Jump to content

Θα κατεβείτε στις πορείες το Σαββατοκύριακο?

geogeoland

Θα κατεβείτε στις πορείες?  

64 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προβλέπεται να γίνει χαμός, και οι 2 πλευρές προετοιμάζονται εδώ και καιρό για τα "Δεκεμβριανά", ωστόσο ο περισσότερος κόσμος -τουλάχιστον ο περισσότερος κόσμος με τον οποίο εγώ έχω επαφές, μπορεί άλλοι να πάνε για ποτάκι στο vogue...- νιώθει, σχεδόν, ηθική υποχρέωση να κατέβει.

Εσείς θα πάτε?

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Για να απαντήσω και πρώτος...

Το σχέδιο είναι "όσο σίγουρα θα κατέβω στη πορεία, τόσο σίγουρα δε θα συμμετέχω στα επεισόδια".

Αν ήξερα οτι η πορεία θα είναι ειρηνική να ανάψουμε ένα κεράκι στο σημείο που σκοτώθηκε ο Αλέξης και να διαλυθούμε όμορφα και ήσυχα θα πήγαινα.

Επειδή όμως δε πρόκειται να συμβεί αυτό......γιατί εδώ στην Ελλάδα ψοφάμε να εκμεταλλευόμαστε οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και σεβασμού για να αντιδρούμε με ακρότητα και με αλλες σκοπιμότητες....

όχι δε θα πάω.

Δεν καταλαβαινω καν το λογο που ενα χρονο μετα το συζηταμε. Τοσα ατομα εχουν χαθει και μαλιστα πιο αδοξα, γιατι να μην τιμαμε τη μνημη τους επισης? Θεωρω οτι ολο αυτο ειναι αφορμη για να διαμαρτυρηθει ο καθενας για τα προσωπικα του προβληματα και καποιοι λιγοι,ευτυχως, να κανουν πλατσικο και να σπασουν οτι μπορουν.

Δηλαδη ειναι δυνατον να γινεται μεγαλυτερο θεμα απο οτι η μερα επετειου του πολυτεχνειου? Η μηπως εκεινη η ημερα δεν ειναι για να θυμομαστε την απαραδεχτη αστυνομικη βια και το φασισμο?

Απο τη μια καποιοι το παιζουν δημοκρατες απο την αλλη με το ετσι θελω μας κλεινουν τις σχολες. Αν ο οποιοσδηποτε θελει να παει σε μια πορεια να παει, εγω δεν καταλαβαινω γιατι να με υποχρεωσει να χασω εργαστηρια ή οτι αλλο..

Εγώ δεν θα κατέβω στην πορεία, είναι η αλήθεια, διότι περισσότερο λυπάμαι την οικογένεια του. Ο λόγος ιδού:

Αστυνομικός έφαγε ξύλο στα εξάρχεια...

Αρχίζει από σήμερα λοιπόν...είναι κρίμα, άδικο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ, ηλίθιο κλπ να χρησημοποιείται ως πρόσχημα από τους γνωστούς αγνώστους η δολοφονία του μικρού και να βασανίζεται με αυτόν τον τρόπο η μάνα και ο πατέρας του. Επειδή λοιπόν είναι σίγουρο πως δεν θα γίνει νορμάλ πορεία και θα δούμε τους κλασικούς ηλίθιους να αρχίζουν πόλεμο, τότε δεν θα κρατηθώ και θα τους βαρέσω και εγώ και λογικά θα καταλήξω με καμμία μολότοφ στην κράνα...οπότε άστο καλύτερα...ένα κεράκι θα ανάψω και μια ευχή για τον ίδιο αλλά και για την οικογένεια του...

Οι λόγοι που χάνεις μάθημα και εργαστήρια στις ελληνικές σχολές είναι τόσοι που «η νύχτα του Αλέξη» δεν είναι τίποτα.

Φυσικά δεν θα κατέβω γιατί είμαι και εγώ μαζί με τον Φράγμα, και δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα πάλι να κατεδαφίσουν τα ζώα την Αθήνα και οι αστυνομία να κοιτάει γιατί μπορεί να έχει συνέπειες αν συλλάβει κανά καλόπαιδο από τα ΒΠ.

