι διαφορετικό. (δεν αναφέρομαι σε 'σενα Petros).

Για δώσε και σε μας κανένα στοιχείο από το οποίο πηγάζει ότι ο 15χρονος είχε αποκλίνουσα συμπεριφορά. Εγω το μόνο που εχω δει είναι μια ανακοίνωση της Σχολής Μωραϊτη που λεέι ακριβώς το αντίθετο.

Εχω αποβληθεί και εγω από σχολείο επειδή κατά τη διάρκεια νερατζοπόλεμου με το διπλανό τμήμα, πέτυχα στη μούρη το μαθηματικό. Μετά τη δημοσίευση σου νιώθω τυχερός που δε με έχει πυροβολήσει κάποιος αστυνομικός ακόμα.

Υ.Γ : Από τη μάνα του αστυνομικού που τον πυροβόλησε δε βλέπω να ζητάς ευθύνη. Μήπως θα έπρεπε ;

Το είχα ακούσει στις ειδήσεις εκείνη την περίοδο, ότι τον είχαν αποβάλλει από σχολείο. Με βάση αυτά που λέει η σχολή Μωραΐτη είναι όλα μυθεύματα. Τί να σου πω. Και εγώ από τους δημοσιογράφους περιμένω ενα ενημερωθώ.

Και πάλι όμως δεν μπορώ να καταλάβω τί δουλειά είχε στα Εξάρχεια να διαπληκτίζεται με αστυνομικούς.

Ο ασυνομικός παράκουσε σε εντολές για απομάκρυνση που του είχαν δοθεί από τους προϊσταμένους του. Φυσικά και είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όχι όμως και να κατηγορούμε σύσσωμη την ελληνική πολιτεία για την συμπεριφορά αυτή. Όχι να κρατάνε οι διαδηλώσεις τρεις βδομάδες, που ούτε στον πόλεμο του Ιράκ δεν έγιναν τέτοιες κινητοποιήσεις

Το είχα ακούσει στις ειδήσεις εκείνη την περίοδο, ότι τον είχαν αποβάλλει από σχολείο.

και αντε εγω σου λεω οτι ισχυει.Τι δειχνει αυτο; Σε διαφορα ιδιωτικα οι αποβολες για τσιγαρο/κοπανα ειναι ρουτινα...

Οπως ειπα ειμαι κατα των συγκεκριμενων πορειων αλλα αυτο δε σημαινει οτι επειδη το παιδι ειχε αποκλεινουσα (αν ειχε) συμπεριφορα δικαιολογειται στο ελαχιστο η πραξη των αστυνομικων. Ακραια στοιχεια οπως αναρχικοι απο τη μια, χρυσαυγητες απο την αλλη πρεπει επιτελους να βρεθει ενας τροπος να σταματησουν να τα κανουν λαμπογιαλο. Δε μιλω να παψουν να υπαρχουν ή οτι αλλο αντιδημοκρατικο. Μιλω να περιοριστει εντελως η οποια "δραση" που εχουν εναντιων των πολιτων.

όπως και να το κάνεις δεν είναι το ίδιο πράγμα να κσοτώνει ένας αστυνομικός έναν άνθρωπο(που υποτίθετε οτι πρέπει να τον προστατεύει)

με το να χτυπάνε μερικοι "τρομοκρατες" ένα αστυνομικο τμήμα για παράδειγμα. να κάνουμε πορεία και κάθε φορά που γίνεται διάρηξη?

Και φυσικά και θα κατηγορούμε σύσσωμη την ελληνική πολιτεία αφού δεν είναι να πεις και κανένα "μεμονομένο περιστατικο".

