dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 λοιπόν... έχω την Noctua NH U12P και θέλω να περάσω σε s1366 που θα βρω bracket για την συγκεκριμένη "ψιχτρα"? (πλαίσιο, e-shop e.t.c.)
lefteriz Δεκέμβριος 3, 2009 #2 Δεκέμβριος 3, 2009 www.checkmate.gr Noctua NM-I3 SecuFirm2™ Mounting-Kit
dunkel_Stern Δεκέμβριος 3, 2009 Author #3 Δεκέμβριος 3, 2009 www.checkmate.gr Noctua NM-I3 SecuFirm2™ Mounting-Kit ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ??:devil:
sofos1990 Δεκέμβριος 3, 2009 #4 Δεκέμβριος 3, 2009 Προφανώς όχι Μάλλον δεν θα υπάρχει απόθεμα και θα έχει μηδενιστεί η τιμή ή κάτι άλλο....πάρ΄τους τηλ
Nephiλiμ Δεκέμβριος 3, 2009 #6 Δεκέμβριος 3, 2009 Ελα που η Noctua καπου ειχα διαβασει οτι το στελνει δωρεαν....
Ignatios Δεκέμβριος 3, 2009 #7 Δεκέμβριος 3, 2009 Νομίζω οτι η Noctua δίνει δωρεάν κιτ για 1366 αρκεί να έχεις την απόδειξη αγοράς της ψύκτρας σου.Ψάξε στη σελίδα της...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 3, 2009 Author #8 Δεκέμβριος 3, 2009 έστειλα mail... να δούμε τώρα τι θα πούνεαλλα πάντως άμα ξέρει κανεις κανένα μαγαζί που να πουλάει εδώ στην σαλόνικα δεν μου είναι τίποτα να δώσω κανένα 15ρι και να τελειώνω
dunkel_Stern Δεκέμβριος 4, 2009 Author #9 Δεκέμβριος 4, 2009 Dear Timos,first of all many thanks for choosing one of our products.While the NH-U12P is not by default compatible with the LGA1366 and LGA1156 sockets it can be made compatible via the NM-I3-Kit.There are two ways to obtain the NM-I3-Kit:1) You can order it directly on our product page, but we require a proof of purchasenot only for your Noctua product but for proper LGA1366/LGA1156 hardware as well.Link: http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=30&lng=enIf you have troubles with the ordering form, you can also send us the invoicesdirectly but please try the form first as it eases administration of your request.2) Shipping of the NM-I3-Kit can take up to 14 days depending on your location, so if you need the mounting parts rather fast or want the kit and doesn't have the hardware yet, you might also be able to buy it at a partner in your country for a small fee.--Best regards,Andreas KarnerNoctua technical supportπαίζει να είναι και έλληνας ο τυράς που μου απάντησε στο γράμμα.on topic πάλι......στο θέμα που λέει να προμηθευτώ με πληρωμή από κάποιο κατάστημα στην ελλάδα......έψαξα και δεν βρήκα κανένα που να έχει. εκτος από το κατάστημα που αναφέρθηκε στην αρχή του θέματος στο οποιο έστειλα mail αλλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Dante80 Δεκέμβριος 5, 2009 #11 Δεκέμβριος 5, 2009 ...έψαξα και δεν βρήκα κανένα που να έχει. εκτος από το κατάστημα που αναφέρθηκε στην αρχή του θέματος στο οποιο έστειλα mail αλλα ούτε φωνή ούτε ακρόασηΤίμο πάρε τηλ στο checkmate σε ώρες γραφείου και ρώτα τους. Ή το έχουν και στο στέλνουν, ή το παραγγέλνουν και στο στέλνουν. Οι άνθρωποι εκεί κάνουν χρόνια δουλειές με την noctua, θα εξυπηρετηθείς σίγουρα (από checkmate συνήθως φέρνω fans κτλ που ούτε στα όνειρα δεν έρχονται αλλιώς Ελλάδα).
dunkel_Stern Δεκέμβριος 5, 2009 Author #12 Δεκέμβριος 5, 2009 απόδειξη από το noctua έχω... ...από την νέα mobo δεν έχω και δεν λέει να μείνω χωρίς CPU Cooler βασικά μπορεί κάποιος να κάνει εξυπηρέτηση, να σκανάρει μια απόδειξη από σ1366 MoBo και να μου την στείλει με p.m. για να την στείλω στην noctua?
