Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

σε εμένα λέει πως η beta δεν ειναι live ακόμα

Σε εμένα αναφέρεσαι; Αν ναι όχι δεν έπαιξα, γενικά αποφεύγω τις beta και περιμένω το τελικό προϊόν. Απο το τελευταίο βίντεο το κρίνω

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply
Σε εμένα αναφέρεσαι; Αν ναι όχι δεν έπαιξα, γενικά αποφεύγω τις beta και περιμένω το τελικό προϊόν. Απο το τελευταίο βίντεο το κρίνω

Στην συγκεκριμενη περιπτωση μονο beta δεν μπορει να χαρακτηριστει, σε μολις 10 μερες βγαινει το παιχνιδι στα ραφια, δηλαδη οταν βγηκε το bc2 ποση διαφορα ειχε απτην μπετα ? τα ιδια χαλια ηταν/ειναι :hehe::p

Multiplayer demo θα το ελεγα εγω, και ειμαι πολυ περιεργος να το δοκιμασω το βραδυ γιατι το τελευταιο βιντεο αν και εντυπωσιακο ειναι απτο single το οποιο ετσι κι αλλιως τρεχει σε αλλη μηχανη γραφικων και ειναι δουλεια της danger close ( υποτιθεται το παλιο team απτο allied assault, εγω νομιζα ολοι αυτοι πηγανε το 2003 και φτιαξανε το studio infinity ward )

SoFGR το nick κλασσικα

Πρωτες εντυπωσεις μετα απο ενα μισαωρο :

α) ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ, medium details dx10 2x AA και πηγαινε αερας, 70-110fps στην πιστα με τα χιονια, ελπιζω να μην γινει πιο βαρυ με κανενα πατσ οπως κανανε με το bc2 οι αμπαλοι

β) το gameplay ειναι πιο αργο απο mw, σε αυτο βοηθαει οτι εχεις πολυ λιγο health και πρεπει να προσεχεις. γενικα ειναι arcade-ιλα σκετη αλλα εχει την πλακα του

γ) οσοι εχουν bc2 στο ιδιο account δικαιουνται early unlock στο m24 αποτι καταλαβα, οπλαρα φυσικα :D

δ) για να βγαλει servers ο browser πρεπει να το κανω run ως administrator :S α και εχει mouse acceleration apo default το χαζο, ευτυχως φτιαχνεται πειραζοντας το gamesettings.ini http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1314803

ε) ο ηχος τα σπαει, γενικα καμια σχεση με το χαλι της πρωτης μπετα

στ) Τo preorder για την tier one edition απο game.co.uk ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ :D

edit : Να και μερικα σκρινς http://img692.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=mohmpgame20101004232225.jpg

Όπως ανέφεραι ο GruntGR,το παιχνίδι ελαφρύ.όλα full σε ανάλυση 1680*1050 και εχω 80-120 frames.αλλά έχει μια διαφορετική αίσθηση στο ποντίκι από ότι το bfbc2.λίγο χειρότερη κατά τη γνώμη μου.Επιπλέον το ctd μου το έφαγα μια φορά στην μιάμιση ώρα που έπαιζα..ΑΑΑ ρε αθάνατη DICE.....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=THSsJ3y558E]YouTube - Medal of Honor Tier 1 Interview Series - Part 6: Mindset[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DyiozpYaays]YouTube - Medal of Honor Tier 1 Interview Series - Part 7: Instinct[/ame]

The Tier 1 collector’s edition of Medal Honor includes:

• Ingame items (lightweight MP7, M60, TOZ-194 and 870MC2 shotgun)
  • Tier 1 Operator in multiplayer mode
  • Game

The Limited Edition of Medal of Honor includes:

• Ingame items (lightweight MP7, TOZ-194 and 870MC2 shotgun)
  • Game

The Limited PS3 Edition of Medal of Honor also includes:

Normal “Regular” Edition:

• Game

Εχω κολλησει να το παρω ή να μη το πάρω... :hmm:

Δεν μου άρεσε καθόλου. Πέραν το δικαιολογημένο χαμένο μπούσουλα που είχα στην αρχή, θεωρώ ότι το gameplay του είναι τραγικό και τουλάχιστον οι πίστες που δοκίμασα εγώ κακοσχεδιασμένες.

Αλήθεια destruction έχει; Γιατί δεν κατάλαβα κάτι...

Anyway, τα γραφικά ακόμα και στο τέρμα είναι χαμηλού επιπέδου. Ναι οκ, πάει νεράκι, αλλά και τα γραφικά και το animation δεν είναι καθόλου άξια λόγου. Όσο για τον ήχο που πήρε το μάτι μου που είπε κάποιος, αλλά με μπέρδευε αρκετά. Συχνά άκουγα ήχους χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί, τα όπλα λίγο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους ηχητικά και είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο. Ελάχιστες φωνές, σε σημείο να καταλαβαίνω τους γύρω μου μόνο οπτικά. Ίσως με έχει κακομάθει το BC2.