"Άρα αύριο και μεθάυριο δεν πάμε πορεία, ε Mikeius;"

ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;;; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ!!! Η αστυνομική βία δεν είναι αστείο! Η τιμωρία του μπάτσου είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της σημερινής Δημοκρατίας. Οφείλεις να το δείξεις απλά και μόνο με την παρουσία σου. Αν ο άλλος είναι ******** και σπάει βιτρίνες αντί για ασπίδες, επειδή είναι μπερδεμένος ή επειδή έχει ********* ιδεολογία, πρόβλημά του. Δουλειά σου είναι να στρέψεις την κοινή γνώμη μακριά από αυτόν, πράγμα που πετυχαίνεις μόνο με μαζικότητα συμμετοχής στο σωστό κομμάτι της διαμαρτυρίας. Από άμυαλους μπάχαλους είμαστε καλυμμένοι εδώ και χρόνια. Άλλοι είναι που λείπουν από τις εξεγέρσεις: τα άτομα με κριτική σκέψη! Οι πιο πολλοί από αυτούς όμως δε μπορούν να συμβιβάσουν την θωρακισμένη από τιτάνιο ιδεολογία τους. Αν έστω κι ένα άτομο στο κέντρο της Αθήνας κατεβαίνει με λίγο διαφορετική άποψη, ο ιδεολόγος αποστασιοποιείται και μένει σπίτι του. Μπράβο γιαβρί μου! Κάτσε να βρίζεις τον Πρετεντέρη στον καναπέ σου, να δούμε πού θα σε βγάλει.

Μισώ να επαναλαμβάνομαι, αλλά θυμάμαι πάλι τα Αμερικανάκια. Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στο Ιράκ, έγιναν 1-2 μεγάλες πορείες και μετά όλα τα άτομα με τη σωστή αντιπολεμική άποψη κλείστηκαν στα PC τους και αναλώθηκαν να βρίζουν τον Μπους στο internet. Τα ίδια κι εδώ πέρυσι. Είχαμε τις πρώτες 2 μέρες μια μαζική και μυαλωμένη συμμετοχή από κόσμο που μπορούσε να κλέψει την παράσταση από τους κλασικούς μπάχαλους, αλλά σύντομα όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν. Αναλώθηκαν να κάνουν γκρουπ στο Facebook, να ποστάρουν τις μεγάλες και τρανές γνώμες τους σε forum και να αφήνουν σχόλια-σεντόνια σε πολιτικά blog.

Αγαπητέ αναγνώστη που ετοιμάζεσαι να αφήσεις comment, για μια φορά ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Καλός και ο ιντερνετικός διάλογος, φανταστικές και οι αποψάρες σου επί του θέματος, είμαι σίγουρος ότι όταν διαβάσει το post σου ο Κορκονέας θα κάνει χαρακίρι από τη σταναχώρια του κι άλλα τέτοια. Mια φορά το χρόνο, δοκίμασε κάτι καινούργιο: ΒΓΕΣ ΟΞΩ ! ! ! Μπες σε μια διαδήλωση, σε όποιο μπλοκ γουστάρεις. Βρίσε μπάτσους. Βρίσε μπάχαλους. Πιάσε πολιτική κουβέντα με περαστικούς που χαζεύουν την πορεία. Πέτα νεράντζια στη Βουλή. Δε με νοιάζει τι θα κάνεις, απλά κάντο με τη φυσική σου παρουσία, μακριά απ' το PC, αλλιώς βγάλε το σκασμό. Ναι, είναι ηλίθιο να νοιαζόμαστε για την αστυνομική βία μια φορά το χρόνο και ναι, στ' ******α μου τον είχα γραμμένο τον άνθρωπο Γρηγορόπουλο εδώ και 11 μήνες. Μπορώ όμως να βάλω νερό στο ιδεολογικό κρασί μου όταν ξέρω ότι πρόκειται για βασικό ζήτημα συλλογικής ευθύνης. Και χίλιες φορές να νοιάζομαι μία μέρα το χρόνο στην πλατεία Συντάγματος, παρά 365 μέρες το χρόνο στο Facebook.

