Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Μα το ολο κραξιμο για το single πεφτει, θελετε σοβαρο single ? αντε παιξτε σταλκερ και μην μας πρηζετε επειδη κατεβασατε 6gb και κλαιτε το bandwidth που σπαταλησατε. Εμενα ακομα να μου ερθει παρεμπιπτοντως, λογικα θα θυμηθει να μου το φερει ο ταυχδρομος αυριο. Παντως οποιος παιζει το multiplayer κομματι και κραζει τα γραφικα πρεπει να αλλαξει χομπυ, 1) ποτε τα γραφικα δεν εκαναν ενα multiplayer δημοφιλες 2) Η frostbite engine ειναι μια χαρα, ειναι και πολυ πιο ελαφρυ απτο bc2 το οποιο αναγκαζομαι να το παιζω σε dx9 και low-medium στο "μουσειο" gtx 260 + Q6700.

Αυτο με το mortar strike που καλουνε οι ταλιμπαν δεν το καταλαβα, παιχνιδι ειναι, δηλαδη στο cod4 airstrike και ελικοπτερα ειχανε μονο οι αμερικανοι ? Στην τελικη arcade ειναι το ειδος, οποιος θελει ρεαλισμο στο μαξ ας παιξει κανεναν εξομοιωτη σαν το arma 2.

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply
Μα το ολο κραξιμο για το single πεφτει, θελετε σοβαρο single ? αντε παιξτε σταλκερ και μην μας πρηζετε επειδη κατεβασατε 6gb και κλαιτε το bandwidth που σπαταλησατε.

ωραιο θεμα αυτο.

Κανω ΤΩΡΑ.

1) ποτε τα γραφικα δεν εκαναν ενα multiplayer δημοφιλες 2) .

Εδω θα διαφωνησω..

Πιστευεις δλδ οτι ολο τον κοσμο που παιζει BBC2 τον τραβηξε μονο το gameplay του??Εγω οχι παντως..

Εν ετη 2010,μετα απο ωρες απειρου καψιματος με BBC2 και παω να παιξω MoH..Και λεω μετα...

που ειναι η Frostbite οεο??Που επερνα grenade laun και δεν ειχες που να κρυφτεις..Που κρυβεσαι πισω απο τοιχο κ μετα απο λιγο ολα κοκκινιζουν κ λειπει ο τοιχος κ εισαι τετ α τετ με το Abrams..

Για μενα παντως μετρανε πολυ τα γραφικα κ ιδιαιτερα ο ηχος που το MoH δν τον εχει..

Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω.Αφοι δεν σας ενδιαφερουν το γραφικα, γιατι σκοτωνεστε ολοι για αναβαθμισεις(CPU-GPU κ.α).

Για εμενα παιζουν τεραστιο ρολλο, γιαυτο απογοητευκα απο το παιχνιδι.Μακραν πισω απο το batllefield bad company 2, και το COD MW2.

Ενα παιχνιδι με κορυφαια γραφικα, θα το παιξω και ας υστερει λιγο σε χειρισμο, η αισθηση.Αλλα μουφες με γραφικα 5ετιας και βαλε οχι.Στο κατω-κατω πουθενα δεν μου αρεσε το MoH.

Το δευτερο πολυαναμενομενο που βγηκε μουφα για εμενα.Τα αλλο ηταν η αρχιμουφα τις χρονιας.Το WRC.Που μολις το εβαλα, νομισα οτι χαλασε η καρτα και επαιζα σε safe mode.

Εδω θα διαφωνησω..

Πιστευεις δλδ οτι ολο τον κοσμο που παιζει BBC2 τον τραβηξε μονο το gameplay του??Εγω οχι παντως..

Εν ετη 2010,μετα απο ωρες απειρου καψιματος με BBC2 και παω να παιξω MoH..Και λεω μετα...

που ειναι η Frostbite οεο??Που επερνα grenade laun και δεν ειχες που να κρυφτεις..Που κρυβεσαι πισω απο τοιχο κ μετα απο λιγο ολα κοκκινιζουν κ λειπει ο τοιχος κ εισαι τετ α τετ με το Abrams..

