Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Εγώ χθες, αλλά δεν το χρησιμοποίησα και σήμερα που δοκίμασα λέει already in use.

Ας δοκιμάσει κάποιος άλλος μήπως του λειτουργήσει:

FJZE-3TV3-DR8H-8UUK

Εγώ χθες, αλλά δεν το χρησιμοποίησα και σήμερα που δοκίμασα λέει already in use.

Ας δοκιμάσει κάποιος άλλος μήπως του λειτουργήσει:

FJZE-3TV3-DR8H-8UUK

Αυτο στο εδωσε το gamespot?

Αν ναι πηγαινε στο http://www.medalofhonor.com/beta να παρεις αυτο που πρεπει να εισαγεις στο client.

Όχι το site της beta το έδωσε αλλά μόλις το έβαλα στο client λέει already used.

PC Beta Analysis day 1 .

• Τα γραφικα ειναι ΟΚ.Εχει μερικα πανεμορφα textures αλλα και μερικα που θυμιζουν CS1.6.OK ειναι early BETA.
  • Και σε αυτο το bloom πρεπει να μπει off.
  • Ειναι αρκετα πιο "ελαφρυ" απo το BC2.
  • Τα animation θελουν πολυ πολυ δουλιτσα ακομη.
  • Ο σχεδιασμος των επιπεδων ειναι ετσι και ετσι(παμπολλα τυφλα σημεια και αδιεξοδα)
  • Το mouse δεν εχει καλη αποκριση!
  • Οι χαρακτηρες ειναι χοντρουληδες:hehe:
  • To server browser ειναι και παλι ΑΙΣΧΟΣ και δεν δουλευει σωστα.
  • Το ingame chat "κολλαει" το game (ALT+Control+delete)
  • Δεν εχει prone.
  • Δεν εχει lean.
  • Ψοφας ΠΟΛΥ ευκολα.
  • Οχι επειδη κανουν πολυ damage (λογικο το βρισκω οταν τρως τουφεκια στο κεφαλι να πεφτεις με μια) αλλα επειδη τα οπλα εχουν εκπληκτικη ευστοχια λογω ελειψης recoil.
  • Ο ηχος δεν ειναι ιδιαιτερα directional.
  • Oταν κανεις killstreak κανει μια εκκωφαντικη φασαρια.
  • Δεν μπορεις να σηκωσεις το kit κανενος απο κατω.
  • Tα granades ειναι οκ και καλυτερα απο του BC2.
  • To noobtube θελει ΠΟΛΥ εξασκιση(καλο αυτο)
  • Το μαχαιρι-animation/hit detection- ειναι buggy
  • O ηχος γεμικα ειναι καταιγιστικος αντιθετα με την γενικα ταχυτητα του παιχνιδιου.
  • Ξεκλειδωνεις πολλα συμπραγκαλα και κορδελιτσες/δωρακια/σκατaκια.
  • Δεν μπορεις να "φυγεις" απο το game παρα μονο οταν ξεκινησει match.
  • Ο χαρτης ειναι σε ηλιθιο σημειο.
  • Το recoil ειναι αγνωστη λεξη.
  • Τα πληκτρα π.χ. R (για reload) εχουν "delay" και γενικα αποκριση 0.
  • Το HUD ειναι απλα ΚΑΚΑΘΛΙΟ, και γενικα οι τιτλοι σε ολο το ΒΕΤΑ ειναι κακαθλιοι.
  • Το tank ειναι αχρηστο γιατι προκαλει stuttering!
  • Δεν μπορεις να αλλαξεις οπλα με τη ροδελα παρα μονο με 1,2,3 κλπ.
  • Τρεξιμο.Αλλες φορες δουλευει αλλες φορες μπαααα...
  • Ο GruntGR και ο Hofen καλο θα ειναι να μην το δοκιμασουν καν γιατι θα εχουμε δραματα.

MOAR TO COME.

το RPG γελοίο είναι πάντως

Και το ΑΤ4 ειναι λιγο "αστειο".

Ασε που με λιγη τυχη το spawn point (που ακομα θελει δουλιτσα-λογικο...-) θα ειναι κοντα και θα παρεις 2-3 μαζι :hehe:

mohmpgame20100619052418.jpg

Settings used .

[WindowSettings]

Width=1920

Height=1200

Fullscreen=true

RefreshRate=60

VSync=false

[sound]

Quality=medium

VoipEnable=true

SpeakerCount=0

[Graphics]

Effects=high

Soldiers=high

Vehicles=high

Overgrowth=high

Undergrowth=high

StaticObjects=high

Terrain=high

Shadows=high

Bloom=high

HSAO=true

MSAA=2

Water=high

MainQuality=custom

Texture=high

DxVersion=auto

Aniso=2

Detail=high

RenderAheadLimit=2

Fov=55

Και το ΑΤ4 ειναι λιγο "αστειο".

Ασε που με λιγη τυχη το spawn point (που ακομα θελει δουλιτσα-λογικο...-) θα ειναι κοντα και θα παρεις 2-3 μαζι :hehe:

α ναι ξεχάσαμε το 0 respawn time

Πάντως οσο βλέπεω τις εικόνες τόσο μου θυμιζει MW..βεβαια μπορει να αλλάξουν πολλά μεχρι την τελική εκδοση

PC Beta Analysis day 1 .