Τα δύο μου ευρωλεπτά

η σχολη μωραιτη ειναι μια καλη επιχειρηση.Που σημαινει οτι θελει κερδος.Που σημαινει οτι θελει πελατες.Που σημαινει οτι και στην περιπτωση που αληθευουν τα περι αποκλινουσας συμπεριφορας του θανοντος,δεν θα αδειασει σε καμμια περιπτωση τον πρωην πελατη της.

(και επειδη ετυχε να τελειωσω ιδιωτικο σχολειο και να ξερω τι συγκαλυψη παιζει με τα κατορθωματα μας -εμου και των λοιπων μπουμπουκιων- σας πληροφορω οτι οταν πηγαινα 3η λυκειου,μαθητης γονος μεγαλης επιχειρηματικης οικογενειας,της οποιας τα προιοντα σιγουρα εχετε χρησιμοποιησει μια η περισσοτερες φορες,εβαλε φωτια στο σχολειο.Εμαθε κανεις τιποτα?Εγινε καποια μηνυση?Οχι,παρα μονο μια απλη αποβολιτσα που εληφθη μεριμνα να μην φαινεται και πουθενα.)

Τωρα,για να πηγαινει μετα την 3η γυμνασιου σε αλλο σχολειο,αυτο ισως να μπορουσε να συνδυαστει με την ποινη της "αλλαγης σχολικου περιβαλλοντος" που ειναι η βαρυτερη για εναν μαθητη.Εκτος αν το μωραιτη ειναι τιποτα σχολειακι που ο κοσμος συχνα παιρνει τα παιδια του απο εκει.

Δεν λεω οτι εγινε σωνει και καλα ετσι,απλα βαζω μια ευλογη υποψια στα κεφαλια ολων μας.

Σε διαφορα ιδιωτικα οι αποβολες για τσιγαρο/κοπανα ειναι ρουτινα...

οχι στο δικο μου παντως...Για κανα μαυρισμενο ματι ΟΚ,αλλα για τσιγαρο επαιζαν πολυ στραβα ματια....

Απο εκει και περα,με αηδιαζουν καπως οι φωνες του ΜΜΕ-κομματικου ιερατειου "δεν σεβεστε τον νεκρο και πατε να πειτε οτι ειχε αποκλινουσα συμπεριφορα".Σε ολα τα εγκληματα συνεκτιμαται η συμπεριφορα και η προσωπικοτητα του θυματος.

Οσο για τον τυπο απο το μπλογκ,δεν ξερω αλλα νομιζω καπου το παρακανε με το συναισθημα.Εχουν θεοποιηθει σε παραλογο βαθμο οι πορειες κλπ και καπου εχουμε καταληξει να αξιολογουμε τις αποψεις βασει των πορειων,παρα τις πορειες βασει των αποψεων.

Δηλ τι προσφερει ολη αυτη η μενταλιτε "εμπρος στον τετοιο που χαραξε ο αποτετοιος"?

Και γιατι αυτο ειναι προσφορα ενω πχ μια δωρεαν τεχνικη συμβουλη στο λαμπ (που στον εξω κοσμο θα κοστιζε 50-100-150 ευρω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ) δεν ειναι προσφορα?

Γιατι ειναι αγωνας να κλεινεις το δρομο και να τα βαζεις με 5-6 ενστολους υπαλληλακους,συναπαρτιζοντας και την "καλυψη" για το μπουγιο που κλεβει/διαλυει/τρομοκρατει και δεν ειναι αγωνας να αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι τα προιοντα "υψηλου κερδους" (πχ την σειρα extreme της ιντελ,τα ακριβα ρολογια,τα ακριβα ρουχα,τα ακριβα κινητα κλπ) και να χτυπας με τον νομιμο και ηθικο τροπο σου τις εταιριαρες?