Μεγάλη κουβέντα δυνητικά οπότε την αφήνω για το ον τοπικ

Άλλο ηλίθιος, άλλο βαλτός / εγκάθετος / προβοκάτορας / τσιράκι των εκάστοτε διαχειριζόμενων των ηνίων της μαριονέττας.

Πορεία πήγα μια φορά πέρυσι, για τα εκπαιδευτικά θέματα.

Για να κλέψω μαγαζιά, δυστυχώς δεν είναι στον χαρακτήρα μου.

Πιο πολύ διαφωνώ με την αστυνομική χαλαρότητα και με τη λαλακία των κομμάτων που στηρίζουν αναρχία (παρ'όλο που πιστεύω ότι ίσως έτσι αλλάξει η σημερινή πραγματικότητα, δεν σημαίνει ότι είναι δυνατόν κόμμα που μπαίνει στη βουλή να στηρίζει τέτοιες απόψεις), παρά με την αστυνομική βία, την οποία όταν ο άλλος πάει για να τα σπάσει, θα έπρεπε όχι να νοιώθει την αστυνομική βία, αλλά το νομικό δίκαιο της ισόβιας!

μα ακριβως αυτο λεω! εχει η αστυνομια ενα τσαμπουκα εκει που δεν πρεπει και αφηνει πληρως ατιμωρητους ενοχους σοβαρων αδικηματων..

Όταν κατεβούνε όλοι αυτοί οι ψευτοδημοκράτες σε διαμαρτυρία για το ένα, δύο, αμέτρητα παιδάκια που εξαφανίζονται καθημερινά για παιδεραστία, εμπόριο οργάνων κτλ, τότε θα κατέβω και γω σε "διαμαρτυρία" για τον πολιτικά εκμεταλλεύσιμο θάνατο του παιδιού αυτού. Ας λύσουμε τα καθημερινά προβληματα μας και μετά ασχολούμαστε με τα "ετήσια".

Λογικά θα συμβούν μικρής έκτασης επεισόδεια φέτος και αυτά

διάφοροι όπως ελληνοφρένειες ραδιαρβύλες, τσαντήρι του Αλ, κίτρινοι τύποι θα τα κατακρίνουν ως "αμαύρωση" της μνήμης, ενώ τα περσινά ήταν "αυθεντικά". Όπως δήλωσε και ο υπουργός: http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8205157

" Η διαφορά όμως του σήμερα σε σχέση με χθες είναι ότι σήμερα υπάρχει ελπίδα για μια νέα αρχή";)

1ον στον απο πανω:Μεηκ μι ε σουπερσταρ...

2ον.:Απο δω μεσα το 12% σκοπευει να παει στις πορειες (μεγεια του με χαρα του,δικαιωμα του ειναι),αλλα το υπολοιπο 80τοσο % θα υποστει τις συνεπειες των πορειων (αποκλεισμος κλπ,ακινησια)....Αη λαβ ελληνικη δημοκρατια...

Εγω δεν βλεπω να γινεται καμια κινηση διαμαρτυριας για τους τριακοσιους της βουλης,

που με τις απαραδεκτες πολιτικες τους ''σκοτωνουν'' καθημερινα 10 εκατομμυρια Ελληνες.....

Η ιδιωτικη περιουσια ειναι και θα ειναι παντα ο ευκολος στοχος για μερικους γιατι οπως φαινεται,

το Καστρί η Ραφηνα και η Μονη Βατοπεδιου πεφτει μακρια γι' αυτους!

Αλλωστε εκει κοντα δεν εχει κανενα ιδρυμα, που να παρεχει πανεπιστημιακο ασυλο στις ψευτο-μαγκιες τους....

Εγω πιστευω οτι θα ζησουμε και παλι το ελληνικο μεγαλειο.