• Τα γραφικα ειναι ΟΚ.Εχει μερικα πανεμορφα textures αλλα και μερικα που θυμιζουν CS1.6.OK ειναι early BETA.
  • Και σε αυτο το bloom πρεπει να μπει off.
  • Ειναι αρκετα πιο "ελαφρυ" απo το BC2.
  • Τα animation θελουν πολυ πολυ δουλιτσα ακομη.
  • Ο σχεδιασμος των επιπεδων ειναι ετσι και ετσι(παμπολλα τυφλα σημεια και αδιεξοδα)
  • Το mouse δεν εχει καλη αποκριση!
  • Οι χαρακτηρες ειναι χοντρουληδες:hehe:
  • To server browser ειναι και παλι ΑΙΣΧΟΣ και δεν δουλευει σωστα.
  • Το ingame chat "κολλαει" το game (ALT+Control+delete)
  • Δεν εχει prone.
  • Δεν εχει lean.
  • Ψοφας ΠΟΛΥ ευκολα.
  • Οχι επειδη κανουν πολυ damage (λογικο το βρισκω οταν τρως τουφεκια στο κεφαλι να πεφτεις με μια) αλλα επειδη τα οπλα εχουν εκπληκτικη ευστοχια λογω ελειψης recoil.
  • Ο ηχος δεν ειναι ιδιαιτερα directional.
  • Oταν κανεις killstreak κανει μια εκκωφαντικη φασαρια.
  • Δεν μπορεις να σηκωσεις το kit κανενος απο κατω.
  • Tα granades ειναι οκ και καλυτερα απο του BC2.
  • To noobtube θελει ΠΟΛΥ εξασκιση(καλο αυτο)
  • Το μαχαιρι-animation/hit detection- ειναι buggy
  • O ηχος γεμικα ειναι καταιγιστικος αντιθετα με την γενικα ταχυτητα του παιχνιδιου.
  • Ξεκλειδωνεις πολλα συμπραγκαλα και κορδελιτσες/δωρακια/σκατaκια.
  • Δεν μπορεις να "φυγεις" απο το game παρα μονο οταν ξεκινησει match.
  • Ο χαρτης ειναι σε ηλιθιο σημειο.
  • Το recoil ειναι αγνωστη λεξη.
  • Τα πληκτρα π.χ. R (για reload) εχουν "delay" και γενικα αποκριση 0.
  • Το HUD ειναι απλα ΚΑΚΑΘΛΙΟ, και γενικα οι τιτλοι σε ολο το ΒΕΤΑ ειναι κακαθλιοι.
  • Το tank ειναι αχρηστο γιατι προκαλει stuttering!
  • Δεν μπορεις να αλλαξεις οπλα με τη ροδελα παρα μονο με 1,2,3 κλπ.
  • Τρεξιμο.Αλλες φορες δουλευει αλλες φορες μπαααα...
  • Ο GruntGR και ο Hofen καλο θα ειναι να μην το δοκιμασουν καν γιατι θα εχουμε δραματα.

MOAR TO COME.

+10000

Γνωμη μου....Μεγαλη απογοητευση το παιχνιδι...

Μου την δίνουν 2 πράγματα απο βιντεο που βλέπω στο ιντερνετ.

1)Πρώτη προτεραιότητα ειναι η κονσόλα

2)Φαίνεται αρκετα καλό για να χαντακώσει το BC2: Vietnam...:ph34r:

2)Φαίνεται αρκετα καλό για να χαντακώσει το BC2: Vietnam...:ph34r:

Αλλο ''target group'' εχει το bc2 αλλο το moh

Μην ανησυχείς :upside:

Νταξ επαιξα 5 ματσακια τωρα το βραδακι.

Καμια σχεση με χθες.

Εγκλιματιστικα καπως και ξυριζω/σφαζω κοσμο!:flower:

1300 ατομα ΜΟΝΟ online συνολικα!!!!

Κριμα που δεν εχει dogtags!:inlove:Στο 10λεπτο τελειωνει το round και ειχα μονο 1 CTD

(διαβαζω στο φορα της ΕΑ οτι αλλοι το παθαινουν σ υ ν ε χ ε ι α)

Το netcode προς το παρων ειναι σε τραγικο επιπεδο, αμα κλωτσαγανε / απλωνανε περισσοτερο τα οπλα θα ητανε απελπιστικη η κασταση για τις "παρθενες" :p, ωρες ωρες αισθανομαι πως η οθονη μου ειναι 2 δευτερολεπτα πισω ή κατι τετοιο,ειδικα στις κοντινες μαχες υπαρχει μεγαλη διαφορα φασης και σου δινεται η εντυπωση πως τα hitboxes τρεχουνε μπροστα απτο μοντελο αντι να ειναι μονιμως πανω του, κατι τετοιο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8xNe7LuQ4OI]YouTube - CSS Hitboxes Suck[/ame] on the bright side η beta ειναι σχετικα "γυαλισμενη", παναλαφρη ( 60-80fps συνηθως με ολα medium εκτος - textures high effects low bloom off 2x AA 8x AF ) και γενικα το νιωθω πιο smooth απτο BC2 το οποιο με το τελευταιο patch εχει γινει UNPLAYABLE στην 470 κ παει το gpu usage σαν να εχει λοξυγγα.

