Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

τα γραφικα στο single τα περιμενα πολυ καλυτερα. γενικα καλουτσικο ειναι...

Μέτριο:

[ame=http://www.gametrailers.com/video/review-hd-medal-of/705963]Medal Of Honor Video Game, Review HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/ame]

Μόνο 7,4 critic score δίνει το gamespot.

Τόσο χάλια είναι;

.....κανονικα και πιο κατω θα ελεγα εγω!

Μετριοτητα man!!!!!

Μετριοτητα man!!!!!

Προσωπικά θα το χαρακτήριζα ως ένα καλό mod του bc2. Ένας απλός τίτλος που θα τσιμπήσει όσους αναπολούσαν το moh, ενώ παράλληλα θα δώσει κάποια κονδύλια για το bf3...

παράλληλα θα δώσει κάποια κονδύλια για το bf3...

αυτος ειναι και ο λογος της υπαρξης του

Πολυ καλο το Multi του!

:T:

Μετριοτητα man!!!!!

:slap:

Τι εγινε σου κλεψανε το account ? :fist: :p

Neph εγω το εχω κανει preorder, απο game.co.uk,

Medal of Honor Limited Tier 1 Edition PC Games £29.99

Shipping (Royal Mail - Europe - 3 to 5 business days) £2.95

Total cost £32.94

13/10/2010 Your order has been dispatched.

13/10/2010 Your order is currently being picked and packed.

12/10/2010 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.

Funds will not be debited until your order is shipped.

11/10/2010 Your order is held for credit checking.

11/10/2010 Your order is waiting for authorisation and release for fulfilment.

28/09/2010 Your order is currently held as a Preorder

ας λενε τα νουμπια οι ριβιουερς να λενε οτι θελουν εμενα η beta μου αρεσε :) , εδω περα ενας εγραψε review αποκλειστικα για το campaign και οταν πηγε να αξιολογησει τα γραφικα εγραφε διαφορα ακυρα σχολια για την frosbite, κονσολιερηδες τι περιμενεις :p

Νταξει ειναι ξενερα το μικροσκοπικο campaign αλλα ετσι κι αλλιως ο πηχης ειναι πολυ χαμηλος πλεον στον συγκεκριμενο τομεα, και τα mw2 / bc2 ειχανε μικρο και αδιαφορο single οποτε ποιος ο λογος να σπαταλησουν χρονο και χρημα για να κανουν την διαφορα ? Για τα δικα μου ματια ειναι ενα ωραιοτατο "ορεκτικο" μεχρι να βγει το bad company vietnam, ισως και για το black ops αν και κατι μου λεει πως θα ξενερωσω με την παρτυ του οταν βγει. Aκου εκει servers αποκλειστικα απο εναν provider :wall:

Αναφερομαι στο single μερος...

Να πουμε οτι αλλο ειναι το single engine και αλλο το multi engine του παιχνιδιου...

Το single δεν εχει καμια σχεση με το multι, απλα ειναι στο ιδιο δισκακι...απο εκει και περα καμια ομοιοτητα!

Αν κρίνω απ την μπέτα που έπεξα λίγο..έχει πλάκα!

Θα το αγοράσω..!!

Πιο πολύ με ενδιαφέρει το multi ,παρά το single..

Αν θέλω single θα αγοράσω CoD series..

Neph εγω το εχω κανει preorder, απο game.co.uk,

ας λενε τα νουμπια οι ριβιουερς να λενε οτι θελουν εμενα η beta μου αρεσε :) , εδω περα ενας εγραψε review αποκλειστικα για το campaign και οταν πηγε να αξιολογησει τα γραφικα εγραφε διαφορα ακυρα σχολια για την frosbite, κονσολιερηδες τι περιμενεις :p

Νταξει ειναι ξενερα το μικροσκοπικο campaign αλλα ετσι κι αλλιως ο πηχης ειναι πολυ χαμηλος πλεον στον συγκεκριμενο τομεα, και τα mw2 / bc2 ειχανε μικρο και αδιαφορο single οποτε ποιος ο λογος να σπαταλησουν χρονο και χρημα για να κανουν την διαφορα ? Για τα δικα μου ματια ειναι ενα ωραιοτατο "ορεκτικο" μεχρι να βγει το bad company vietnam, ισως και για το black ops αν και κατι μου λεει πως θα ξενερωσω με την παρτυ του οταν βγει. Aκου εκει servers αποκλειστικα απο εναν provider :wall:

Tελικα ισχυει αυτο με τις 2 μηχανες?