(β ενικο για εμφαση,δεν παει σε κανεναν προσωπικα)

Οσο και να βρισεις τον υπαλληλακο με το εθνοσημο,οσο και να θεωρητικολογησεις για επαναστασεις,οσο και να παιζεις τον V στον καθρεφτη σου φορωντας μονο την μασκα του,οσο βαζεις περιττο χρημα στην αγορα ,δεν εισαι τιποτα παραπανω απο ενα παραπροιον του καπιταλισμου σε ρολο υπηρετη του (Χμμμμ ας χρησιμοποιησω προσφιλη ορολογια) συστηματος.

δεν ζουμε στον παραδεισο,αλλα μαλλον θαλεγα,οτι ο καθενας παιρνει την κενωνια που αξιζει.Οποιος ονειρευεται πολεμους και στρατοπεδα και βλεπει την ζωη σαν ενα τεραστιο βιντεο γκεημ με καπς στον ρολο των Combine δεν νομιζω πως προσφερει κατι παραπανω.

Μάιστα.Κ πως γίνεται ενώ προσπαθώ να είμαι όσο πιο ευσυνείδητος πολίτης γίνεται,τηρώντας υποχρεώσεις κ δικαιώματα να μου αξίζει τέτοιο κοκκινόσπιτο?Για διαφώτισέ με λίγο.Ευθύνομαι εγώ που είμαι νομοταγής κ νομότυπος κ όχι ο εκλεγμένος εντολοδόχος ε?

Πίστεψέ με σιχαίνομαι τους πολέμους (κ λόγω επαγγέλματος -ιστορικός- έχω ασχοληθεί με αρκετούς).Επίσης δύναμαι να ξεχωρίσω το εικονικό,από το πραγματικό!

Ωραια τα λες ρε παιδι μου,αλλα πολυς βερμπαλισμος και φοβαμαι μηπως ξεφευγεις απο την ουσια...

Μα εννοείται οτι δεν με απασχολούν τα όσα έγιναν,αίτια,αφορμές,μελλοντική πορεία,ούτε κ ο κοινωνικός αντίκτυπος αυτών!Απλά επιδιώκω μέσω της εύγλωττης ρητορικής μου να βγάλω καμιά γκόμενα μέσα από το εργαστήρι.gr.

το συστημα και το συστημα και το συστημα...ξεμεινες απο ορολογια?

Αν χρησιμοποιούσα το καθεστηκυία τάξη θα αντιλαμβανόσουν καλύτερα τι εννοάω?

κανενας δεν αξιζει να πεθανει,αλλα ας πουμε πως απειλωντας να πεταξεις εναν πυροσβεστηρα στο κεφαλι ενος καπ απο αποσταση 1μισυ μετρου σε περιοδο ταραχων πλησιαζεις πιο πολυ τον Πετρακη απο ο,τι ας πουμε αυτος που καθεται πισω απο τον τυπο με την ντουντουκα και την πεφτει στην μπουμπουκα.Και φυσικα δεν λεω οτι ο εκλιπων ηταν το ιδιο με αυτον.

πλησιάζω τον Πετράκη γιατί η ανεγκέφαλη νοητική μου κατάσταση με έσπρωξε στο 1,5 μέτρο,μαζί σου.Το έτερο κουμπουροφόρο όργανο της τάξης γιατί δεν το βάζεις στην εξίσωση?

Κ για να το ευτελήσω περισσότερο:μήπως κ οι του Πολυτεχνείου ήταν κοντά στην κάνη του τάνκ κ καταλάθος κονιοτροποιήθησαν?

και μιας και πετυχες το σημειο g μου με τα λατινικα...

Η εποχη ετουτη βρηκε το συμβολο που παντα ονειρευοταν στο προσωπο του 15χρονου εκλιποντος.Και επειδη "ο αποθανων δεδικαιωται",απο ευημερων γονος ευκαταστατης οικογενειας/κοινως πλουσιοπαιδο μετατραπηκε εν μια νυκτι σε "συντροφο/αγωνιστη/".Οποιος βαρεθηκε να βαζει μπλουζακια με τον τσε γκεβαρα,μολις βρηκε την επομενη φυσιογνωμια για τα μπλουζακια του.

