Vagos-11- Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας οσων γνωριζεται βεβαια εχω ενα MBP unibody το οποιο αγορασα τα προγουμενα χριστουγεννα και πριν απο λιγες μερες αντικατεστησα τον δισκο του με αυτον εδω --->e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301699 και παρατηρω πολυ θορυβο περισσοτερο και οταν πιεζω με το δαχτυλο μου δεξια απο το trackpad μειωνεται αρκετα...μηπως εχει καποιος καμια ιδεα η μηπως εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα επισης δοκιμασα να κατεβασω και αυτο support.apple.com/downloads/Hard_Drive_Firmware_Update_2_0 ομως μου λεει πως ο υπολογιστης δν χρειαζεται αυτην την αναβαθμιση :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Μπορεί να μην είναι αφενός ήσυχος ο δίσκος, ή αφετέρου μπορεί να μην έχει πατήσει καλά, ή να έχεις σφίξει κάποια βίδα πάρα πολύ και μεταφέρει κραδασμούς στο σώμα αντί να τους απορροφά. Κάτι τέτοιο μου ακούγετε εμένα… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.