Το χειρότερο απ' όλα όμως είναι τα πολύγωνα του παιχνιδιού. Πολλές φορές κουτουλούσα κάπου χωρίς να καταλαβαίνω που βρίσκω. Ήμουν δίπλα σε άλλους και δεν μπορούσα να κουνηθώ παρόλο που φαινόταν να υπάρχει χώρος. Υπάρχουν μέρη στην πίστα που φαίνεται να μπορείς να πας αλλά όμως υπάρχει ένας αόρατος τοίχος, πράγμα τραγικό.

Μάλλον δεν είμαι στο target group του, δε νομίζω να ασχοληθώ άλλο. :)

Δεν μου άρεσε καθόλου. Πέραν το δικαιολογημένο χαμένο μπούσουλα που είχα στην αρχή, θεωρώ ότι το gameplay του είναι τραγικό και τουλάχιστον οι πίστες που δοκίμασα εγώ κακοσχεδιασμένες.

Anyway, τα γραφικά ακόμα και στο τέρμα είναι χαμηλού επιπέδου. Ναι οκ, πάει νεράκι, αλλά και τα γραφικά και το animation δεν είναι καθόλου άξια λόγου. Όσο για τον ήχο που πήρε το μάτι μου που είπε κάποιος, αλλά με μπέρδευε αρκετά. Συχνά άκουγα ήχους χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί, τα όπλα λίγο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους ηχητικά και είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο. Ελάχιστες φωνές, σε σημείο να καταλαβαίνω τους γύρω μου μόνο οπτικά. Ίσως με έχει κακομάθει το BC2.

Το χειρότερο απ' όλα όμως είναι τα πολύγωνα του παιχνιδιού. Πολλές φορές κουτουλούσα κάπου χωρίς να καταλαβαίνω που βρίσκω. Ήμουν δίπλα σε άλλους και δεν μπορούσα να κουνηθώ παρόλο που φαινόταν να υπάρχει χώρος. Υπάρχουν μέρη στην πίστα που φαίνεται να μπορείς να πας αλλά όμως υπάρχει ένας αόρατος τοίχος, πράγμα τραγικό.

Καλο φαινεται, καμια σχεση με την πρωτη beta. Destruction no αλλα ειναι arcade το παιχνιδάκι ;)

Για το Positioning στον ηχο συμφωνω, κατι δεν παει καλα, δοκιμασα 5.1 - desktop ingame και x-fi headphone cmss3d ON , αλλα δεν ειναι το ιδιο με speakercount 6 - HIFI στο bc2,οχι πως το bc2 εχει το τελειο positioning σε συγκριση με 2142 και BF2 (σε x-fi παντα ) αλλα νταξ, μονο με "στεγνα" σεττινγκς δηλαδη στερεο παντου και desktop ( αυτο που λεει desktop - home cinema - headphones στην ουσια ειναι equalizer preset και τιποτα παραπανω ) ειχα καθαρο positioning και γενικα πολυ τζαμαουα ηχο. οταν περνανε σφαιρες και ρουκετες διπλα απτο κεφαλι σου ειναι ολα τα λεφτα

Δωστου μια 2η ευκαιρια, για μενα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα MW με καποια νεα mode μια δοση insurgency λιγο πιο skill based gameplay ( δεν εχει πχ ελικοπτερα και σκυλια να μαζευουν τα kills για σενα ) και μια πιο συγχρονη μηχανη γραφικων, 7 χρονια τροποποιημενη id tech3 engine στην μαπα, νυσαφι πια ρε activision ......

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ tweaks για μενα ειναι να το σεταρισμα του bloom απτο settings.ini στο false και το InputAcceleration στο 0 απτο gamesettings.ini αντιστοιχα.

Λιγο που επαιξα το μεσημερι πολυ γελασα παντως, πεφτανε σαν τα προβατα ολοι στα mortar/rocket strike μου, muahahaha :p

mohmpgame20101005153914.jpg

edit : τελικα το bloom βγαινει βαζοντας το στο low, ΟΧΙ στο false, προσοχη ! οποτε πειραζουμε το effects setting αποκτα αυτοματα την ιδια ρυθμιση και το bloom, δηλαδη αμα παω και βαλω ο αμπαλος effect στο high απτα options και μετα κοιταξω το .ini θα δω οτι εχει παει και το bloom στο high

Να και το υπολοιπο cfg για οποιον ενδιαφερεται

[WindowSettings]

Width=1680

Height=1050

Fullscreen=true

RefreshRate=119.98

VSync=false

[sound]