Καταστροφες - πυρπολησεις αυτοκινητων - δημοσιογραφους να τσιριζουν στους δεκτες σε live συνδεση,

και τους ''μαγκες'' να γυριζουν σπιτι τους late at night, με το φαγακι να τους περιμενει ζεστο στο τραπεζι.....

1ον στον απο πανω:Μεηκ μι ε σουπερσταρ...

2ον.:Απο δω μεσα το 12% σκοπευει να παει στις πορειες (μεγεια του με χαρα του,δικαιωμα του ειναι),αλλα το υπολοιπο 80τοσο % θα υποστει τις συνεπειες των πορειων (αποκλεισμος κλπ,ακινησια)....Αη λαβ ελληνικη δημοκρατια...

οταν το 60-70% τρωει τη ******* της εκαστοτε κυβερνησης που εβγαλε η μειοψηφια ειναι καλυτερα?

Μα το 12% απάντησε ότι θα πάει στην πορεία. Δεν είπε ότι θα πάει να τα σπάσει.

Θα ήταν δημοκρατικό δηλ. να μη μπορεί να διαδηλώσει το 12% ;

Εγω δε θα παω στην πορεία, κυρίως γιατί ΦΟΒΑΜΑΙ.

Επίσης δεν αντέχω να βλέπω ούτε από την τηλεόραση την εικόνα ανθρώπων να καταστρέφουν και να σπάνε. Θα παω να τους δω και από κοντά ;

Λοιπον ακουγα στους Καραμέρο-Χαριτάτο σχόλιο για τη χθεσινή επίθεση. Ο Χαριτάτος είπε ότι αυτοί που επιτέθηκαν θα είχανε πάρει τίποτα. Δεν σχολιάζω περαιτέρω.

Πέρα από αυτό, έχω μείνει στα Εξάρχεια (Βαλτετσίου) μέχρι τα 19 μου. Και ενοχλούμαι από την υπερβολική παρουσία της αστυνομίας όποτε το θυμούνται. Τώρα 2 μέρες πριν την επέτειο (?) της εκτέλεσης καταλάβατε τι έγινε; Δεν πήγαν στο σημείο οι εγκληματίες να καταστρέψουν περιουσίες, δεν έκαψαν τίποτα, δεν πείραξαν κανέναν. Από την άλλη, 2 περιπολίες αστυνομικών ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ πάνε και στέκονται 1 τετράγωνο από το σημείο που έπεσε το παιδί. Τι περίμεναν δηλαδή; Σε 10 λεπτά μαζευτήκαν 20 άτομα και τους τουλουμιάσανε. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι η βία είναι σωστή, όποιος καταφεύγει εκεί χάνει το δίκιο του. Ωστόσο, ο ρόλος της αστυνομίας πρέπει να είναι παρεμβατικός! Έγινε το παραμικρό; Σε 3 λεπτά να είναι στην 1η γραμμή. Αλλιώς μιλάμε για προβοκάτσια.

Και μην ακούσω το, "τι φταίνε κι αυτοί, 24 χρονών παιδιά, τη δουλειά τους κάνουν...". Δεν τους έβαλε με το ζόρι κανένας. Ας ζοριζόντουσαν, ας σπούδαζαν, ας έψαχναν για δουλειά.

Και μην ακούσω το, "τι φταίνε κι αυτοί, 24 χρονών παιδιά, τη δουλειά τους κάνουν...". Δεν τους έβαλε με το ζόρι κανένας. Ας ζοριζόντουσαν, ας σπούδαζαν, ας έψαχναν για δουλειά.

Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι το ίδιο, ή και περισσότερο, απλοϊκό με το "ας μην ήσουν στην πορεία, για να μη φας ξύλο/δακρυγόνα/κλπ", ε;

Όχι φίλε μου, στην πορεία πας για να αποδώσεις τιμή στο νεκρό και να δείξεις ότι θυμάσαι. Τα ξύλο/δακρυγόνα/κλπ είναι των ανεγκέφαλων δουλειά. Είτε είναι μπάτσοι είτε κουκουλοφόροι. Εκτός κι αν εννοείς ότι είναι πρόκληση το να παω στην πορεία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.