Για μενα παντως μετρανε πολυ τα γραφικα κ ιδιαιτερα ο ηχος που το MoH δν τον εχει..

Μπερδευεις την φυσικη και την διαδραστικοτητα με τα γραφικα, ΑΛΛΟ γραφικα αλλο φυσικη, ok και εγω εχω καλομαθει με το destruction αλλα οχι σε βαθμο που οταν θα παιξω το ταδε fps θα ξενερωσω επειδη δεν καταστρεφεται το 50% τις πιστας ξερω γω, ολος ο κοσμος παιζει bc2 για πολλους λογους, 3 βασικοι : 1) το μαρκετινγκ της ΕΑ, για τον ιδιο λογο πουλησε τρελα και το moh ενω ειναι μετριο προς καλο παιχνιδι που βγηκε στο τσακ πριν το black ops για να παρει κι αυτο ενα κομματι απτην πιτα 2) απευθυνεται στην μαζα, δεν ειναι red orchestra να βαζουν τα 12χρονα και οι ασχετοι τα κλαματα 3) ειναι battlefield, teloC :p , - το destruction 2.0 για μενα ειναι απλα ενα bonus

Απτην αλλη αυτο με τα γραφικα 5εντιας ΔΕΝ ισχυει με την καμια, τωρα αμα ειναι τοσο χαλια το single στην unreal πολυ που νοιαστηκα, εδω περα στο single του bc2 ζητημα να εχω κατσει να παιξω 3 πιστες, οποιος τωρα περιμενε να δει allied assault και omaha beach καλα να παθει :p

Το DLC θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ!

Βιντεο παρουσιασης του

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=UitBGwQ9CRc]YouTube - Medal of Honor - Clean Sweep DLC[/ame]

Oυγκ~~~~>!

Η ψηφιακη κοπια εφτασε επιτελους (χορηγια απο μελος, ναι ειμαι εξαγορασιμος)

Αναμεινατε "αναλυτικο review"!:T:

Καλά, το multiplayer δεν παλεύεται. Κάνω spawn και πέφτω νεκρός μετά από 1sec. To single δεν είχα το κουράγιο να το τελειώσω...

Πίσω στο BC2...

Oυγκ~~~~>!

Η ψηφιακη κοπια εφτασε επιτελους (χορηγια απο μελος, ναι ειμαι εξαγορασιμος)

Αναμεινατε "αναλυτικο review"!:T:

Ακόμα;

Καταρχας συγνωμη για την καθυστερηση.

Medal Of Honor Review

Single Player

Το παιχνιδι λαμβανει μερος στο Αφγανισταν, λιγες μερες μετα την "επιθεση" στην Αμερικη το 2001.

Κατα τη διαρκεια του οι χαρακτηρες σας ειναι οι εξης 4.

Rabbit,Deuce,Brad "Hawk' Hawkins και Dante Adams.

Η πλοκη ειναι ιδιαιτερα δυσνοητη και μπλεγμενη σε βαθμο αντιστοιχο του Modern Warfare.

Κατα τη γνωμη μου η αλλαγη ρολων ενω προσθετει ποικιλια αποπροσανατολιζει τον gamer

και δεν αφηνει να υπαρξει "δεσιμο" αντιστοιχο πχ με τον Freeman(Half Life) ή τον Nomad (Crysis)

Στο γραφικο τομεα που πολλοι παραπονιουνται πρεπει να πω οτι κακως επιλεχθηκε πρωτον η Danger Close

και κατ επεκτασην η Unreal Engine 3.

Ενω δεν ειναι κατι το εξαιρετικο σαν μηχανη εχει γινει πολυ καλη δουλεια σε μερικα επιπεδα, ενω σε αλλα

θυμιζει παιχνιδια 5ετιας+

Εμπειρια με Unreal η DICE ειχε (Mirrors Edge) οποτε μονο την ελλειψη προσωπικου μπορω να βρω ως δικαιολογια.

Το μεγαλυτερο γραφικο προβλημα ειναι τα αρκετα low res textures που ειναι διασπαρτα εδω και εκει ενω οι εκρηξεις ειναι

απο αλλο ανεκδοτο.Πραγματικα ΑΙΣΧΡΕΣ.

