webhunter Δεκέμβριος 3, 2009 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Καταρχάς η ATi εκμεταλεύεται ήδη το πλεονέκτημα στις σειρές 5700, και οι 5800 και 5900 θα έχουν έρθει μέχρι τα Χριστούγεννα σε επαρκείς ποσότητες...άρα την αγορά που θέλει θα την πιάσει και με το παραπάνω. Στο κάτω κάτω, τις γιορτές θα πουλήσουν κάμποσες χιλιάδες κάρτες, κάτι από το οποίο η nVidia απλά θα είναι ένα σκίτσο σε χαρτί. Το πλεονέκτημα το έχει, την υποστήριξη την έχει, 1-2 εβδομάδες να έρθει σε μεγαλύτερες ποσότητες.ΟΚ σύμφωνοι βρε αδερφέ,είναι γνωστό το θέμα με τη διαθεσιμότητα αλλά γιατί δε βγάζουν αυτό το "άμεσα διαθέσιμο" για αποφυγή περαιτέρω κακών εντυπώσεων?Γιατί αν ο προμηθευτής σου πεί, θα το έχεις σε μια εβδομάδα, τι θα έκανες? Συν ότι το σύστημα είναι αυτόματο.Αναμένονται να έρθουν σύντομα.Και δεν είμαι αρμόδιος του Πλαισίου, δεν έχω καμία σχέση με την αλυσίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 3, 2009 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Καταρχάς η ATi εκμεταλεύεται ήδη το πλεονέκτημα στις σειρές 5700, και οι 5800 και 5900 θα έχουν έρθει μέχρι τα Χριστούγεννα σε επαρκείς ποσότητες...άρα την αγορά που θέλει θα την πιάσει και με το παραπάνω. Στο κάτω κάτω, τις γιορτές θα πουλήσουν κάμποσες χιλιάδες κάρτες, κάτι από το οποίο η nVidia απλά θα είναι ένα σκίτσο σε χαρτί. Το πλεονέκτημα το έχει, την υποστήριξη την έχει, 1-2 εβδομάδες να έρθει σε μεγαλύτερες ποσότητες.Που θα τις βρεί τις κάρτες ρε αδερφέ ως τα Χριστούγεννα; 20 μέρες μείνανε και μέχρι τώρα όλοι τις ψάχνουν με το κυάλι. Ξαφνικά δηλαδή θα αρχίσουν να παράγονται εκατομύρια hemlock & cypress; Δεν έχει λογική το σκεπτικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Δεκέμβριος 3, 2009 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 ΟΚ σύμφωνοι βρε αδερφέ,είναι γνωστό το θέμα με τη διαθεσιμότητα αλλά γιατί δε βγάζουν αυτό το "άμεσα διαθέσιμο" για αποφυγή περαιτέρω κακών εντυπώσεων? Άμεσα διαθέσιμο δεν είδα να σου πω την αλήθεια στο πλαίσιο. Βεβαια με αυτά που διάβασα παραπάνω .. όντως μπορεί να έγινε και κάποιο λάθος με την κάρτα της gigabyte. Ανθρώπινο εννοώ. Πρέπει να γράψουν κάτι σε : "Διαθεσιμότητα : Δεν-εχουμε-ιδέα-για-το-πότε-θα-μας-ερθουν".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 3, 2009 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Η TSMC αύξησε την παραγωγή από το 40% στο 65-70%, από εδώ θα προκύψουν Cypress και Hemlock. Δεν είναι το full capacity, αλλά θα υπάρχουν περισσότερες κάρτες διαθέσιμες στην αγορά. Όσο για το πλαίσιο, όπως είπαν και τα παιδιά, πάρτε τηλ. να δείτε σε ποιο κατάστημα υπάρχουν κάρτες, παραγγείλτε τες και καλή απόλαυση στο νέο toy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Δεκέμβριος 3, 2009 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Πέρασα πριν 3 μέρες από Πλαίσιο Κηφισιάς και είχε μία Sapphire. Το θέμα είναι να περάσεις από ένα κατάστημα και να δεις αν έχει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Samsung F3 1TB. Υπάρχουν κομμάτια σε Γλυφάδα, Περιστέρι, Κηφισιά, Ταύρο. Τουλάχιστον χτες υπήρχαν. Ενώ στο site δεν υπάρχει ο δίσκος. Μια βολτίτσα κάνει καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 3, 2009 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Nα χαρώ εγώ τα ηλεκτρονικά καταστήματα με τα SAP, τις αυτοματοποιημένες αποθήκες logistics και τα ρέστα άμα πρέπει να γυρίσεις όλη την Αθήνα να βρεις μια κάρτα. Και για να μην ξεχνίομαστε, αν τα έκανε αυτά το eshop τι θα λεγότανε εδώ; Μην απαντήσει κανείς, ξέρω την απάντηση... Αντικειμενικότης, σοβαρότης, αξιοπιστία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Δεκέμβριος 3, 2009 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Nα χαρώ εγώ τα ηλεκτρονικά καταστήματα με τα SAP, τις αυτοματοποιημένες αποθήκες logistics και τα ρέστα άμα πρέπει να γυρίσεις όλη την Αθήνα να βρεις μια κάρτα. Και για να μην ξεχνίομαστε, αν τα έκανε αυτά το eshop τι θα λεγότανε εδώ; Μην απαντήσει κανείς, ξέρω την απάντηση... Αντικειμενικότης, σοβαρότης, αξιοπιστία!