lefteris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2003 Πρόβλημα: Ο IDE WD 800JB που έχω στο σύστημά μου δουλεύει σε Ultra DMA 2 μόνο (33ΜΒ/sec). Στο BIOS ό,τι αφορά στο σκληρό είναι ρυθμισμένο στο Auto. Έχω την P4P800 και το καλώδιο υποστηρίζει Ultra DMA 5. Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 3, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2003 Απενεργοποιησε το SMART, και βαλε το 32 bit Enable. Mετα παιξε με το setting PATA,SATA,PATA+SATA και τελος δοκιμασε απο Αuto να τα βαλεις Manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 3, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2003 uninstall τον controller και αφησε να τον ξαναβαλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 3, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2003 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.Μετά από μερικά reboot το πρόβλημα λύθηκε με επιλογή SATA αντί για PATA στο BIOS.Ούτε με το PATA+SATA δούλευε.Τώρα είμαι σε UDMA 5 με πολύ πιο γρήγορο σκληρό!Εύγε soki!Btw, το 32 bit τι πλεονεκτήματα προσφέρει; Ταχύτητα ή και κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 3, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2003 Ταχυτητα .. αλλα αυτα δεν ειναι standard παιζεις και κανεις tests... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.