Συμφωνούμε 1000%.Ποτέ δεν πίστεψα στη δικαίωση οιοδήποτε αποθανότα!Ο καθείς φέρει τις ευθύνες είτε εν ζωή είτε ως αγγελουδάκι!Ποτέ μου δεν έψαχνα για ήρωες,όπως κ πολλοί άλλοι σαν εμένα.Απλά εξαίρω την παρουσία κάποιων ευφυών προσωπικοτήτων.Επίσης το οτι αναζητούμε ήρωες-σύμβολα με το παραμικρό δείχνει ακόμα καλύτερα το τέλμα που βιώνουμε!

οταν εσυ/ο πελοπιδας/ο ξενοφωντας/ο μπαμπης ο σουγιας βρεθειτε σε δικαστηριο θα πλερωσετε εναν τετοιο "υποκριτη" για να την βγαλετε οσο καθαροτερη γινεται και το θεωρειτε και αυτονοητο δικαιωμα σας να κανετε ο,τι μπορεσετε για να κερδισετε την δικη κλπ(και φυσικα ως ενα σημειο ειναι δικαιωμα σας)...τωρα γιατι φαινεται παραξενο που το κανει ενας αλλος δικηγορος για καποιον αλλον?

Συμφωνώ επίσης.Εκεί καταντήσαμε,να περιμένουμε μερικούς κοινωνικά άχρηστους κ καθόλα αμόρφωτους να μας βοηθήσουν-με το αζημίωτο βέβαια-!

Δικαίωμά μου είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου,όχι να με χρησιμοποιεί ένας κανίβαλος!

Σαφώς κ δεν είναι όλοι οι δικηγόροι το ίδιο,απλά μιλώ για τα ''σάπια μήλα'' του χώρου σας!

Να περιμένω από τον -ημιόνο- Κούγια να με δικαιώσει-απαλλάξει.Α ρε άτιμη κενωνία!

υγ:δεν συμφωνώ με τις πορείες,δεν θα κατέβω,ούτε έχω κατέβει σε καμία.Ομοίως γελάω με το αντίσταση κ πάλη!Απλά μιλώ ως ελεύθερα περιορισμένος νούς!

Εγώ άλλη ερώτηση έχω. 6 Δεκεμβρίου δεν είχε πεθάνει ο μικρός; Αύριο γιατί η ΑΔΕΔΥ έχει προκυρήξε στάση εργασίας; Άντε να δω να θεσπίζεται σιγά σιγά και εθνική αργία.

Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησε η πορεία στις 2:30. Περιμέναμε στη Καμάρα, γύρω μας διάφοροι με μάσκες αντιασφυξιογόνες, ο αέρας μύριζε βενζίνη.

Στο πρώτο πεζοδρόμιο που βρήκαμε, βγήκαν οι γκασμάδες, σπάσαν πλάκες, και μετά 1 λεπτό, αρχίσαν οι πέτρες

Όλα τα μαγαζιά με χριστιανικά είδη απο Ιασονίδου ως Αγ. Σοφία (εκεί έφυγα), καμμένα και σπασμένα.

Τον Μασούτη τον ανοίξαν με ΓΚΑΣΜΑ!

Μια BMW z3, την έκαψαν μπροστά μου. 2 Μολότοφ, και ο εξής διάλογος

1 μπάχαλος στους άλλους 2.

-Γιατί ρε?

-Γιατί είναι BMW!

Οκ...

Και φεύγουνε.

Αρκετός κόσμος μέσα στη πορεία φώναζε στους μπάχαλους "Ουυυ, μη τα σπάτε κλπ", αλλά οι περισσότεροι δεν έλεγαν τίποτα. Ούτε καν φωνάζανε συνθήματα. Βόλτα στην Εγνατία μετα "μουσικής".

