Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Στο COD4 που δεν είχαμε abuse των χειρισμών αυτών δεν είδα κανένα πρόβλημα..

Και το lean είναι χρήσιμο και το prone. Αρκεί να μην γίνονται σχεδιαστικά λάθη όπως τα δελφίνια του BF2 :p

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Συμφωνώ 100%... αλλα στο COD4 οι πιστες ηταν μικρές..Φαντασου africa harbor 32 παίχτες ξάπλα σαν τα φιδια:hehe: ..

Αυτο με τα δελφίνια δεν το επιασα...pics παρακαλώ :laughing:

Αλήθεια ποιο το νόημα του beta αν πρέπει να το πληρώσεις πρώτα;

τεσπα κατέβασα τον client και περιμένω για κλειδί όταν και όποτε δώσουν.

Συμφωνώ 100%... αλλα στο COD4 οι πιστες ηταν μικρές..Φαντασου africa harbor 32 παίχτες ξάπλα σαν τα φιδια:hehe: ..

Αυτο με τα δελφίνια δεν το επιασα...pics παρακαλώ :laughing:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=D_snSNg7MPE]YouTube - Dolphin diving - Battlefield 2[/ame]

υπάρχει φήμη οτι αν στείλεις μειλ στο eahellas@googlemail.com με θέμα Medal of Honor beta και γράψεις το Platform σου στο κείμενο στέλνουν key εμένα δεν έστειλαν πάντως

επιβεβαιώνω ότι ισχύει. το key που μου στείλανε το έδωσα... στήλτε και εσείς να πάρετε ¨)

Αρχισαμε με τα πρωτα CTD :yes4:

-Ειναι λιγο περιεργος ο χειρισμος των οπλων, μαλλον λιγο arcade

-δεν υπαρχει πουθενα exp bar, και δεν ξερω τι lvl ειμαι

-ο χάρτης ειναι κάπως πολύπλοκος και μεγαλος

-γενικα υπαρχει ενα lag παντου

εγω το παω παντως..με καποιες διορθωσεις..προβλεπεται μακελιο..:hehe:

Αν ειναι καλο, δε μας πειραζει τοσο που εχει... αμερικοπροπαγανδιστικο σεναριο (δεν ειναι το μονο αλλωστε). Το κακο ειναι πως ισως και με αυτο το τροπο, νεοτερες γενιες επιρρεαζονται (μαλλον παντα συμβαινει αυτο, με καποιο τροπο ε?).....

Αν ειναι καλο, δε μας πειραζει τοσο που εχει... αμερικοπροπαγανδιστικο σεναριο (δεν ειναι το μονο αλλωστε). Το κακο ειναι πως ισως και με αυτο το τροπο, νεοτερες γενιες επιρρεαζονται (μαλλον παντα συμβαινει αυτο, με καποιο τροπο ε?).....

Ναι, μετα την BETA μισο εκατομμυριο νεοι καταταχθηκαν.

το τελευταιο πραμα που με ενδιαφερει σε αυτα τα παιχνιδια ειναι το σεναριο..καρφι δεν μου καιγεται

Λιγο που επαιξα ΔΕΝ μου αρεσει. Τα οπλα ειναι arcade και γενικα μου φαινεται μετριοτατο...

Ας πω και εγώ τη γνώμη μου. Βασικά μου άρεσε αρκετά, φέρνει βέβαια περισσότερο σε MW2 ΑΛΛΑ μου άρεσαν περισσότερο οι πίστες γιατί δεν είναι τόσο linear όσο στο MW2 (ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκαν :p). Γενικά μου άρεσε το σκηνικό με τα δρομάκια τα στενάκια κλπ. Ίσως αν διορθωθούν ορισμένα σημαντικά bugs (το ότι είναι beta δε μου λέει κάτι, και το BC2 beta ήταν και beta παραμένει μέχρι τώρα σε αρκετά θέματα) να το τιμήσω.

υπάρχει φήμη οτι αν στείλεις μειλ στο eahellas@googlemail.com με θέμα Medal of Honor beta και γράψεις το Platform σου στο κείμενο στέλνουν key εμένα δεν έστειλαν πάντως

στύλε ένα mail από εδώ eahellas@googlemail.com και βάλε τα εξής

στο θέμα Medal of Honor beta

και στο κείμενο Platform PC

και σε κανα 10 με 15 θα σου έρθουν οδηγίες

ποτε εχει ριλιζ αυτο ρει? αργει πολυ?

εφαγα και το πρωτο CTD καλορίζικο!

Πολύ lag στον server που έπαιξα, δεν ξέρω αν είναι σε όλους έτσι.

Επίσης μήπως μπέρδεψαν τις νερόμπομπες με τις grenades;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.