Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Επισης δεν μπορεις να αλλαξεις τα πληκτρα.

Uber phail ακομα και για alpha, οχι beta...

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Τελικά δεν μου άρεσε.Δεν εχει την μαγεία της μαχης , του χαους μεσα στα τανξ . Arcade φαση καθαρά κονσολίδικη ειναι...

Σκεφτομαι να γράψω γραμμα στην DICE....

Αγαπητή DICE..

Επαιξα το παιχνίδι σου. Μπραβο..καλή δουλειά. Τωρα βάλε τα οπλα και τις πίστες απο το ΜΟH στο BC2 και σταματα τις βλακείες, ο κόσμος βαρεθηκε την ιστορια με το αφγανισταν..Οι Ρώσοι με πυρηνικές κεφαλες ειναι cool...Οι αφγανοί με τις σφεντόνες μεσα στις σπηλιές δεν ειναι...

:laughing:

Αλήθεια μου κάνει εντύπωση που για την περιπτωση της διαρροής της ΒP δεν κατηγόρησαν τιποτα ιρανούς,ιρακινούς:nerd: Περιμένω πως και πως game με το σεναριο αυτο.. Ισως το επομενο COD να χρησιμοποιήσει την ιδεα...:hehe:

Καλά πάντως beta δεν την λες, χωρίς ενσωματωμένο σύστημα bug report.

Σιγά μην παει ο άλλος να κάνει bug report στα φόρα.

Αυτό ισχύει και για πολλά ακόμη παιχνίδια σε beta πάντως.

p.s yo johnny :p

για μενα το παιχνιδι ειναι απογοητευση..Βασικα απλα δεν σου δινει τιποτα..

ΑΚΥΡΟ απο εμενα..BC2 και ξερο ψωμι..

Ενώ μου άρεσε αρχικά τελικά όντως μάλλον είναι μια από τα ίδια. Θα δοκιμάσω πρώτα το COD 7 και αν δε μου αρέσει ούτε αυτό θα στραφώ στο MOH. Αλλιώς για single το βλέπω μόνο ή για να ξεσκάμε μετά από πολύωρο COD...

Το μαιλ δινει κλειδακι, τουλαχιστον εμενα μου εστειλαν ενα απλα πηρε μια μερα. Κατα τα αλλα το παιχνιδι πιστευω πως ειναι απογοητευση και το Βad company ειναι πολυ καλυτερο απο ολες τις αποψεις.

Το moh να χτυπήσει το cod θελει.

Εμενα μου φάνηκε καλύτερο απο mw2...ποιο γουστόζικο.

Αλλα ειναι beta ακομα :X:

Αν καποιος ψαχνει για κλειδι ας ριξει μια ματια στο esl. Κατι πηρε το ματι μου.

edit: link

Hi!

The development teams at DICE and EA would like to thank all of you participating in the PlayStation 3 and PC beta! The beta is now live on both the PlayStation 3 and PC, and available to anyone who owns a beta redemption key. You can redeem your key at www.medalofhonor.com/beta.

We are gathering a lot of constructive, informative, and crucial feedback from you that will be influential in the development of the game as we move forward.

As the beta progresses, we’ll be addressing critical issues based on the information you provide. Our first patch planned for the PlayStation 3 will be going live in the next several days, and address a number of stability issues, including but not limited to:

• Various in-game crashes (including fixing bugs around scoreboard access, and support actions received while using AK47 & AKs74u)

• Improving performance, with greatest gains in crowded environments

• Improving matchmaking configurations

• Improving join-friend functionality

We have a PC patch in the works as well, and will have more details on that in the near future. In the meantime, please know that we are aware of the existing crash issues and have heard your concerns with the front-end - and while a more PC friendly menu, toned down HUD, weapon recoil tweaks, and balancing fixes are all on the way, some of our planned responses to your feedback may not be implemented until the final release version of the game.

Please continue to give us your feedback via the official Medal of Honor forums, and follow us on Twitter (or visit us on Facebook) for up to the minute news.

Work on the Xbox 360 beta is also progressing; we will continue to update all of you on this and hope to have a release date soon. Again, thank you for your continued patience!

- Patrick Liu, Producer

απο game.co.uk το εχει κανει κανεις preorder? Σας εχουνε στειλει κλειδακια??

Hi ,

I can confirm that EA are running a Beta for the PC version of Medal of Honor.

Unfortunately GAME did not participate in this beta and as such are unable to provide any codes or further information with regards to this.

Please refer to EA here for further information.

Regards,

Miranda

The Team at GAME

Μετά από μερικές μέρες playtesting οδηγήθηκα στα εξής συμπεράσματα.

α)Το CoD meets BC2 ισχύει.

β) Είναι αστείο το assault rifle να έχει καλύτερο accuracy σε μεγάλες αποστάσεις από sniper.

γ)Το να μένουν τα μοντέλα συνεχώς κολλημένα στο σκηνικό είναι σπαστικό (ναι είναι beta το ξέρω) γιατί χάνεις στην μπάλα στο ποιός είναι ζωντανός και ποιός όχι.

δ) Οι πίστες είναι ωραίες όποιο στύλ και αν έχει κάποιος (camp/rush)

ε) Οι grenade launchers και οι grenades θέλουν διόρθωση.Άμα σκάσει ακριβώς πάνω του πέθανε άμα σκάσει 2cm πιο δίπλα δεν παθαίνεις τπτ

στ) Το bolt-action sniper δεν λέει μια εκτός και αν ξεκλειδώσεις τον μετρητή απόστασης οπότε γίνεται weapon of mass destruction.

ε) Οι grenade launchers θέλουν διόρθωση.Άμα σκάσει ακριβώς πάνω του πέθανε άμα σκάσει 2cm πιο δίπλα δεν παθαίνεις τπτ

.

ετσι πρεπει !!! :p :P

@filthy_dwarf

Φιλε να'σε καλα αλλα απο την παραθεση τι πρεπει εγω να καταλαβω? Οτι κανενας εδω δεν εχει παρει κλειδι απο το game.co.uk γιατι αυτο δεν συμμετεχει? Γιατι τις πρωτες μερες που κοιταγα το medalofhonor.com εδειχνε το game.co.uk σαν participating retailer για UK. Και το προτιμησαμε γιατι ειχε το παιχνδι 29 λιρια σε σχεση με τα 45 και που ζηταγε η EA.

Περαν αυτου κοιτα εδω τι λεει.

http://forums.electronicarts.co.uk/medal-honor-series/1176673-game-co-uk-just-sent-beta-codes.html

αυτοι πως πηρανε κλειδακια?

το game.co.uk δεν δίνει κλειδιά για pc beta μόνο ps3 xbox

οκ μαν, αυτο φανταστηκα κι εγω.

αρα η πιο φτηνη λυση απο αυτους που δινουνε κλειδακια ειναι εδω με 30 λιρακια??

Εαν ναι, εχει παρει κανεις απο εκει? Στελνουνε keys αμεσα με την ολοκληρωση του order?

Ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.