SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 για ακόμα μια φορά bsod, το σφάλμα είναι 00000024άλλοι λένε χαλασμένος δίσκος άλλοι πρόβλημα με το ntfs.sysμέχρι τώρα έτρεξα διαγνωστικά αλλά δεν μου έβγαλαν πρόβλημα στον δίσκο.Προσπάθησα να διορθώσω τα παραθύρια αλλά τίποταΚαμία ιδέα κανείς???:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Τι παραθύρια έχουμε; Μνήμες κοίταξες; Repair install έχεις κάνει; Στο κάνει και μετά από format (αν έχεις κάνει); Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Δεκέμβριος 3, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Αρχίζει κανονικά το φορματ αλλά κάποια στιγμή η θα κολλήσει Επίσης και οι μνήμες είναι οκ όπως μου δείχνει το μεμτεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stergi Δεκέμβριος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Τι λειτουργικο περνας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Δεκέμβριος 3, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 XP HOME Link to comment Share on other sites More sharing options...
stergi Δεκέμβριος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Δεν ξερω αν τα περνας για πρωτη φορα στο συστημα σου αλλα οταν ειχα βαλει xp στο pc μου παλιοτερα, μου εβγαζε μπλε οθονη λογω ασυμβατοτητας της καρτας γραφικων.Ετσι μου ειχανε πει οταν το εστειλα να το κοιταξουνε.Ετσι εβαλα vista και ηταν ολα ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Δεκέμβριος 3, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Είναι φορητός και είναι 4 ετών οπότε δεν πιστεύω να έχει σχέση αυτόΤα χομ είναι με σπ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.