Jump to content

Thermalright ultra120 ex. μεσα σε lianli pc-c33. Θα χωραει?

Papas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλισπερα. Σκεφτομαι να αγορασω το http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=283&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=64&g=spec και θελω να βαλω την ultra 120. Θα χωραει η οχι? αποτι βλεπω στις διαστασεις το κουτι εχει 168 mm υψος κ η ψυχτρα μονη της ειναι 160 :tw: . Θα ηθελα να μαθω πριν αγορασω κατι απο τα δυο. Ευχαριστω.

Λογικα οχι, αν σκεφτεις πως εχεις και μητρικη και αποστατες μητρικης και τον επεξεργαστη τον ιδιο, εισαι χονδρικα 1,2 εκατοστα οφ. αν ειχε πχ 180μμ υψος το κουτι θα ησουν στο παρατσακ,

μην ξεχνας το 168 ειναι εξωτερικη διασταση, πρακτικα απο μεσα πρεπει να ειναι λιγο μικροτερο πχ 162-166 αναλογως ποσο χοντρα ειναι τα αλουμινια

Λογικα οχι, αν σκεφτεις πως εχεις και μητρικη και αποστατες μητρικης και τον επεξεργαστη τον ιδιο, εισαι χονδρικα 1,2 εκατοστα οφ. αν ειχε πχ 180μμ υψος το κουτι θα ησουν στο παρατσακ,

μην ξεχνας το 168 ειναι εξωτερικη διασταση, πρακτικα απο μεσα πρεπει να ειναι λιγο μικροτερο πχ 162-166 αναλογως ποσο χοντρα ειναι τα αλουμινια

^^^this.

Επίσης αυτό το κουτί έχει ένα μαρκούτσι riveted πάνω από τον χώρο της μητρικής, είμαι σχεδόν σίγουρος πως μια ψύκτρα μεγέθους TRUE θα γκέλαρε πάνω του...επιπρόσθετα, το ύψος του κουτιού που δίνεται στο Lilisite πρέπει να είναι μαζί με τα ποδαράκια του. :whip:

Χμμ. Πολυ περιορισμενες οι επιλογες για μεγαλα htpc κουτια. Στην αρχη ειχα καταληξει στο coolermaster media283 αλλα δεν υπαρχει πουθενα αυτο το κουτι. Σκεφτομαι και αυτο εδω antec fusion max :http://www.antec.com/Believe_it/product1.php?id=NzE0 λιγο ασχημο :to_pick_ones_nose: αλλα θα χωραει ανετα την ultra120. Μου αρεσε και το zalman hd501 http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=369 αλλα ουτε αυτο υπαρχει :giveup: Οτι ναναι...

Εγω θα πω το εξης, αν το πισι το θες για μιντια να το βαλεις στο σαλονι να κανεις το γουστο σου τοτε δεν θα βαλεις την 120. αν το θες για games δεν θα παρεις htpc case. διαλεξε τι ακριβως θες να κανεις. αν θες για παιχνιδακια παρε ενα μικρο tower ( πηρα το Midgard προσφατα και ημουν αναμεσα σε αυτο και το panzerbox για το 2ο πισι) και τα 2 αρκετα μαζεμενα κουτακια, αλλα και ανετα.

Επίσης αυτό το κουτί έχει ένα μαρκούτσι riveted πάνω από τον χώρο της μητρικής, είμαι σχεδόν σίγουρος πως μια ψύκτρα μεγέθους TRUE θα γκέλαρε πάνω του...

το μαρκουτσι ειναι βιδωτο, στο μανουαλ του case λεει πως πρεπει να το βγαλεις για να μπει η μητρικη.

Το pc θα ειναι για ολες τις χρησεις απλα ο χωρος που θελω να το τοποθετησω ειναι οριζοντιος (πανω σε κομοδινο κατω απο γραφειο) αλλα περα απο αυτο μου αρεσουν τα οριζοντια κουτια. Εχω ρωτησει σε καποια μαγαζια και περιμενω απαντηση για lianlinpc33 και το antec fusion max. Ενταξει, αν δεν χωραει η ultra 120 θα βολευτω και με καμια scythe ή noctua. Το antec παντως πρεπει να την χωραει ειναι αρκετα ψηλο για htpc.:rap:

κοιτα ειναι μεν 190,5 χιλιοστα, αλλα μονο τα ποδαρια του πρεπει να ειναι 10 οποτε και παλι πας στα 180. Σε απολυτη προσεγγυση μαλλον πως χωραει. αλλα ειναι μεγαλο μαλλον.

Καταδίκη είναι τα κουτιά αυτού του τύπου... Εντάξει, ποιοτικά και καλοφτιαγμένα είναι σίγουρα, αλλά στο δια ταύτα, αν θελήσει κάποιος να βάλει μια σοβαρή ψήκτρα, αρχίζουν οι σπαζοκεφαλιές! Δεν έχει και θέσεις τις προκοπής για ανεμιστήρες να έχωνες μέσα καμιά H50...

Τι να σου πω, ή θα πας σε κάτι "υποδεέστερο" από αυτό που είχες κατά νου όσον αφορά την αερόψηκτρα ή θα πρέπει να αναζητήσεις άλλο κουτί.

megahalems.th.jpg v10m.th.jpg

Είπαμε, η V10 ψύχει δυνατά, αλλά εγώ προσωπικά δε θα την άντεχα ούτε ένα λεπτό. Ίσως στη χαμηλότερη ρύθμιση να παλεύεται, τι να λέει όμως αυτό μπροστα στην απόδοση της Megahalems?

C2D QX6850, Scythe S-flex SSF-21E 1200rpm.

Όλα τα παραπάνω είναι απλώς ενδεικτικά και όχι "Βίβλος" πάντως.

Ισως φτεει οτι μενω πανω στην Κηφισιας και πλεον το θεμα θωρυβος δεν μου λεει κατι :hehe::hehe::hehe::hehe:

• 2 weeks later...

Τελικα πηρα το Lian li pc-c33b. Οι διαστασεις που αναφερονται απο τον κατασκευαστη ειναι χωρις τα ποδια οποτε μου εκατσε μια χαρα. Πηρα μια Noctua NH-C12P και χωραει μια χαρα αποτι ειδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.