Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

εγώ βλέπω ότι το παιχνίδι φτιάχνεται.προσθεσαν ήδη καινούρια map και ένα καινούριο mode

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον βλεπω οτι

Η απλή εκδοση εχει 35 ευρω

Η limited εκδοση εχει 45 ευρω

Η τιερ εκδοση εχει 55 ευρω

:getlost:..Η απλή με 35 ευρώ δεν εινα και ασχημα (γιατι λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για ζήτω ..)..Αξίζει?

Ερώτηση κρίσεως...που είναι τα player profiles στο παιχνίδι και δεν τα βλέπω;...

Μη μου πείτε μόνο ότι δεν έχει...

• 1 month later...
Ερώτηση κρίσεως...που είναι τα player profiles στο παιχνίδι και δεν τα βλέπω;...

http://mohstats.com/

tsek

Συγκεκριμένα, οι τίτλοι The Sims 3, Medal of Honor, FIFA 11, NBA Jam και Need for Speed: Hot Pursuit θα διατίθενται από τα καταστήματα λιανικής πώλησης στην τιμή των 39.99€ (οι εκδόσεις για PlayStation 3 και Xbox 360) και στην τιμή των 29.99€ (οι εκδόσεις για PC).
Η προσφορά θα ισχύει από σήμερα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Πηγή: sport24.gr

• 2 weeks later...

Δεν ξέρω για εσάς, αλλα το game δεν μου πολύ άρεσε.. μπορεί ίσος να είναι ότι έχω συνηθίσει το CoD και BFBC2 ... αλλα και πάλι, το aiming κλπ είναι λίγο σπαστικά... για γραφικά τι να πω.. δεν με εξέπληξαν καθόλου. :getlost:

Τα γραφικά του, αν και όχι κάτι το φοβερό, μου αρέσουν αρκετά. Τώρα από gameplay...είναι το κλασικό άσκιλο cod clone με τα όπλα να είναι όλα σχεδόν ίδια μεταξύ τους, με περίπου μηδενικό recoil και φοβερό accuracy. Δεν τίθεται θέμα ποιος χειρίζεται πιο καλά το όπλο - μόνο ποιος θα αντιδράσει γρηγορότερα ή έχει καλύτερο Ping.

Κατά τα άλλα, το βασικό του μειονέκτημα είναι η έλλειψη content. Πολύ λίγα όπλα και λίγα maps...Υποτυπώδες customization...

Θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολύ περισσότερα με την ίδια μηχανή. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, χρεώνουν και τα dlc των 2 map...ήμαρτον

Τα γραφικά του, αν και όχι κάτι το φοβερό, μου αρέσουν αρκετά. Τώρα από gameplay...είναι το κλασικό άσκιλο cod clone με τα όπλα να είναι όλα σχεδόν ίδια μεταξύ τους, με περίπου μηδενικό recoil και φοβερό accuracy. Δεν τίθεται θέμα ποιος χειρίζεται πιο καλά το όπλο - μόνο ποιος θα αντιδράσει γρηγορότερα ή έχει καλύτερο Ping.

Κατά τα άλλα, το βασικό του μειονέκτημα είναι η έλλειψη content. Πολύ λίγα όπλα και λίγα maps...Υποτυπώδες customization...

Θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολύ περισσότερα με την ίδια μηχανή. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, χρεώνουν και τα dlc των 2 map...ήμαρτον

Eχεις δοκιμασει να βαρεσεις M16/AK απο το ισχυο με combat scope + open tip ? Που το ειδες το "φοβερο accuracy" ? Σχεδον ολα τα οπλα αλλαζουν δραματικα συμπεριφορα αμα τα μονταρεις καταληλλα. Πληροφοριακα το clean sweep ειναι τζαμπα, το hot zone ειναι επι πληρωμη αλλα δεν το προτεινω να το παρει κανενας, οποτε ψαχνω για σερβερ με αυτο το mode παντα ολοι ειναι αδειοι :S

Η ελλειψη περιεχομενου δεν με ενοχλει και τοσο μιας και υπαρχουν διαφορα modes οποτε οταν βαρεθω να παιζω combat mission παω να παιξω λιγο sector control κ.ο.κ Ουτε η ελλειψη ποικιλιας στα οπλα με ενοχλει, αντιθετως προτιμω το CSαδικο στυλ οπου σχεδον ολοι εχουν AK/M4/awp εκτος απο αυτους που θελουν να πειραματιζονται/κανουν χαβαλε και τους ασχετους :p

Σε σχεση με το bc2 και το CoD Black Ops το Medal προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσε και γενικοτερα δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες..bc2 the King!

