Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply
έχω κάνει preorder αλλα beta key δεν έχω δει :/ απο game.co.uk έκανα παραγγελία

17 ειπαν.

Μολις σου ερθει ριξε σιρμα να κανουμε pre-order (και να το ακυρωσουμε μετα:hehe: )

Δεν μου άρεσε και τόσο το βίντεο, σαν call of duty με λιγότερο skill requirement...

Αντί να βγάλουν Modern Warfare 2 / BC2 / MOH κτλ θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει ένα τέλειο BF3 :(

17 ειπαν.

Μολις σου ερθει ριξε σιρμα να κανουμε pre-order (και να το ακυρωσουμε μετα:hehe: )

Ακυροοοοοοο

As a thank you way of saying thank you to our loyal shooter fans Bad Company 2 VIPs will be able to start playing on the 17th.

ΒΕΤΑ INFO

http://www.medalofhonor.com/betainfo

VIPs για τις κονσόλες δηλαδή...;

VIP εχουν οσοι αγορασαν το παιχνιδι καινουριο και οχι μεταχειρισμενο.

Eγω τι θα πω ρε 6 μέρες έχω να την απολάυσω την beta...12 ιουλη πάω real στρατό:rant:

Δεν πειράζει..αμα κάνετε βολές με G3A3-G3A4 κτλ..θα γουστάρεις...:computer:

ΕΔΙΤ: Δεν μας εδιναν και στο BC2 καμια τετοια πιστούλα?

Αρχισαμε....

EA COO John Schappert has just appeared on the stage at Sony’s presser to confirm that the PS3 version of Medal of Honor will get exclusive content.

That would be MOH: Frontline.

When Metal of Honor launches in October 12 in the US and October 15 in Europe, PS3 users who purchase it will get Frontline included for free, only on PS3.

“Medal of Honor has always been characterized by authenticity and reverence for the soldier. That sentiment has never been truer than it is today,” said Greg Goodrich, executive producer of Medal of Honor.

“Medal of Honor has had a long, dynamic history on PlayStation platforms. We are excited to continue that tradition today with this special edition of Medal of Honor that pays homage to the legacy of the franchise on this platform.”

Beta starts worldwide on June 21. Battlefield: Bad Company 2 VIPs who have pre-ordered Medal of Honor will be able to enter the multiplayer beta even earlier on June 17.

Ακυροοοοοοο

As a thank you way of saying thank you to our loyal shooter fans Bad Company 2 VIPs will be able to start playing on the 17th.

ΒΕΤΑ INFO

http://www.medalofhonor.com/betainfo

Εισαι σιγουρος γι αυτο? Εγω απ οτι καταλαβαινω πρεπει να το κανεις pre-order, απλα η διαφορα των BC2 vips θα ειναι στο οτι θα παιξουν πιο νωρις.

screenshot απο το Gun Club.

attachment.php?attachmentid=39823&stc=1&d=1276678607

post-1879-1416074502,4239_thumb.jpg

Θυμίζει έντονα Modern Warfare και φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτός είναι ο στόχος του. Προφανώς και πλέον η IW έχει τεράστιο ανταγωνισμό, το MoH είναι τόσο arcade όσο το MW (μέχρι και οι + πόντοι ανάλογα το kill υπάρχουν), παρόμοιο σε σχεδιασμό αν και ξεχωρίζει η μηχανή της Dice και επιπλέον έχει και οχήματα.

Θα έλεγα ότι η IW καλά θα κάνει να σκεφτεί κάτι διαφορετικό από το άρμεγμα μόνο με το όνομα "Call of Duty", γιατί πλέον με τόσο ανταγωνισμό δεν την βλέπω καλά :D

Τέλος, επιτέλους θα δούμε πιο σοβαρά παιχνίδια, με τόσο ανταγωνισμό ελπίζω να κονταροχτηπηθούν αρκετά.

Δεν μου αρέσει που μοιάζει τοσο με τα MW...Αν δεν συνδυάσει πίστες κλειστού τύπου πολης και πίστες ανοικτές τυπου BF δεν θα το προτιμήσω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.