sofos1990 Δεκέμβριος 4, 2009 #21 Δεκέμβριος 4, 2009 Ο πλαινός ανεμιστήρας στο S είναι βάσανο! Δεν βολέυει πουθενά Kαι να τον βγάλεις δεν θα δεις διαφορές στις θερμοκρασίες...
nmaggioros Δεκέμβριος 4, 2009 Author #22 Δεκέμβριος 4, 2009 Οπότε πάμε για πλέξι! :yes2:Επίσης μήπως ξέρετε ποιός ανεμιστήρας είναι αυτός που έχει μπροστά στο bay των δίσκων; Ο κόκκινος; Αυτός ή Αυτός
vtheofilis Δεκέμβριος 4, 2009 #23 Δεκέμβριος 4, 2009 Οπότε πάμε για πλέξι! :yes2:Επίσης μήπως ξέρετε ποιός ανεμιστήρας είναι αυτός που έχει μπροστά στο bay των δίσκων; Ο κόκκινος; Αυτός ή ΑυτόςΟ πρώτος είναι 120mm, ο δεύτερος 80mm. Το Cosmos S φοράει 120mm.
nmaggioros Δεκέμβριος 4, 2009 Author #24 Δεκέμβριος 4, 2009 Σωστός...το είδα μετά. Οπότε ο 12άρης είναι αυτός που έχει και το κουτί; Με ενδιαφέρει να ταιριάζει με αυτόν που έχει ήδη.
GeorgePwr Δεκέμβριος 4, 2009 #26 Δεκέμβριος 4, 2009 Συγνωμη ρε παιδια αλλα εχω την εξης απορια.Ξερω οπως και ολοι λενε οτι το Cosmos S ειναι απο τα καλυτερα κουτια.Γιατι ομως δε το βαζουν μεγαλους ανεμιστηρες και το εχουν εκει με τα 120αρακια προπελακια να κανουν φασαρια και να μην αποδιδουν οπως τα 23 αρια.Αφου ειναι μεγαλο και εχει και χωρο και υποτιθεται ειναι και καλο ???Μοναδικη απαντηση,απο οσο αντιλαμβανομαι,ειναι οτι το κουτι προοριζεται για υδροψυξη.Βλεπω εδω το φιλο μας nmagiorgos να ψαχνει για 120αρακια ανεμιστηρακια για να βαλει στο ''θηριο'' cosmos απο τη στιγμη που το HAF32 εχει 3 τεραστιους ωραιους,κοκκινους και αθορυβους 23 ανεμιστηρες και πιστευω οτι ψυχουν ικανοποιητικοτατα το συστημα.Βεβαια τo γεγονος οτι δεν εχει φιλτρα ειναι το μεγαλο του μειονεκτημα.Διορθωνεται ομως με τα φιλτρα που μπορεις να βαλεις ο ιδιος και μπορεις να τα βρεις στο εμποριο.Σκεφτομαι να παρω συστημα και ειμαι μεταξυ αυτων των δυο και τα εχω ψαξει λιγο.Τα εχω δει και απο κοντα.Η αληθεια ειναι οτι το cosmos s δειχνει πιο στιβαρο, καλυτερη κατασκευη και ποιοτητα αλλα τι να το κανω?υστερει σε ανεμιστηρακια.Το πιο σημαντικο για ενα κουτι.Ο αερας.(ξαναλεω εκτος και αν θες υδροψυξη)Απο την αλλη το HAF32 ειναι και αυτο μεγαλο δεν εχει πολυ την αισθηση της στοιβαρης κατασκευης και καλης ποιοτητας οπως το cosmos (μη ξαχναμε και τα 100 ευρω πανω κατω διαφορα )αλλα τα 3 κοκκινα 23αρια θηρια που γυρνανε νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο για ενα κουτι οσο αναφορα το σημαντικο στοιχειο του, τον αερα.Πολυ μεγαλο πλεονεκτημα!Εχει επισης και τις 4 θυρες usb, τη sata θυρα του , καρφι για μικροφωνο ,ακουστικα.Και για να σας πω τον πονο μου εν τελει ... η λογικη λεει cosmos s και η καρδια HAF932.Θα ηθελα τη γνωμη σας σε κουτι για την HD5970Επισης εχω δει και τα εξης:http://www.skroutz.gr/s/82001/CoolerMaster-Storm-Sniper-AMD-Dragon-Edition.html?keyphrase=sniper+dragonοπως και το αυτο που μου φαινεται πολυ καλοhttp://www.skroutz.gr/s/62055/Thermaltake-Spedo-Advance-VI90001W2Z.html?keyphrase=spedo+advanceΠειτε μου τη γνωμη σας και συγνωμη αν ημουν λιγο καυστικος
