Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

ποτε εχει ριλιζ αυτο ρει? αργει πολυ?

εφαγα και το πρωτο CTD καλορίζικο!

12/10/2010

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply
ποτε εχει ριλιζ αυτο ρει? αργει πολυ?

εφαγα και το πρωτο CTD καλορίζικο!

12 Oκτωβριου.

Πολύ lag στον server που έπαιξα, δεν ξέρω αν είναι σε όλους έτσι.

Επίσης μήπως μπέρδεψαν τις νερόμπομπες με τις grenades;

Ναι ειναι καπως "ελαφριες" αλλα τουλαχιστον πανε εκει που θες οχι σαν το BC2 που ειναι σαν το "φλαμπερ" και χοροπηδανε.

LAG δεν εχω σε Ευρωπαικους server.

παντως το σκηνικο με τα ταλιμπανια στους λοφους..και το κυνηγητο που πεφτει..ειναι ιδιαιτερα διασκεδαστικο...

αργει ομως αρκετα το ριλιζ

Κανα τεταρτο που επαιξα μου φανηκε αθλιο. Πολυ arcade. Δε νομιζω να το αγορασω. :mamba:

12 Oκτωβριου.

Ναι ειναι καπως "ελαφριες" αλλα τουλαχιστον πανε εκει που θες οχι σαν το BC2 που ειναι σαν το "φλαμπερ" και χοροπηδανε.

LAG δεν εχω σε Ευρωπαικους server.

Φλάμπερ; χαχα ναι...

Επίσης ο χειρισμος του MoH μου φάνηκε κάπως πιο δύσκολος.

Ελπίζω το single player του αξίζει περισσότερο...

Καλα παμε.

Next unlock supressor

mohmpgame20100621172430.jpg

(για να δειτε τα unlocks -φτανει μεχρι level 7- πηγαιντε στο Career>Unlock Tree

Ναι, μετα την BETA μισο εκατομμυριο νεοι καταταχθηκαν.

Οχι συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες, εφτασαν ηδη το ενα μυριο....

Εξυπνη απαντηση οφειλω να πω.... αν κ δεν εννοουσα αυτο φιλε μ. Μιλουσα για τον ρολο των Αμερικανων και του στρατου τους στα παγκοσμια δρωμενα - και σιγουρα δεν ειναι το 1ο παιχνιδι που το κανει αυτο.

Το gaming εχει παρει επαξια τη σκυταλη απο το Hollywood στο τομεα αυτο. Και ασφαλως εμενα και εσενα ουδολως μας επιρρεαζουν αυτα γτ εχουμε μυαλο και κριση... αλλα δυστυχως δεν συμβαινει το ιδιο με ολους.

Οποτε μηπως βιαστηκες λιγακι να ειρωνευτεις , λεμε τωρα? Δεν κατηγορησα αλλωστε κανεναν, απλα εξεφρασα μια σκεψη-προβληματισμό μ.

Οχι συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες, εφτασαν ηδη το ενα μυριο....

Εξυπνη απαντηση οφειλω να πω.... αν κ δεν εννοουσα αυτο φιλε μ. Μιλουσα για τον ρολο των Αμερικανων και του στρατου τους στα παγκοσμια δρωμενα - και σιγουρα δεν ειναι το 1ο παιχνιδι που το κανει αυτο.

Το gaming εχει παρει επαξια τη σκυταλη απο το Hollywood στο τομεα αυτο. Και ασφαλως εμενα και εσενα ουδολως μας επιρρεαζουν αυτα γτ εχουμε μυαλο και κριση... αλλα δυστυχως δεν συμβαινει το ιδιο με ολους.

Οποτε μηπως βιαστηκες λιγακι να ειρωνευτεις , λεμε τωρα? Δεν κατηγορησα αλλωστε κανεναν, απλα εξεφρασα μια σκεψη-προβληματισμό μ.

Δεν ειναι θεμα ειρωνιας.