Η μηχανη οπως ξερουμε ειναι παναλαφρη ενω για καποιο λογω δεν "εβλεπα" πανω απο 62 frames οποτε εβαλα vsync on τουλαχιστον να αποφυγω

το εντονο tearing.

Στον ηχητικο τομεα το παιχνιδι δινει ρεστα με την πιστοτητα του (καλο sound bank?)

ενω οι διαλογοι αν και αδιαφοροι σαν νοημα-πραγματικα ΧΑΝΕΣΑΙ- ειναι καλοι σαν ερμηνειες.

Tα επιπεδα εχουν πολυμορφικοτητα ενω το βασικο του ς προβλημα ειναι οτι θα αναλαβετε να κανετε πραγματα

που εχετε ξανακανει σε αντιστοιχα shooters.

Βαρα με το sniper, μπες κρυφα εκει, βαλε εκρηκτικα, πυροβολα με το ελικοπτερο, και γενικα ΙΔΙΑ μανιερα.

Kαι ενω υπηρχαν προοπτικες καπου το γλυκο χαλασε και μια που το ΑΙ των εχθρων δεν βοηθαει γινεται συντομα βαρετο

ενω αυτο που κανει το Modern Warfare Campaign τοσο εντονο στο gamer εδω λειπει.

Ναι μιλαω για την σκηνοθεσια/art direction.

Εδω δεν εχει epic moments.

Πολλους ειδα παλι να κλεγονται για τη μικρη του διαρκεια.Τι να πω ρε παιδες.

Εγω ενα μεσημερο/βραδο το φαγα στο δυσκολο.

Αν το παιξατε στο easy δεν σας φταιει κανεις.

Πλεον τα multiplatform/single+multi παιχνιδια εχουν δωσει βαρος στο Multiplayer μερος του παιχνιδιου.

Αν θελετε εξαιρετικο single δοκιμαστε καλυτερα το STALKER.

Εν τελη εμενα μου αρεσε αρκετα το single , ενω δεν διεκδικει δαφνες πρωτοτυπιας δεν ειναι ουτε μετριο ουτε κακο.

Ειναι απλως καλο.Για τοσο marketing περιμεναμε κατι το εξαιρετικο.

Ισως παλι φταιει οτι ηταν το reboot μιας σειρας που εχει κοψει οποια δεσμα με το παρελθον και κανει το πρωτο της βημα...

Multiplayer

To Multiplayer, οπως ειπε ο seb αν δεν κανω λαθος, ετυχε να βρισκεται στο ιδιο δισκακι με το single player.

Αλλη μηχανη, αλλη λογικη.

Παραμενει ΠΟΛΥ ελαφρυ για να μπορει να παιξει επαρκως ακομα και σε παλιοτερα συστηματα.

Η Frostbite 1.5 εδω ειναι πετσοκομμενη σε συγκριση με αυτα που ειδαμε και απολαυσαμε στο Bad Company 2.

Μηδενικο σχεδον destruction ενω ειναι προσαρμοσμενη στο πιο γρηγορο στυλ παιχνιδιου.

Υπαρχουν 4 game modes Team Assault, Combat Mission, Sector Control, Objective Raid που ουσιαστικα ειναι παραλαγες των γνωστων Team Deathmatch

Rush (εκ του BC2) κλπ

Μεγαλο μειον του ειναι τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ map που προσφερει, μολις 8!!

Η DICE παει να το μπαλωσει αυτο προσφεροντας ΔΩΡΕΑΝ τα DLC με νεo game mode και 4 νεα maps.

O παικτης αναλαμβανει το ρολο ειτε των αμερικαν σουπερχιροουζ ή των ταλιμπαν.

Υπαρχει μια αλφα αντιστοιχηση των οπλων των μεν με των δε αλλα για καποιο λογο εγω προσωπικα κανω καλυτερα σκορ με αυτα των Αμερικανων.