ardi21 Δεκέμβριος 4, 2009 #27 Δεκέμβριος 4, 2009 Συγνωμη ρε παιδια αλλα εχω την εξης απορια.Ξερω οπως και ολοι λενε οτι το Cosmos S ειναι απο τα καλυτερα κουτια.Γιατι ομως δε το βαζουν μεγαλους ανεμιστηρες και το εχουν εκει με τα 120αρακια προπελακια να κανουν φασαρια και να μην αποδιδουν οπως τα 23 αρια.Αφου ειναι μεγαλο και εχει και χωρο και υποτιθεται ειναι και καλο ???Μοναδικη απαντηση,απο οσο αντιλαμβανομαι,ειναι οτι το κουτι προοριζεται για υδροψυξη.Βλεπω εδω το φιλο μας nmagiorgos να ψαχνει για 120αρακια ανεμιστηρακια για να βαλει στο ''θηριο'' cosmos απο τη στιγμη που το HAF32 εχει 3 τεραστιους ωραιους,κοκκινους και αθορυβους 23 ανεμιστηρες και πιστευω οτι ψυχουν ικανοποιητικοτατα το συστημα.Βεβαια τo γεγονος οτι δεν εχει φιλτρα ειναι το μεγαλο του μειονεκτημα.Διορθωνεται ομως με τα φιλτρα που μπορεις να βαλεις ο ιδιος και μπορεις να τα βρεις στο εμποριο. Σκεφτομαι να παρω συστημα και ειμαι μεταξυ αυτων των δυο και τα εχω ψαξει λιγο.Τα εχω δει και απο κοντα. Η αληθεια ειναι οτι το cosmos s δειχνει πιο στιβαρο, καλυτερη κατασκευη και ποιοτητα αλλα τι να το κανω?υστερει σε ανεμιστηρακια.Το πιο σημαντικο για ενα κουτι.Ο αερας.(ξαναλεω εκτος και αν θες υδροψυξη) Απο την αλλη το HAF32 ειναι και αυτο μεγαλο δεν εχει πολυ την αισθηση της στοιβαρης κατασκευης και καλης ποιοτητας οπως το cosmos (μη ξαχναμε και τα 100 ευρω πανω κατω διαφορα )αλλα τα 3 κοκκινα 23αρια θηρια που γυρνανε νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο για ενα κουτι οσο αναφορα το σημαντικο στοιχειο του, τον αερα.Πολυ μεγαλο πλεονεκτημα!Εχει επισης και τις 4 θυρες usb, τη sata θυρα του , καρφι για μικροφωνο ,ακουστικα. Και για να σας πω τον πονο μου εν τελει ... η λογικη λεει cosmos s και η καρδια HAF932. Θα ηθελα τη γνωμη σας σε κουτι για την HD5970 Επισης εχω δει και τα εξης: http://www.skroutz.gr/s/82001/CoolerMaster-Storm-Sniper-AMD-Dragon-Edition.html?keyphrase=sniper+dragon οπως και το αυτο που μου φαινεται πολυ καλο http://www.skroutz.gr/s/62055/Thermaltake-Spedo-Advance-VI90001W2Z.html?keyphrase=spedo+advance Πειτε μου τη γνωμη σας και συγνωμη αν ημουν λιγο καυστικος Mε λιγα λογια... Και τα 2 κουτια ειναι μια χαρα. Το HAF δινει μεγιστη σημασια στο airflow αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το cosmos ειναι κακο σ'αυτον τον τομεα. Αντιθετως ειναι μια χαρα. Το εχει φιλος και ξερω. Οντως ειναι απο τα καλυτερα κουτια μαζι με καποια Lian-li και το Corsair 800D (κορυφη αυτη την στιγμη για μενα) Αν μου ελεγες για το πρωτο cosmos το RC-1000 (αυτο εχω εγω) να το καταλαβαινα αφου πασχει απο ψυξη διοτι δινει σημασια στην ησυχια. Προσωπικα θα επαιρνα το cosmos αλλα κανε αυτο που λεει η καρδια σου, παρε αυτο που πραγματικα γουσταρεις και δεν θα χασεις σε καμια απο τις 2 επιλογες ΥΓ. Σε thermaltake μην πας. Οτι κουτι εχω δει ειναι μεγαλη πλαστικουρα.