Quality=high

VoipEnable=true

[Graphics]

Effects=medium

Soldiers=medium

Vehicles=medium

Overgrowth=medium

Undergrowth=medium

StaticObjects=low

Terrain=medium

Shadows=medium

Bloom=low

HSAO=false

MSAA=1

Water=medium

MainQuality=custom

Texture=medium

DxVersion=10

Aniso=3

Detail=medium

RenderAheadLimit=0

Fov=55

Η Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα την διαθεσιμότητα του Medal of Honor™ στα καταστήματα στην Β. Αμερική. Το Medal of Honor™ που είναι μια συμπαραγωγή της E2A’s Danger Close™ στο Λος Άντζελες και της DICE στη Στοκχόλμη, κηρύσσει την επιστροφή της γνωστής σειράς με βραβευμένο multiplayer και αυθεντικές αποστολές στο single. Ιστορικά τοποθετημένο στη σύγχρονη εποχή και εμπνευσμένο από αληθινές αποστολές στο Αφγανιστάν, το Medal of Honor αναπτύχθηκε με πρόσβαση στον Αμερικανικό στρατό, αλλά και σε ενεργά ή αποστρατευμένα μέλη της ομάδας Tier 1. Το παιχνίδι δημιουργεί ένα νέο επίπεδο αυθεντικότητας στις ενέργειες του παίκτη, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις ιστορίες στρατιωτών από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Το Medal of Honor έχει εντυπωσιάσει τους κριτικούς και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο με το αυθεντικό περιβάλλον, τα προηγμένα γραφικά και το εξαιρετικό gameplay. Μερικά στοιχεία:

• Υψηλότερες πωλήσεις στη σειρά Medal of Honor σε μια δεκαετία
  • Υψηλότερες προπαραγγελίες στην 11ετή ιστορία της σειράς Medal of Honor
  • Περισσότεροι από 180 χιλιάδες fan στο Facebook και 25 χιλιάδες Twitter followers πριν ακόμα κυκλοφορήσει
  • Η υψηλότερη τιμή των παικτών που έπαιξαν ταυτόχρονα το PC Multiplayer Beta ξεπέρασε τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ Battlefield: Bad Company™ 2 κατά 41%
  • Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο παίκτες έπαιξαν τις 2 Beta του Medal of Honor multiplayer στο PlayStation 3, το Xbox 360 και το PC, ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα του multiplayer
  • Υποψήφιο να είναι το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο blockbuster του Οκτωβρίου 2010 ξεπερνώντας ταινίες όπως το ‘The Social Network’ ($46M), το ‘Secretariat’ ($12.6) και το ‘Life as We Know It’ ($14.6) σύμφωνα με εκτιμήσεις
  • Πιθανό ως ένα από τα κορυφαία στο είδος της πολεμικής διασκέδασης για τη δεκαετία
  • Το τραγούδι των Linkin Park“Catalyst” είναι το #1 music video σχετικό με τη ιστορία του Medal of Honor. 6,5 εκατομμύρια θεάσεις στον κόσμο μέχρι σήμερα το κάνουν το πιο δημοφιλές video στο youtube για την 1η και 2η του Αυγούστου 2010

Για πρώτη φορά στην 11ετή ιστορία του το Medal of Honor εγκαταλείπει το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και εισέρχεται στη σύγχρονη εποχή στο Αφγανιστάν. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια μια μικρής ομάδα φανταστικών χαρακτήρων της ομάδας Tier 1, που είναι ένα σχετικά άγνωστο όργανο του Αμερικανικού στρατού. Η ομάδα Tier 1 λειτουργεί κάτω από τις διαταγές της National Command Authority και αναλαμβάνει αποστολές τόσο επικίνδυνες και τόσο εξειδικευμένες, ώστε να απαιτούν μόνο κορυφαίους στρατιώτες. Η αξεπέραστη αυθεντικότητα και ο ρεαλισμός του Medal of Honor single player campaign ενισχύεται από το multiplayer βραβευμένο ως το “Best Multiplayer of E3 2010” από το GameSpy, έχοντας dedicated servers και την DICE ως δημιουργό, προσφέρει μια από τις καλύτερες online εμπειρίες τις χρονιάς.

Το Medal of Honor είναι διαθέσιμο τώρα στη Β. Αμερική και θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις 15 Οκτωβρίου για το Xbox 360, το PlayStation3 και το PC. Έχει χαρακτηριστεί κατάλληλο για άνω των 16 ετών από την PEGI.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Medal of Honor, ακολουθήστε στο Twitter: http://www.twitter.com/medalofhonor ή γίνετε οπαδός στο Facebook: http://www.facebook.com/medalofhonor.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=STi79QpD7mI]YouTube - Medal of Honor - Launch Trailer[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.