Μπορουμε να επιλεξουμε 3 κατηγοριες πολεμιστη (Rifleman,Spec Ops,Sniper) με τον πρωτο να εχει προσβαση σε rifles ,grenade launchers ή machine guns

τον δευτερο με μικροτερου διαμετρηματος defence rifles και shotguns,εκτοξευτη ρουκετων ενω ο

sniper με bolt ή αυτοματα sniper οπλα με διαφορα optics και τα αχρηστα πραγματικα c4 explosives.

Υπαρχουν και εδω τα killstreaks που αμοιβεται ο καλος παικτης που χωριζονται σε επιθετικα και αμυντικα.

Rocket strikes/mortar strikes/UAV ολα ειναι εδω (παλι :p)

Tο μεγαλο ΜΕΙΟΝ του παιχνιδιου για μενα ειναι τα επιπεδα του.

Ενω εχουν ποικιλια και ειναι ικανοποιητικα σε μεγεθος τα spawn mechanics ειναι για κλαμματα

με συνεπεια να "γεννιεσαι" σε ενα σημειο μπορει και 5 φορες σερι ενω πεθαινεις μετα απο 2nanosecond απο τα mortar και τις σφαιρες που τρως πριν καταφερεις να κουνηθεις καν.

Αποκαρδιωτικο πραγματικα για αυτον που το παθαινει, χαρας ευαγγελια για τον επιτηθεμενο.

Και ναι τα επιπεδα και το στησιμο του παιχνιδιου ευνοουν τον καμπερα παρα αυτον που σουλατσαρει περα δωθε.

Ισως και γιαυτο ευχαριστηθηκα περισσοτερο παιχνιδι σε tactical servers που απαγορευεται να καμπεριαζεις γιατι τρως κικ φυσικα το sniper ειναι αγνωστη λεξη.

Τι χρειαζεται τωρα?

Πολλα updates και πολυ ΔΩΡΕΑΝ υλικο για να μεινει κοσμος στους σερβερ του.

Αλλιως το Black Ops και το Battlefield θα το φανε για κολατσο (για PC, γιατι στις κονσολες εχει και Halo, Killzone κλπ)

Κακως τιμολογηθηκε τοσο ακριβα.Αν ειχε 15-20€ ο κοσμος θα το αγοραζε πιστευω εστω ως προγευμα πριν βγουν τα Vietnam/Black Ops

Αργοτερα ισως προσθεσω μερικες εικονες.

Ευχαριστω που με διαβασατε.

Δεν θα ελegaκαι μηδενικο το destruction, υπαρχει μια διαδραστικοτητα με τα props ( βαρελια - κουτια κλπ ) σε αντιθεση με το cod4 που δεν κουνιοτανε φυλλο, βλεπεις και κομματια απτους τοιχους να φευγουνε αμα βαρας με κανενα m60, μια φορα μαλιστα ειμουνα σε εναν μικρο πυργο διπλα απτην πυλη του αεροδρομιου και το bradley των αμερικανων μου τον αφησε κυριολεκτικα μισο, δεν ειχα σκεπη πανω απτο κεφαλι μου.

Μολις ξεκλειδωσα laser sight στον spec ops και το gameplay εχει γινει φτυστο cod τρεχεις πηδας τις βαρας ολες μαζι και δεν τρεχει τπτ :hehe: εχω βαλει στο m4 combat scope - laser sight - extra magazine και εχει γινει το οπλο για ολες τις δουλειες, το σπασιμο ειναι τα LMG τα οποια ειναι πολυ αναξιοπιστα στο θεμα της ακριβειας οπως και στην beta, ανυπομονω να ανεβω και αλλα λεβελ ετσι να μου επιτρεπει να εχω M4 ως ταλιμπαν

4 φιλικες συμβουλες

1) Αμα δουμε οτι η αντιπαλη ομαδα που κανει αμυνα εχει αγριες διαθεσεις για spawn camping παταμε deploy to base, αμα παει ο αλλος και κανει spawn διπλα στον συμπαικτη του ενω εχει δει απο ΠΡΙΝ οτι η κατασταση δεν τον ευνοει τα θελει ο πωπουδακος του, εχουν υπαρξει βεβαια λιγες περιπτωσεις που εισαι καταδικασμενος να ψοφησεις με το που κανεις spawn, αμα επεκτεινανε τις απαγορευμενες περιοχες αυτο το φαινομενο θα ειχε μειωθει

2) inputacceleration απτο gamesettings.ini = 0 , απο settings.ini bloom = low και renderahead = 0, βασικοτατα tweaks !

