Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Αν γινεις φιλος στο facebook με την ΕΑ κ τους στειλεις μηνυμα οτι θελεις key για την beta σου στελνουν.Εγω εστειλα την δευτερα κ μου στειλανε κλειδι σημερα.....

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Εγω παντως που εστειλα email στην eahellas@googlemail.com την Τριτη το βραδυ ακομα περιμενω για key.

Αν γινεις φιλος στο facebook με την ΕΑ κ τους στειλεις μηνυμα οτι θελεις key για την beta σου στελνουν.Εγω εστειλα την δευτερα κ μου στειλανε κλειδι σημερα.....

Μιλας για την EA Hellas??

Εγω παντως που εστειλα email στην eahellas@googlemail.com την Τριτη το βραδυ ακομα περιμενω για key.

Μιλας για την EA Hellas??

Ναι......απλως θελει υπομονη....πρεπει πρωτα να σε κανουν φιλο στο facebook.....

πρωτα εστειλα κ με κανανε φιλο,μετα εστειλα μυνημα οτι θελω κλειδι για την beta,μετα σου στελνουν απαντηση αν οντως εισαι,(οπου τους εγραψα ναι)κ μετα απο τρεις μερες μου στειλανε το κλειδι......

Λογικα σημερα θα σου το στειλουν καποια στιγμη........

Mεχρι ποτε κραταει η ΒΕΤΑ παιδακια?

Το update που λεγαν θα βγει ή αδικα περιμενουμε?

Η Beta λογικα εχει δρομο ακομα. Εγω δεν ειδα πουθενα ημερομηνια ληξης παντως. Λαβε υποψη σου οτι στην ουσια τωρα μολις ξεκινησε. Ακομα να βγει το πρωτο patch με βαση το feedback για την εκδοση στο PC. Στο PS3 ηδη βγαλανε το πρωτο.

A Medal of Honor PC beta patch is in the works! #MOH 12:19 AM Jun 30th via TweetDeck

απο το http://twitter.com/medalofhonor

επισης

http://www.medalofhonor.com/blog/2010/06/beta-update-june-30-2010

εντυπωσεις απο την BETA:

1.ωραια γραφικα ,θυμιζουν κατι μεταξυ σε MW2 k BC2

2.το gameplay παει προς MW2 μερια

3.Χρησιμποποιει και τους 4 πυρήνες της CPU ,αρα οπως και στο BC2 θα υπαρχει θεμα QUAD VS DUAL

4.τα οπλα εχουν απολυτη ευστοχια. οπου ριξεις πανε οι σφαιρες απο οπλα εως ρουκετες

Γενικα μου αρεσε γιατι ειναι ενα νεο παιχνιδι ,ας μοιαζει με αρκετα αλλα και ειναι free

εμανα δεν μου αρεσει που και διπλα σου να σκασει η ρουκετα δεν παθενεις τιποτα λογικα αυτο θα φτιαχτει!:blink::blink:

Σε 10 μέρες κλείνει η beta.

Ένα key από εμένα και όποιος προλάβει :p

7BCQ-WYJK-GSK5-68Q8

Λιγο που επαιξα δεν μου αρεσει και πολυ....

Ισως φταιει το καψιμο μου με το BC2

Eκλεισε η ΒΕΤΑ?

Γιατι οταν παω να παρω free cd-key λεει οτι η ΒΕΤΑ is currently closed,no keys are available και κατι τετοια...

Απο εδω προσπαθησα να τα παρω.. :cry:

Medal of Honor Limited Edition Trailer

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5Spz8mXd11A]YouTube - Medal of Honor Limited Edition Trailer[/ame]

ουδεμια επαφη "γραφικα" τουλαχιστον με τη ΒΕΤΑ.

Καλα ναι αμα ειχε τετοια γραφικα τοτε για να το παιξεις θα ηθελες 7Χ480...

Γιατί στο trailer τα γραφικά μου φαίνονται πολύ καλύτερα απ'ότι στο game;:ph34r:

Καλα ναι αμα ειχε τετοια γραφικα τοτε για να το παιξεις θα ηθελες 7Χ480...

ειναι απο εκδοση PS3 *αν δεν κανω λαθος*

Γιατί στο trailer τα γραφικά μου φαίνονται πολύ καλύτερα απ'ότι στο game;:ph34r:

Γιατι η ΒΕΤΑ ειναι πολυ παλιο build.

Εγώ παντως από όσο έπαιξα τη beta, πέραν των bugs στα οποία δε δίνω ιδιαίτερη σημασία (ελπίζω θα διορθωθούν με την ολοκλήρωση του game), δε μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δε μπορώ ακριβώς να προσδιορίσω τι μου έφταιγε. Μπορεί να μην ήταν κάτι στο game αυτό καθεαυτό, αλλά ίσως ότι συνέπεσε με την κυκλοφορία του Bad Company 2 και η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη.

ίσως ότι συνέπεσε με την κυκλοφορία του Bad Company 2 και η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη.

Ουτε καν.

Απο αρχες Μαρτιου αγορασαμε ενα ΒΕΤΑ παιχνιδι.

Το MOH αργει ακομα να ολοκληρωθει.

BTW πηρε extension η ΒΕΤΑ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.