@gruntgr

Ναι, έχει φοβερό accuracy και ελάχιστο recoil και είναι όλα τα όπλα υπερβολικά εύκολα στη χρήση. Απόδειξη το ότι ο άλλος χρησιμοποιεί μέχρι και το mp7 σαν sniper...Εγώ προσωπικά έχω πρόβλημα μόνο με χρόνο αντίδρασης από ping. To παιχνίδι είναι πολύ arcade.

Ναι, τα ξέρω και τα dlc που έχει, έχω ανακαλύψει και εγώ το google, αλλά παραμένουν αδιάφορα και της πλάκας με 2 πίστες και 2 μονταρισμένες παλιές.

Και όσο για το csάδικο, έχουν όλοι αυτά τα 3 όπλα επειδή έχει γίνει σκατά δουλειά στην προσομοίωση και είναι μόνο αυτά τα 3 μακράν overpowered.

Υποθέτω και το arma το βρίσκεις άσχημο και μη ρεαλιστικό επειδή έχει πολλά όπλα έ;

Τεσπα, θυμάμαι και από παλιά posts σου ότι θεοποιούσες όποιο παιχνίδι σου έκανε κλικ σε δεδομένη περίοδο, αλλά όχι και έτσι...:baby:

Θα ανεβαζα screenshot με recoil pattern του m16 οταν ειναι με open tip+combat+scope και οταν ειναι με red dot + extra magazine, ο κυριος λογος που δεν το κανω ειναι επειδη εχει καποιο θεμα με τα decals και απτις 15 σφαιρες που μολις βαρεσες αντε να εμφανιστουν 4 τρυπες στον τοιχο, οπως και να χει τα οπλα μπορουν να γινουν αρκετα αστοχα αμα δεν προσεχεις πως βαρας, αμα δεις και στο change log το πρωτο πραγμα που κανανε οταν το πατσωσανε ητανε να μειωσουν την ακριβεια των οπλων οταν βαρας χωρις sight, δεν εχουν "φοβερο acuracy" σε καμια περιπτωση, ακομα πιο αναξιοπιστα μπορουν να γινουν τα m249 και M60 αμα δεν εχεις βαλει πανω το muzzle brake red dot, εκει πραγματικα με εχουν κρεμασει πολλες φορες αφου ακομα και η πρωτη σφαιρα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παει ισια.

Στο arma το πρωτο εχω βγαλει 3-4 πιστες απτο campaign, εχω παιξει και λιγο το cold war rearmed αλλα μεχρι εκει, το arma 2 το αγορασα day one απο play.com αλλα ειναι ακομα στο κουτι του. Επειδη ειναι πιο πολυ εξομειωτης παρα FPS ιδεα δεν εχω αν θα ασχοληθω ποτε, συνηθως τετοια games σε αποροφανε για ωρες χωρις να το καταλαβαινεις και στην δικη μου περιπτωση ο χρονος ειναι κυριολεκτικα χρημα :p Ενδεικτικα παντως το operation flashpoint το ειχα ΛΙΩΣΕΙ μικρος, οποτε δεν ειναι θεμα γουστου καθε αλλο.

Και όσο για το csάδικο, έχουν όλοι αυτά τα 3 όπλα επειδή έχει γίνει σκατά δουλειά στην προσομοίωση και είναι μόνο αυτά τα 3 μακράν overpowered.

Εφοσον εχεις λεφτα αναγκαστικα ή ak/m4 θα παρεις ή awp, υπαρχουν και ενα σωρο αλλα να αγορασεις αλλα συνηθως αυτα τα παιρνεις για χαβαλε, οπως το p90 ή τις καραμπινες αμα παιζεις σε πιστα με κλειστους χωρους, υπαρχουν και τα λεγομενα "budget" rifle οπως το galil και το famas, γενικα αν εξαιρεσουμε ενα smg ( ump45 ) τρια ανυπαρκτα πιστολια ( p226 fn five seven beretta ) και τα gay τα autosniper οτιδιδηποτε αλλο υπαρχει στο οπλαστασιο του CS υπαρχει γιατι καπου σιγουρα χρησιμευει , απλα ξαναλεω εφοσον εχει καποιος τα λεφτα επιμενει συνηθως σε καποιο απτα 3 παραπανω οπλα.