nmaggioros Δεκέμβριος 4, 2009 Author #28 Δεκέμβριος 4, 2009 George, Εγώ πάντως είχα το ανάποδο δίλημμα... Δηλαδή η λογική έλεγε HAF 932 (λόγω κυρίως του good value for money και τις ψύξης) και η καρδία έλεγε Cosmos S (λόγω του ότι είναι πολύ πιο όμορφο αλλά αρκετά πιο ακριβό). Η άποψη μου πάντως μετά την σύντομη ενασχόληση μου με το Cosmos S αλλά και το HAF (το είχα στήσει σε έναν φίλο) είναι ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου που επέλεξα το Cosmos για τους εξής λόγους. PROS: + Πάρα πολύ όμορφο design + Πιο στιβαρό και ποιοτικό + Τεράστιο (Χωράει για πλάκα η 5970) + Αρκετά καλή ψύξη και σχετικά αθόρυβο παρά του 12άριδες Εδώ ίσος το HAF να υπερτερεί αλλά και το Cosmos με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. + Πιο καθαρό καθώς έχει αρκετά φιλτράκια (ενώ το HAF όπως είπε και ένας φίλος μοιάζει με συσσωρευτή σκόνης) CONS: -Δεν διαθέτει tool-less design για του δίσκους αλλά από την άλλη μπορείς να αγοράσεις extra modules και να βάλεις όσους θες στο Cosmos. -Θα το ήθελα 1 εκατοστό πιο φαρδύ για να χωράνε και οι γομαρόψυχτρες χωρίς να χρειαστεί να ξηλώσεις τον πλαϊνό ανεμιστήρα. -Δεν έχει ροδάκια Εγώ ψηφίζω Cosmos S αλλά η επιλογή είναι καθαρά προσωπική άποψη. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την CoolerMaster.:worship: Τα άλλα δύο δεν τα ξέρω και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Νικόλας
Dante80 Δεκέμβριος 4, 2009 #29 Δεκέμβριος 4, 2009 Δεν ξέρω ρε παιδιά, θέμα προσωπικού γούστου είναι τελικά. Ας πούμε για μένα και το cosmos και το HAF μου φαίνονται καρνάβαλοι από εμφάνιση. Ειδικά την στιγμή που η CM έχει τα ανυπέρβλητα stacker και RC-840...πως τα προτιμάτε τα 2 πρώτα ?(τα έχω στήσει BTW)...:cry:
ardi21 Δεκέμβριος 4, 2009 #30 Δεκέμβριος 4, 2009 Το Cosmos S ειναι ηδη ενα ιστορικο κουτι με φοβερη ισσοροπια σε ολους τους τομεις, τρελες πωλησεις, πολλους fans και πολλους modders που το λατρευουν και οταν περασει ακομα πιο πολυς καιρος θα το θυμομαστε οπως το 840 και το stacker. Γενικα η CM εχει βγαλει κουτια-σταθμους και απο κει και περα ειναι θεμα γουστου οπως λες και 'συ. Προσωπικα το θεωρω και εμφανισιακα ενα απο τα ωραιοτερα που εχουν βγει και ας προτιμω την λιγο πιο μινιμαλ εμφανιση.
GeorgePwr Δεκέμβριος 4, 2009 #31 Δεκέμβριος 4, 2009 Το Cosmos S ειναι ηδη ενα ιστορικο κουτι με φοβερη ισσοροπια σε ολους τους τομεις, τρελες πωλησεις, πολλους fans και πολλους moders που το λατρευουν και οταν περασει ακομα πιο πολυς καιρος θα το θυμομαστε οπως το 840 και το stacker. Γενικα η CM εχει βγαλει κουτια-σταθμους και απο κει και περα ειναι θεμα γουστου οπως λες και 'συ. Προσωπικα το θεωρω και εμφανισιακα ενα απο τα ωραιοτερα που εχουν βγει και ας προτιμω την λιγο πιο μινιμαλ εμφανιση. Θα συμφωνησω τελικα με τον ardi21!Ειναι θεμα γουστου και τι θελεις να κανεις!Για με να προσωπικα ενα τελειο κουτι θα ηταν ενα Cosmos S με τους 3 τεραστιους 23αρηδες ανεμιστηρες του ΗAF 932! Kουτι ΚΟΛΑΣΗ!τι λετε φτιαχνουμε ενα να χωθουμε στην αγορα να τα κονομισουμε μαγκες?!?!:dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.