3) Μακρια απτο open tip συνηθως δεν αξιζει τον κοπο να χανεις 1/10 απτην ακριβεια και 1 γεμιστηρα για λιγο damage παραπανω

4) Αμα δεν σας ενοχλουνε τα jaggies παιχτες σε dx9 mode, εχω την εντυπωση πως σε dx10 ακομα και οταν εχεις μπολικα fps η αποκριση ειναι στις εντολες ειναι κομματακι αργη ενω σε dx9 ολη η αισθηση ειναι πιο γρηγορη και 100% smooth σαν να παιζεις cod.

• Single Player
  • Fixed the CAS issue that prevented some players from firing at certain vehicles.
  • Fixed a rare issue in Bagram that would cause areas of the map not to load in a timely fashion.

• Server
  • Lowered scores on all defensive support actions
  • Changed spawn points on Shah-i-Khot Mountains, Combat Mission
  • Changed spawn points on Kandahar Marketplace, Sector Control
  • Changed spawn points on Kandahar Marketplace, Team Assault
  • Changed spawn points on Diwagal Camp, Sector Control
  • Changed spawn points on Kunar Base, Sector Control
  • Changed spawn points on Kabul City Ruins, Sector Control
  • Changed spawn points on Kabul City Ruins, Team Assault
  • Changed spawn points on Garmzir Town, Sector Control
  • Changed spawn points on Garmzir Town, Team Assault
  • Tweaked damage on M16 and M24
  • Tweaked damage on M4

• Client
  • Added Hot Zone and Clean Sweep (added the levels/UI changes in server browser etc)
  • Server browser makes snapshot instead of subscribing to servers
  • Fixed hang when joining on a friend that's playing on a password protected server
  • Ribbons and medals no longer appear on unranked servers
  • Added aiming spot in binoculars in hardcore mode
  • Added text chatting while dead and in end of round
  • Increased the points needed to win a domination/tdm game
  • Decreased accuracy while shooting from the hip
  • Increased the amount of recoil and spread
  • Added server details in loading screens and spawn screen
  • Fixed an issue where holding your breath and moving forward would take you out of scope

χαχαχα!

ολα τα spawn αλλαξανε!

Ανεβασανε και το ρηκοιλ!

ειμαστε σε καλο δρομο!

Ρε συ Γρηγορη ειπα σχεδον μηδενικο.

Δεν ειπα δα οτι ειναι και τελειως στατικα τα παντα.:p

Εγω οπεν τιπ επαιζα αλλα κατεληξα μετα απο λιγο οτι οντως δεν αξιζει.

Medal of Honor™ expands its intense multiplayer experience with Hot Zone mode which features “King of the Hill” gameplay where teams fight over a designated location on a map; the team who holds their position longest prevails. This adrenaline-fueled mode is playable across two maps (Hindukush Pass and Korengal Outpost) as well as redesigned versions of the popular Shahikot Valley and Helmand Valley multiplayer maps. Hot Zone will be available available on November 2, 2010, via Xbox LIVE™ Marketplace for 800 MS points, on PlayStation®Network for $9.99USD and on PC exclusively via the EA Store™ for $9.99USD.

In addition to Hot Zone, EA will also release Clean Sweep on Nov 2 via Xbox LIVE, PSN and PC for free*. Clean Sweep is an elimination mode where players will rely on their own skill and teammates’ expertise to prove victorious. This free mode will also feature two all-new maps (Bagram Hangar and Khyber Caves) as well as redesigned versions of the popular Diwagal Camp and Kabul City Ruins maps.