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 5, 2009 #13 Δεκέμβριος 5, 2009 θα σου σκαναρα ρε φιλε την δικια μου αλλα δν εχω σκανερ δυστηχως.δν δουλευει στα 7editδεν εχεις αποδειξη ουτε απο cpu ή απο tripple channel ραμ?
dunkel_Stern Δεκέμβριος 5, 2009 Author #14 Δεκέμβριος 5, 2009 tnx:) μπορείς να βγάλεις photo... ...το ίδιο κάνει. θα περιμένω να πάρω το bracket και μετά θα παραγγείλω
dunkel_Stern Δεκέμβριος 9, 2009 Author #15 Δεκέμβριος 9, 2009 Ελα που η Noctua καπου ειχα διαβασει οτι το στελνει δωρεαν.... Νομίζω οτι η Noctua δίνει δωρεάν κιτ για 1366 αρκεί να έχεις την απόδειξη αγοράς της ψύκτρας σου.Ψάξε στη σελίδα της... tnx είχατε δίκιο λοιπόν μετά από το mail που πόσταρα έστειλα μια ερώτηση στο πως άμα στείλω photo από το cooler και την mobo χωρίς απόδειξη θα είμαι ok.. και μου απαντήσανε ναι! οποτε scanαρα την απόδειξη από το cooler με την ταυτότητα μου διπλα από τις 2 πλευρές (δηλαδή δυο "σκαναρισματα" κολλημένα στο photoshop όπως ανέβασα την photo με την mobo από το πλαίσιο) και πήγα στο πλαίσιο και τους είπα πως έχει η κατάσταση και με εξυπηρετήσανε με το να με αφήσουνε να βγάλω photo μια mobo πάλι με την ταυτότητα μου (ειλικρινά δεν το περίμενα να το δεχτούν +1 από το πλαίσιο) οποτε σήμερα τα έστειλα και μου ήρθε απάντηση πως είναι όλα ok και σε 2 βδομάδες max θα έχω το kit
_Chris_ Δεκέμβριος 9, 2009 #16 Δεκέμβριος 9, 2009 tnx είχατε δίκιο λοιπόν μετά από το mail που πόσταρα έστειλα μια ερώτηση στο πως άμα στείλω photo από το cooler και την mobo χωρίς απόδειξη θα είμαι ok.. και μου απαντήσανε ναι! :worship: πήγα στο πλαίσιο και τους είπα πως έχει η κατάσταση και με εξυπηρετήσανε με το να με αφήσουνε να βγάλω photo μια mobo πάλι με την ταυτότητα μου 1000 Χ :worship::worship::worship:
dunkel_Stern Δεκέμβριος 9, 2009 Author #18 Δεκέμβριος 9, 2009 Ανοίξανε σφραγισμένο mobo για να βγάλεις φωτογραφία; ότι βλέπεις στην photo (δηλαδή ναι) (από την ζελατίνα δεν την έβγαλε γιατί βιαζόμουνα) κάτι τέτοια μικρά πράγματα φτάνουν πάντως για να με κρατήσουν πελάτη
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 9, 2009 #19 Δεκέμβριος 9, 2009 ενταξη να ανοιξουν το κουτι.αλλα αμα εσκιζαν τη ζελατινα ποιο πιθανο ειναι να ειχε προβλημα αυτος που θα την αγοραζε.αψογη εξυπηρετηση παντως.
dunkel_Stern Δεκέμβριος 9, 2009 Author #20 Δεκέμβριος 9, 2009 πάντως και πέρα από την πολιτική του καταστήματος και ο υπάλληλος ήταν αστέρι......βασικά γενικά το πλαίσιο στο κέντρο (θεσσαλονίκης)έχει φοβερούς υπαλληλους. είναι το μοναδικό κατάστημα (όχι μονο σε θέματα υπολογιστών) που με την εξυπηρέτηση των υπαλληλων του με έχουν αφήσει ουκ ολίγες φορες με το στόμα ανοιχτό.ενταξη να ανοιξουν το κουτι.αλλα αμα εσκιζαν τη ζελατινα ποιο πιθανο ειναι να ειχε προβλημα αυτος που θα την αγοραζε.αψογη εξυπηρετηση παντως.έτοιμος ήτανε να το ανοίξεικαι ενώ είμαι πολύ καχύποπτος και δύσκολος πελάτης δύσκολα θα αλλάξω κατάστημα (εκτος και άμα αλλάξουν προσωπικό)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.