Jump to content

Noctua-NH-U12P σε s1366

dunkel_Stern

Recommended Posts

Προφανώς όχι:hehe:

Μάλλον δεν θα υπάρχει απόθεμα και θα έχει μηδενιστεί η τιμή ή κάτι άλλο....πάρ΄τους τηλ:p

Νομίζω οτι η Noctua δίνει δωρεάν κιτ για 1366 αρκεί να έχεις την απόδειξη αγοράς της ψύκτρας σου.

Ψάξε στη σελίδα της...

έστειλα mail... να δούμε τώρα τι θα πούνε

αλλα πάντως άμα ξέρει κανεις κανένα μαγαζί που να πουλάει εδώ στην σαλόνικα δεν μου είναι τίποτα να δώσω κανένα 15ρι και να τελειώνω

Dear Timos,

first of all many thanks for choosing one of our products.

While the NH-U12P is not by default compatible with the LGA1366 and LGA1156 sockets it can be made compatible via the NM-I3-Kit.

There are two ways to obtain the NM-I3-Kit:

1) You can order it directly on our product page, but we require a proof of purchase

not only for your Noctua product but for proper LGA1366/LGA1156 hardware as well.

Link: http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=30&lng=en

If you have troubles with the ordering form, you can also send us the invoices

directly but please try the form first as it eases administration of your request.

2) Shipping of the NM-I3-Kit can take up to 14 days depending on your location, so if you need the mounting parts rather fast or want the kit and doesn't have the hardware yet, you might also be able to buy it at a partner in your country for a small fee.

--

Best regards,

Andreas Karner

Noctua technical support

παίζει να είναι και έλληνας ο τυράς που μου απάντησε στο γράμμα.

on topic πάλι...

...στο θέμα που λέει να προμηθευτώ με πληρωμή από κάποιο κατάστημα στην ελλάδα...

...έψαξα και δεν βρήκα κανένα που να έχει. εκτος από το κατάστημα που αναφέρθηκε στην αρχή του θέματος στο οποιο έστειλα mail αλλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση

...έψαξα και δεν βρήκα κανένα που να έχει. εκτος από το κατάστημα που αναφέρθηκε στην αρχή του θέματος στο οποιο έστειλα mail αλλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση

Τίμο πάρε τηλ στο checkmate σε ώρες γραφείου και ρώτα τους. Ή το έχουν και στο στέλνουν, ή το παραγγέλνουν και στο στέλνουν. Οι άνθρωποι εκεί κάνουν χρόνια δουλειές με την noctua, θα εξυπηρετηθείς σίγουρα (από checkmate συνήθως φέρνω fans κτλ που ούτε στα όνειρα δεν έρχονται αλλιώς Ελλάδα).

απόδειξη από το noctua έχω...

...από την νέα mobo δεν έχω :p

και δεν λέει να μείνω χωρίς CPU Cooler :p

βασικά μπορεί κάποιος να κάνει εξυπηρέτηση, να σκανάρει μια απόδειξη από σ1366 MoBo και να μου την στείλει με p.m. για να την στείλω στην noctua?

θα σου σκαναρα ρε φιλε την δικια μου αλλα δν εχω σκανερ δυστηχως.δν δουλευει στα 7

edit

δεν εχεις αποδειξη ουτε απο cpu ή απο tripple channel ραμ?

Ελα που η Noctua καπου ειχα διαβασει οτι το στελνει δωρεαν....
Νομίζω οτι η Noctua δίνει δωρεάν κιτ για 1366 αρκεί να έχεις την απόδειξη αγοράς της ψύκτρας σου.

Ψάξε στη σελίδα της...

tnx είχατε δίκιο :D

λοιπόν μετά από το mail που πόσταρα έστειλα μια ερώτηση στο πως άμα στείλω photo από το cooler και την mobo χωρίς απόδειξη θα είμαι ok.. και μου απαντήσανε ναι!

οποτε scanαρα την απόδειξη από το cooler με την ταυτότητα μου διπλα από τις 2 πλευρές (δηλαδή δυο "σκαναρισματα" κολλημένα στο photoshop όπως ανέβασα την photo με την mobo από το πλαίσιο) και πήγα στο πλαίσιο και τους είπα πως έχει η κατάσταση και με εξυπηρετήσανε με το να με αφήσουνε να βγάλω photo μια mobo πάλι με την ταυτότητα μου (ειλικρινά δεν το περίμενα να το δεχτούν +1 από το πλαίσιο) οποτε σήμερα τα έστειλα και μου ήρθε απάντηση πως είναι όλα ok και σε 2 βδομάδες max θα έχω το kit :D

attachment.php?attachmentid=37279&stc=1&d=1260363880

post-10229-1416074241,8548_thumb.jpg

tnx είχατε δίκιο :D

λοιπόν μετά από το mail που πόσταρα έστειλα μια ερώτηση στο πως άμα στείλω photo από το cooler και την mobo χωρίς απόδειξη θα είμαι ok.. και μου απαντήσανε ναι!

:worship:

πήγα στο πλαίσιο και τους είπα πως έχει η κατάσταση και με εξυπηρετήσανε με το να με αφήσουνε να βγάλω photo μια mobo πάλι με την ταυτότητα μου

1000 Χ :worship::worship::worship:

Ανοίξανε σφραγισμένο mobo για να βγάλεις φωτογραφία;

ότι βλέπεις στην photo :D

(δηλαδή ναι)

(από την ζελατίνα δεν την έβγαλε γιατί βιαζόμουνα)

κάτι τέτοια μικρά πράγματα φτάνουν πάντως για να με κρατήσουν πελάτη

ενταξη να ανοιξουν το κουτι.αλλα αμα εσκιζαν τη ζελατινα ποιο πιθανο ειναι να ειχε προβλημα αυτος που θα την αγοραζε.αψογη εξυπηρετηση παντως.

πάντως και πέρα από την πολιτική του καταστήματος και ο υπάλληλος ήταν αστέρι...

...βασικά γενικά το πλαίσιο στο κέντρο (θεσσαλονίκης)έχει φοβερούς υπαλληλους. είναι το μοναδικό κατάστημα (όχι μονο σε θέματα υπολογιστών) που με την εξυπηρέτηση των υπαλληλων του με έχουν αφήσει ουκ ολίγες φορες με το στόμα ανοιχτό.

ενταξη να ανοιξουν το κουτι.αλλα αμα εσκιζαν τη ζελατινα ποιο πιθανο ειναι να ειχε προβλημα αυτος που θα την αγοραζε.αψογη εξυπηρετηση παντως.

έτοιμος ήτανε να το ανοίξει

και ενώ είμαι πολύ καχύποπτος και δύσκολος πελάτης δύσκολα θα αλλάξω κατάστημα (εκτος και άμα αλλάξουν προσωπικό)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.