* Free with Medal of Honor game registration using single-use Online Pass code enclosed with new, full retail purchase. Additional codes for console versions available for purchase from Xbox LIVE or PlayStation Network. PC users must update software with latest patch available no earlier than November 2, 2010. Additional conditions and restrictions apply. See back of pack for details.

info etc

Downloadable Content | Medal of Honor - Available Now

10€ για DLC?

ΟΥ ΡΕ.

Πρώτο μου post! Γειά χαρά σε όλη την κοινότητα του The Lab. Φίλε Nephilim καταρχάς να πώ οτι συμφωνώ απόλυτα με το Review που έκανες. Πραγματικά ειναι πρώτη φορα που κλαίω τα λεφτά μου για game που αγόρασα (πήρα και την TIER 1 EDITION τρομάρα μου, άλλη μεγάλη αρπαχτή, το μόνο καλό είναι η Beta του BF3) Το game για μένα ειναι απογοήτευση και δεν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να αγοράσω άλλο game τις σειρας MOH. Βεβαια ποτέ μην λές ποτέ.. Ασχέτος με όλα τα παραπάνω συνεχίζω να παίζω multiplayer προσπαθώντας να βρώ και θετικά στοιχεία (απο το single εντάξει δεν περίμενα και τίποτα, ένα βράδυ υπόθεση ήταν) αλλα τζίφος.. Λίγα πράγματα.. Εχω κάνει ήδη προπαραγγελία για το Black Ops και περιμένω πώς και πώς το Vietnam. Οπότε απο 9 του μήνα και μετα δεν το κόβω να ξανακάνω κλίκ στο εικονίδιο του MOH και αναρωτιέμαι πόσοι θα συνεχίσουν να παίζουν μετα την κυκλοφορία του Black Ops και του Vietnam...

Παρακαλειστε να με κανετε add ASAP.

Βαριεμαι να παιζω σολο καριερα.

EDIT:ξεχασα ο βλακας το alias

OldboyGr

Για καποιο λογο με το update ξαναμπηκε το ρημαδι το bloom (τα γραφικα ειναι πολυ πολυ πιο ομορφα αλλα δεν βλεπεις Ιησου Χριστο)

Τα οπλα νερφαριστηκαν πολυ!

Α επισης το νεο DLC παει απατο.

Διαβαζω στο φορα τους οτι PS3 40 ατομα , PC αλλοι τοσοι.

Well done EA.

Απο τους 2 εκατομμυρια που το αγορασαν ε.

2η φορα που ειμαι με missile attack και εκει που παω να τον ριξω σε 3 μαζεμενους με ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΤΟ DESKTOP, ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :p

fave loadouts so far

M60 - muzzle brake - red dot - open tip

M16/AK stock barrel (ενιοτε silencer ) - combat scope - open tip

M4/AKSU laser sight - combat scope - extra magazine

P90 stock barrel ( ενιοτε silencer ) - red dot - open tip

Το F2000 ειναι επισης αρκετα καλο γιατι εχει 10% παραπανω rate of fire και accuracy απτα κλασσικα rifles οποτε μπορει να χρησιμοποιηθει εν μερει σαν υποαυτοματο, οποιος πιστευει οτι τα οπλα δεν κλωτσανε καθολου / ειναι υπερβολικα ευστοχα ας δοκιμασει το loadout με το AK που ανεφερα να του φυγει η μαγκια, ειδικα from the hip δεν ειναι καθολου φιλικο σε οσους αρεσκονται στο spray n pray

Jerry - tsunami σας βρηκα μεσα ενω επαιζα hellmound valley ή ειναι ιδεα μου ???

Πάντως για παιχνίδι του είδους του πιστέυω οτι θα έπρεπε να έχει περισσότερα όπλα και κάπως καλύτερο Customization στις Class. Εντάξει οχι σαν του Black Ops αλλα τουλάχιστον να εχεις κανα δύο διαφορετικά Pistols, καμιά Flash Grenade κλπ. Δεν ξέρω αλλα εμένα προσωπικα μου φαίνεται πολύ δύσκολο να παίξεις Tactical game στο ΜΟΗ. Και αυτό περισσότερο λόγο των Maps του παιχνιδιού. Είναι τις πλάκας η μόνο εμένα μου φαίνονται έτσι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.