Shaman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 Τελικά πρέπει να βγεις από τη χώρα σου για να ανακαλύψουν την αξία σου: Ορίστε και η απόδειξη! [Αργεί λίγο αλλά αξίζει τον κόπο!] Ελπίζω, μετά από αυτό το video, να δείχνετε στον Ήρωά μας το σεβασμό που του αξίζει..
Nephiλiμ Δεκέμβριος 4, 2009 #6 Δεκέμβριος 4, 2009 Τελικά πρέπει να βγεις από τη χώρα σου για να ανακαλύψουν την αξία σου: Που να δεις αν βγει απο τα ρουχα του τι εχει να γινει.
greekfragma Δεκέμβριος 4, 2009 #7 Δεκέμβριος 4, 2009 είμαι χαζός και δεν το έπιασα όχι.......απλά είσαι σχετικά νεούδι στο forum και δεν ξέρεις την ιστορία του εικονιζόμενου ήρωα
Chosen Δεκέμβριος 4, 2009 #10 Δεκέμβριος 4, 2009 Που να δεις αν βγει απο τα ρουχα του τι εχει να γινει.http://www.youtube.com/watch?v=U6bGW4ShpNU
greekfragma Δεκέμβριος 4, 2009 #13 Δεκέμβριος 4, 2009 μιλάς με γρίφους γέροντα (ουπς..λάθος γέροντας)
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 4, 2009 #14 Δεκέμβριος 4, 2009 Τελικά πρέπει να βγεις από τη χώρα σου για να ανακαλύψουν την αξία σου:Ορίστε και η απόδειξη! [Αργεί λίγο αλλά αξίζει τον κόπο!] Ελπίζω, μετά από αυτό το video, να δείχνετε στον Ήρωά μας το σεβασμό που του αξίζει.. :jester::help1::help1: Αξιζε τελικα το μεγαλο intro.Η φωτογραφια ολα τα euros ομως,μα ολα!:jump1::jump1: Νταξ..Μετα απο αυτο ειμαι ετοιμος για υπνο,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πρεπει να φοβαμαι μην μου την πεσει στον υπνο μου ο nigz0r ή οχι Respect to the maker
nick-firestorm Δεκέμβριος 4, 2009 #17 Δεκέμβριος 4, 2009 Αχαχ πρεπει να ηταν καποιος ιδιετερος στο forum...ποιος ηταν να μαθαινουμε εμεις τα νεουδια;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.