Μετά μπήκαν και τα ΜΑΤ.

Επίσης, όσο εγώ είχα βγει πάνω απο πλατεία δικαστηρίων (πάνω απο αριστοτέλους για όσους δε ξέρουν) για να δω αν καταφέραν οι φίλοι μου να φύγουν κι αυτοί, γιατί χωριστήκαμε, συμβαίνει το εξής:

Αστυνομία με μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου, να κυνηγάει διάφορους με ρούχα.. κανονικά, (ούτε μάσκες ούτε τπτ). Τρέχουν αυτοί μπροστά, και απο πίσω οι μηχανές. Άγρια δύση.

Σταματήσαν και κάτι μαθητές 13-14 που προσπαθούσαν να φύγουν, τους στήσαν στο τοίχο και τους κάνανε έλεγχο. Η δικιά μου η παρέα μόλις που πρόλαβε να ανέβει.

Λυπάμαι, αλλά είχατε δίκιο. Τον τιμήσαμε τον νεκρό. Κάτω η κρατική βια. Ζήτω ο αδικημένος με το γκασμά.

η σχολη μωραιτη ειναι μια καλη επιχειρηση.Που σημαινει οτι θελει κερδος.Που σημαινει οτι θελει πελατες.Που σημαινει οτι και στην περιπτωση που αληθευουν τα περι αποκλινουσας συμπεριφορας του θανοντος,δεν θα αδειασει σε καμμια περιπτωση τον πρωην πελατη της.

(και επειδη ετυχε να τελειωσω ιδιωτικο σχολειο και να ξερω τι συγκαλυψη παιζει με τα κατορθωματα μας -εμου και των λοιπων μπουμπουκιων- σας πληροφορω οτι οταν πηγαινα 3η λυκειου,μαθητης γονος μεγαλης επιχειρηματικης οικογενειας,της οποιας τα προιοντα σιγουρα εχετε χρησιμοποιησει μια η περισσοτερες φορες,εβαλε φωτια στο σχολειο.Εμαθε κανεις τιποτα?Εγινε καποια μηνυση?Οχι,παρα μονο μια απλη αποβολιτσα που εληφθη μεριμνα να μην φαινεται και πουθενα.)

Τωρα,για να πηγαινει μετα την 3η γυμνασιου σε αλλο σχολειο,αυτο ισως να μπορουσε να συνδυαστει με την ποινη της "αλλαγης σχολικου περιβαλλοντος" που ειναι η βαρυτερη για εναν μαθητη.Εκτος αν το μωραιτη ειναι τιποτα σχολειακι που ο κοσμος συχνα παιρνει τα παιδια του απο εκει.

Δεν λεω οτι εγινε σωνει και καλα ετσι,απλα βαζω μια ευλογη υποψια στα κεφαλια ολων μας.

οχι στο δικο μου παντως...Για κανα μαυρισμενο ματι ΟΚ,αλλα για τσιγαρο επαιζαν πολυ στραβα ματια....

Απο εκει και περα,με αηδιαζουν καπως οι φωνες του ΜΜΕ-κομματικου ιερατειου "δεν σεβεστε τον νεκρο και πατε να πειτε οτι ειχε αποκλινουσα συμπεριφορα".Σε ολα τα εγκληματα συνεκτιμαται η συμπεριφορα και η προσωπικοτητα του θυματος.

Οσο για τον τυπο απο το μπλογκ,δεν ξερω αλλα νομιζω καπου το παρακανε με το συναισθημα.Εχουν θεοποιηθει σε παραλογο βαθμο οι πορειες κλπ και καπου εχουμε καταληξει να αξιολογουμε τις αποψεις βασει των πορειων,παρα τις πορειες βασει των αποψεων.