Το moh τωρα χωρις να το συγκρινω με το CS εχει μια χαρα οπλα, το καθενα εχει τον λογο υπαρξης του. M16/AK47 για οσους θελουν μεγιστη εμβελεια και δυναμη πυρος (θυσιαζοντας κατα πολυ την ευθυβολια λογω combat scope + open tip ) , FN2000 για οσους ειναι διατεθιμενοι να θυσιασουν λιγο απτα παραπανω προτερηματα για μεγαλυτερη ταχυβολια AK74SU/M4 το οποιο με laser sight - combat scope - extra magazine εχει εμβελεια ΚΑΙ ευθυβολια αλλα σαφως μικροτερο damage απτα rifle με μακρυτερη καννη, p90 που με red dot + σιγαστηρα + open tip ειναι το καταληλλο εργαλειο για οσους θελουνε να σφαζουν την μιση αντιπαλη ομαδα πισωπλατα χωρις καν να χρειαστει να γεμισουν στο ενδιαμεσο, τελος το mp7 που βαραει πιο γρηγορα απτο m4 εχει 10 σφαιρες λιγοτερες αλλα σαφως μικροτερο range και damaγε απο μαμα, τα μονα που βρισκω τελειως ξεκαρφωτα ειναι το G3 και το Μ249/RPK, το πρωτο γιατι δεν γεφυρωνει επιτυχως το χασμα μεταξυ autosniper και bolt action και το 2ο γιατι στατιστικα τουλαχιστον ειναι κατωτερo απτο M60 το οποιο με red dot open tip και muzzle brake απλα θεριζει.

Το παιχνιδι δεν το θεοποιω απλα οταν ειμαι σε φαση που θελω διασκεδαση fast food δηλαδη μιση ωρα να περασω να καλα και μετα να κλεισω το pc το θεωρω αρκετα καλη επιλογη. Θες να αναφερω μειονεκτηματα ? Οκ κανενα προβλημα. 1) Σαφως χειροτερη αξιοποιηση της μηχανης γραφικων σε συγκριση με το bc2 και το bf1943 2) single player campaign για κλαματα 3) παρομοιο gay netcode με το bc2, εχω δει καμποσες φορες τον αντιπαλο να βγαζει αιμα ενω τον πυροβολαω και τρεχει αλλα η ενδειξη οτι εκανα hit δεν εμφανιζεται πουθενα, πραγμα που σημαινει οτι απτην μερια του client εγω εκανα το χτυπημα ( εξου και το αιμα που ειναι client side effect ) αλλα ο server δεν το επιβεβαιωσε με αποτελεσμα οι σφαιρες που εριξα να "χαθηκαν" , σε συγκριση με την πρωτη beta ειναι αρκετα καλυτερη η κατασταση αλλα και παλι δεν ειναι οτι πιο αξιοπιστο, απτην αλλη για public ειναι κυριως το game οποτε αμα δεν "μετρησαν" 2-3 σφαιρες δεν εγινε και κατι 4) Απουσια voice chat, αντε τωρα να συνενοηθεις στο combat mission με κειμενο 5) Κανεις θορυβο ακομα και οταν προχωρας σκυφτος 6) Γενικα φαινεται οτι το φτιαξανε βιαστηκα για να μαζεψουν κανα φραγκο πριν βγει το black ops και ξαμωληθουν σαν τρελα τα 12χρονα, επισης ενας που παιζει κυριως για τα stats, σε λιγοτερο απο 30 ωρες θα εχει ξεκλειδωσει λογικα τα παντα, σε αντιθεση με το bc2 ή τα πιο παλια BF στα οποια μπορει ενα stat /achievement whore να παιζει για μηνες.

Και εγώ για παιχνίδι της πλάκας το έχω - κατά την έννοια που περιγράφεις.

Ναι, το έχω δει το spray pattern, αλλά γίνεται μόνο αν αδειάσεις με ένα click όλον τον γεμιστήρα...

Κατά τα άλλα, δε γίνεται να κάνεις γρήγορο tap-fire με AR στα 200 μέτρα και να πέφτουν όλες οι βολές (άντε 9/10) στην κουκίδα του itech... Και ο άλλος καμπερομένος απέναντι στη σπηλιά (κατάλαβες την πίστα φαντάζομαι) να σε snipάρει με mp7 - έλεος.

Ε, και πέρα από εκεί, λίγα όπλα, λίγες πίστες, λίγο customization και άθλιο netcode. Η ποικιλία, με σωστή υλοποίηση, θα έδινε περισσότερες επιλογές στο playstyle και την τακτική και θα έκανε και λιγότερο βαρετό το παιχνίδι.

Ντάξει, τα γραφικά του μου αρέσουν εμένα προσωπικά, και έχει και κάποιες πίστες που επιτρέπουν ενδιαφέρουσα ροή δράσης.

Τα παραπάνω στη σούμα απλώς μου κάνουν ένα επιεικώς μέτριο παιχνίδι, εν έτει 2011...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.