Eννοειται πως θελει δουλεια ακομα, η ελλειψη lean - prone ξενισε και εμενα, ποιος ξερει μπορει να αλλαξει αυτο, παντως ειναι λιγοτερο noob friendly απτα MW επειδη ακριβως εχεις αρκετα μειωμενο health ( αλλα και αρκετα γρηγορο regeneration )λιγο πρεπει να αυξησουνε το player speed και να φτιαξουνε τα iron sights που ειναι εντελως γελοια η ενσωματωση τους και φυσικα το knife που ειναι οτιναναι ( τουλαχιστον οταν πατας V σφαζεις ΑΜΕΣΩΣ και δεν εχει autoaim, δεν ειναι οπως στην αρχη του BC2 οπου απλα παταγες το κουμπι και η οθονη σου κλειδωνε στο υποψηφιο θυμα αυτοματα )

Το αλλο που μου αρεσε ειναι οτι τα kill streak awards δεν ειναι τοσο overpowered ( τουλαχιστον τα μορταρ - ροκετ - UAV Που δοκιμασα, θα προσπαθησω σημερα να παω παραπανω απο 160 ποντους :p ) μεχρι και award εχει που αμα το πατησεις δινει ammo στην ομαδα σου, θα γουσταρα φαση παντως να κανεις σποτ με το Q οπως στο bc2, φυσικα ολοι θα θελαμε και πιο smooth αποκριση στα οχηματα οπου στριβεις τον πυργισκο στο ΤΟΜΠ και αισθανεσαι σαν να κολλανε ολα, αυτο το παθαινω συχνα στο bc2 με το black hawk ενω παλιοτερα μπορουσα να χειριστω το μυδραλιο χωρις να βλεπω το ελικοπτερο που ειμαι μεσα να κανει warp περα δωθε, ρε μηπως ειναι τελικα θεμα καρτας και τσαμπα κατηγορω και τα 2 games ? :p

Το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ητανε λιγο παραπανω combat chatter, ειδικα στο team assault νομιζεις πως παιζεις παιχνιδι για μουγγους, βαλτε κανενα menu με voice commands εστω ( enemy down sector clear κλπ ), τα default κουμπια και η αποκριση του mouse μου φανηκαν μια χαρα, λιγο χρειαστηκε πειραματισμος με το sensitivity μεχρι να το ρυθμισω να στριβει 360 μοιρες στα 40 cm δεξια (χαρακας και μεγαλο mousepad ftw :p ) χαθηκε να ειχανε αρρθμους και οχι slider ? Συνδεσα για λιγο και το razer abyssus το οποιο παρεχει εγγυημενο 1:1 tracking ακομα και οταν το κουνας περα δωθε σαν τον flash και δεν παρατηρησα negative accel ( ρε μηπως εχει ελαφρο positive και δεν το καταλαβαινω ο αμπαλος ? ) , σε αντιθεση με το bc2 που οσοι ενοχλουνται απο αυτο το φαινομενο ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ αυτο το fix http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/997684-negative-acceleration-vehicle-sens-fix-tool.html

Γενικα δεν μου θυμησε τοσο MW, οσο μου θυμησε το insurgency (source mod) σε μια πιο light εκδοχη, τι light, ετσι μου ερχεται να παω να παιξω στον καναπε να παιξω για πλακα με το gamepad και χωρις ακουστικα :p α και το positioning στον ηχο μια χαρα ειναι σε x-fi + σοβαρα ακουστικα + τα γνωστα tweaks ( http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=239405 ) + speaker count = 6 στο .ini, απλα σου δινει την εντυπωση της μουγγας ρε παιδακι μου, βαλτε λιγα ambient sound παραπανω, αυξηστε την συχνοτητα του combat chatter, βαλτε και destruction με c4 και airstrikes να μην γκρινιαζει ο λεωνιδας :p

Γνώμη μου (με λιγη δόση χουμορ)ειναι οτι το lean είναι καλο που και δεν υπάρχει..ειναι χαζομάρα..ή βγαίνεις ολος η απο μια γωνία ή δεν βγαίνεις καθόλου...το να βγείς ο μισός απο τον λαιμό και πανω δεν ειναι ρεαλιστικό..(στο πολεμο εισαι.δεν παίζεις κρυφτο ..).και στο prone το ίδιο συμβαίνει..τι είναι η πιστα? παραλία να ξαπλώνεις κατω?Ξερεις τι καμπερια θα γεμίσει μετα? Ευτυχως το BC2 με το socialize υπάρχει καμπερισμός αλλα ελενχόμενος.... αμα κανουν και prone ..παει το χασαμε το παιχνιδι..ολοι ξάπλα θα ειναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.