Δηλ τι προσφερει ολη αυτη η μενταλιτε "εμπρος στον τετοιο που χαραξε ο αποτετοιος"?

Και γιατι αυτο ειναι προσφορα ενω πχ μια δωρεαν τεχνικη συμβουλη στο λαμπ (που στον εξω κοσμο θα κοστιζε 50-100-150 ευρω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ) δεν ειναι προσφορα?

Γιατι ειναι αγωνας να κλεινεις το δρομο και να τα βαζεις με 5-6 ενστολους υπαλληλακους,συναπαρτιζοντας και την "καλυψη" για το μπουγιο που κλεβει/διαλυει/τρομοκρατει και δεν ειναι αγωνας να αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι τα προιοντα "υψηλου κερδους" (πχ την σειρα extreme της ιντελ,τα ακριβα ρολογια,τα ακριβα ρουχα,τα ακριβα κινητα κλπ) και να χτυπας με τον νομιμο και ηθικο τροπο σου τις εταιριαρες?

(β ενικο για εμφαση,δεν παει σε κανεναν προσωπικα)

Οσο και να βρισεις τον υπαλληλακο με το εθνοσημο,οσο και να θεωρητικολογησεις για επαναστασεις,οσο και να παιζεις τον V στον καθρεφτη σου φορωντας μονο την μασκα του,οσο βαζεις περιττο χρημα στην αγορα ,δεν εισαι τιποτα παραπανω απο ενα παραπροιον του καπιταλισμου σε ρολο υπηρετη του (Χμμμμ ας χρησιμοποιησω προσφιλη ορολογια) συστηματος.

Ιδίως τις δύο τελευταίες παραγράφους τις έχω μότο!:devil:

Επειδή όλοι μας έχουμε υπάρξει 15χρονοι,καμία αποκλίνουσα συμπεριφορά δεν δικαιολογεί μια σφαίρα (που έστω κ από εξωστρακισμό,αφαίρεσε ζωή).

Μωρέ σαφέστατα και δε νομίζω κανείς να λέει το αντίθετο.

Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια είναι κατα πόσο δικαιολογεί ο θανατός του μικρού απο ένα λακαμά που τυχαίνει να φοράει το εθνόσημο, να ηρωποιούμε ένα κωλοπαιδαράκι. Μπορεί κάποιος να μου πει ότι είμαι αλητήριος επειδή σκυλεύω τον νεκρό. Ε όχι ρε παιδιά, ο νεκρός απο ότι φαίνεται προς τα έξω είχε όλα κλασικά στερεότυπα του κωλοπαιδιού απο ΒΠ, αρνούμαι να τον ηρωποιήσω επειδή έτυχε να βρεθεί ένας καραγκιόζης και να του στερήσει τη ζωή. Κρίμα και άδικο να φύγει ένας νέος άνθρωπος, ο υπαίτιος να τιμωρηθεί στο μέτρο που του αξίζει (και το τονίζω αυτό) αλλά μέχρι εκεί.

θεσ/νικη

αγ. δημητριου με παπαζωλη κλειστα..

μου κανει εντυπωση οτι τον δρομο δεν κλεινει τροχαια.. αλλα υπαλληλοι του οασθ με μαξι του οασθ...

παλια δεν γινοταν ποτε αυτο.

η πορεια ειναι στην πλατεια αντιγωνιδων... κ ανεναινουν προς υπουργειο....

μαζευονται εκει... τους ειχαν διασπασει ποιο πριν...

εχει πεσει δακρυγωνο σιγουρα.. μου ηρθε η μυρωδια..

πολλα μικρα παιδια....

πολλοι ασφαλιτες με πολιτικα...

απο βεσπα, μεχρι φορμες... κανουν μπαμ.

εγω τους βλεπω απο το μπαλκονι.. προσοχη οποιος κατεβει τωρα.....

εδιτ.

μολις περασαν κ δυο κλουβες βαν αδειες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.