Τα ρηβιουδακια που ειδα με σινγκλ ηταν οντως κατι πολυ "κοινο".

Ειδικα οι εκρηξεις ηταν MDK style!

Δυστυχως ΒΕΤΑ δεν επαιξα ουτε λεπτο οποτε δεν ειδα και τις οποιες αλλαγες.

Με τρωει η τσεπη για αγορα παντως.

Οι βαθμολογιες των ρηβιου παντως δεν μετρανε καν.(για μενα)

Συμπαθητικο το single αν και απελπιστικά μικρο.Στην αρχη με ξενερωσε καπως αλλα βελτιωθηκε πολυ στην πορεια

Tελικα ισχυει αυτο με τις 2 μηχανες?

Τα ρηβιουδακια που ειδα με σινγκλ ηταν οντως κατι πολυ "κοινο".

Ειδικα οι εκρηξεις ηταν MDK style!

Δυστυχως ΒΕΤΑ δεν επαιξα ουτε λεπτο οποτε δεν ειδα και τις οποιες αλλαγες.

Με τρωει η τσεπη για αγορα παντως.

Οι βαθμολογιες των ρηβιου παντως δεν μετρανε καν.(για μενα)

Ισχύει.

Single > Developed by Danger Close, Μηχανη Unreal 3

Multi > Developed by DICE, Μηχανη Frostbite 2.0 (βλ. Bad Company 2)

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι το single είναι απλά τραγικό. Καλό ήταν για ένα βράδυ παρασκευή και πρωινό σαββάτου αλλά μέχρι εκεί φτάνει! Τα γραφικά μου φάνηκαν μια χαράν και πάει νεράκι με 1440Χ900 και AA @8800GTS 512

Θλιβερό που οι εταιρίες κάνουν μια προχειροδουλειά στο campaign για να τελειώνουμε. Το scripting πάει σύννεφο, 0 ελευθερία κινήσεων στον χάρτι πέραν απο αυτό που θέλει ο προγραμματιστής Το deus ex τα πάλευα 1 μήνα εντατικά και δεν είχε τελειωμό! Το παιχνίδια τεράστιο. είναι παιχνίδι σχεδόν 10 ετών με φοβερή ελευθερία κινήσεων και μπορείς να επιστρέψεις σε παρα πολλές προηγούμενες αποστολές με κάποιες μικρές εξαιρέσεις λόγο σεναρίου.

Θλιβερό που οι πέτρες και γενικά το περιβάλλον δεν καταστρέφεται σπάνε σε ένα σημείο του campaign μόνο, είμαστε στο 2010 και υπάρχουν επεξεργαστές ταχύτατοι με πάνω απο 2 πυρήνες και δεν μπορούν να κάνουν τις πέτρες και τα ντουβάρια να σπάνε ελεος

Θλιβερό που οι σφαίρες δεν περνάνε πάντα απο λεπτούς τοίχους κτλ επίσης οι σφαίρες εξοστρακίζονται. Στο project IGI οι σφαίρες σε σφάζουν κανονικά πίσω απο τοίχους και εξοστρακίζονται όταν είσαι σε μεταλλικά τουνελ, παιχνίδι 10 ετών. Οι χειροβομβίδες σε σκοτώνουν στα 5 μέτρα ειδικά οι αμυντικές στα 10 μέτρα τραυματίζουν σοβαρά. Επιτέλους κάποτε να δώσουν την σωστή δύναμη που έχουν τα εκρηκτικά!

Να δούμε πότε θα φτιάξουν ένα FPS μη γραμμικό χωρίς τρελό scripting μεγάλο και ρεαλιστικό

Αυτο με τις χειρβομβιδες δεν υπαρχει.του την πεταω διπλα ,σκαει και δεν πηρε χαμπαρι :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.