Ειναι το ποσο "ευκολο" θεωρουμε μερικοι το οτι τα γκεημς γενικα προπαγανδιζουν τα πραγματα και στρεφουν τη νεολαια προς λαθος κατευθυνσεις.

Θελω να πιστευω οτι κανενας νορμαλ ανθρωπος ειτε νεος ειτε γερος(βλεπε σαπιους) επηρεαζεται σε βαθμο που να αλλαξει το "ειναι" του ειτε το "πιστευω" του εξαιτιας ενος παιχνιδιου.

Το οτι οι Ιαπωνες (που εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγορα και δυναμικο στη gaming βιομηχανια) πχ δεν φτιαχνουν WAR FPS προβληματιζει περισσοτερο;)

Κατάφερα και εγω να μπω και δεν μου δείχνει σερβερς..τι γκαντεμης που ειμαι ρε γμτ:nerd:

Πωπω.. μου φάνηκε λιγο σαχλαμάρα...καμια σχεση με το BC2

Κατάφερα και εγω να μπω και δεν μου δείχνει σερβερς..τι γκαντεμης που ειμαι ρε γμτ:nerd:

Πειραξε λιγο τα φιλτρα και σκρολαρε προς τα κατω.

DICE ειναι αυτη.

Πειραξε λιγο τα φιλτρα και σκρολαρε προς τα κατω.

DICE ειναι αυτη.

Ωχ ...σωστός..:yes4:

είδες? Ξεχαστηκα..:sarcastic: .....

Εφόσον ασχολήθηκα ολίγον, μου άφησε 2 εντυπώσεις η beta.

1ον μου φαίνεται πως πάει να μοιάσει (θα το πω άκομψα) σε bad company 2 με χάρτες mw.

2oν δεν βλέπω να τα καταφέρνει.

Έχουμε ακόμη, αν και η τακτική του να βγαίνουν τόσα παιχνίδια "copy-paste" σε τόσο μικρά

χρονικά διαστήματα χωρίς νέα στοιχεία δεν μου αρέσει:no:

Από σχόλιο στο youtubi:

"Call of Battlefield: Modern Company 2"

ρε Neph απο FOV το πειραξες καθολου αυτο? νομιζω σε 1920χ1200 ενα 65 το θελει απο 55 μαμα..τι λες?

ρε Neph απο FOV το πειραξες καθολου αυτο? νομιζω σε 1920χ1200 ενα 65 το θελει απο 55 μαμα..τι λες?

Ναι.65 εβαλα και γω!:happy:

ειναι πιο ελαφρυ ομως..και η μηχανη γραφικων σαν να ρολαρει πιο καλα απο bc2

το αρμα σε ενα μαπ εχω την εντυπωση δεν κολαει..σαν ξεκαρφωτο ειναι..ειναι καθαρα πεζικο το παιχνιδι

Εμενα παλι μια χαρα παει...αλλα...μετα απο πολλα deaths το συνηθισα και αφου εκανα ενα 27/10 kill/death,το καλυτερο μου...το βαρεθηκα...Δν το βλεπω να με κραταει για πολυ ακομη το game...To μηδενικο σχεδον recoil μου τν δινει..Πολυ ψευτικη μου φαινεται ολη η φαση.Επισης ελλειψη destruction...:giveup:

Μετα εβαλα BBC2 και δν μπορουσα να σταυρωσω kill με το abakan για κανα μισαωρο...

^ε καλα μην ξεχνας οτι τρεχεις 700mb παιχνιδι..και παλι καλα να λες...νομιζω ενα ψιλο-destruction το χει..

αλλη κλαση το BBC2..αυτο απλα το τρεχουμε να ξεκολησουμε και λιγο απο το BBC2..ετσι νομιζω

Οντως αλλη κλαση το BBC2..:big_boss:

Αλλα κ παλι αν παιξεις κανα 2 ωρο αυτο μην βαλεις BBC2 μετα...θα φας ξενερωμα..

Edit.

Αυτο που λες για το μεγεθος..πιστευεις οτι θα αλλαξει παρα πολυ το game αργοτερα??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.