Οι σελίδες τους έχουν το θέμα... όχι το SAP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 3, 2009 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Οι σελίδες τους έχουν το θέμα... όχι το SAP...H διαθεσιμότητα ελέγχεται μέσω του software που τρέχουν. SAP έχουν. Όταν κάτι φαίνεται διαθέσιμο υπάρχει πάντα έστω και ένα κομμάτι σε κάποιο κατάστημα. Όταν όμως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις δεν είναι σοβαρό πράγμα αυτό.Φαντάζεσαι δηλαδή να μένεις Πειραιά και να πρέπει να πας στο κατάστημα στην Μεταμόρφωση π.χ.; Και γιατί η όλη ταλαιπωρία; Αφού το έχουν διαθέσιμο, ποιός ο λόγος να μην το στείλουν από ηλ. παραγγελία; Και επίσης το να φαίνεται διαθέσιμο και να μην υπάρχει κάτι, ειδικά όταν συμβαίνει σε μεγάλο ποσοστό προϊόντων δεν είναι γελοιότητα για ένα μαγαζί που θέλει να λέει ότι είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα; Αν δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά το ηλεκτρονικό τους κατάστημα τότε ποιός ο λόγος να υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 3, 2009 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Η διαθεσιμότητα που λέει αναφέρεται γενικά σε καταστήματα και αποθήκη. Όταν παραγγέλνεις ηλεκτρονικά φεύγει μόνο από αποθήκη, δεν στο φέρνουν από το κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 3, 2009 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Η διαθεσιμότητα που λέει αναφέρεται γενικά σε καταστήματα και αποθήκη. Όταν παραγγέλνεις ηλεκτρονικά φεύγει μόνο από αποθήκη, δεν στο φέρνουν από το κατάστημα.Ακριβώς. Εγώ το ξέρω πως η διαθεσιμότητα περιλαμβάνει και τα καταστήματα, στο είπα άλλωστε στο προηγούμενο post ως απάντηση σχετικά με το SAP.Ποιός ο λόγος να αναφέρουν διαθεσιμότητα που να περιλαμβάνει και τα καταστήματα όταν δεν μπορούν να στείλουν παρά μόνο από την αποθήκη; Σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα ότι αναφέρεται πρέπει να αποστέλλεται κιόλας εκτός αν αναφέρουν ρητώς πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το να κάνεις Οδύσσεια για να βρεις ένα προϊόν που αναφέρεται ως διαθέσιμο δεν ειναι σοβαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 3, 2009 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Μα η ιστοσελίδα δεν είναι μόνο για online αγορές, αλλά και για κανονικές, να μπορείς να ενημερωθείς, αν έχουν τα καταστήματα και παίρνεις τηλέφωνο να δείς ποια έχουν. Το πλαίσιο δεν είναι online store όπως το e-shop, οπότε καλά κάνει και τα δείχνει. Τώρα αν μπορούν να τροποποιήσουν τη βάση να δείχνει που υπάρχει το απόθεμα θα ήταν καλό. Αλλιώς ένα τηλέφωνο δε μας βλάπτει και είναι και δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Δεκέμβριος 3, 2009 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 H διαθεσιμότητα ελέγχεται μέσω του software που τρέχουν. SAP έχουν. Όταν κάτι φαίνεται διαθέσιμο υπάρχει πάντα έστω και ένα κομμάτι σε κάποιο κατάστημα. Όταν όμως πρέπει να πας εσύ να το πάρεις δεν είναι σοβαρό πράγμα αυτό.Φαντάζεσαι δηλαδή να μένεις Πειραιά και να πρέπει να πας στο κατάστημα στην Μεταμόρφωση π.χ.; Και γιατί η όλη ταλαιπωρία; Αφού το έχουν διαθέσιμο, ποιός ο λόγος να μην το στείλουν από ηλ. παραγγελία; Και επίσης το να φαίνεται διαθέσιμο και να μην υπάρχει κάτι, ειδικά όταν συμβαίνει σε μεγάλο ποσοστό προϊόντων δεν είναι γελοιότητα για ένα μαγαζί που θέλει να λέει ότι είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα; Αν δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά το ηλεκτρονικό τους κατάστημα τότε ποιός ο λόγος να υπάρχει;Το ότι έχουν SAP το γνωρίζω. Το SAP στο απόθεμα και στο availability check που θα κάνει δεν δείχνει γενικά.. αλλά σε ποια εγκατάσταση.. σε ποια αποθήκη.. και σε περίπτωση ύπαρξης warehouse management δείχνει ακόμα και το ράφι, υπάρχει το προιόν που ζητάς.Εδώ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα...το τι βλέπεις στην σελίδα σαν διαθεσιμότητα δεν είναι αναγκαίο να είναι αυτό που δείχνει και το SAP την δεδομένη στιγμή. Το πως έχουν στήσει το interface ανάμεσα στο σύστημα και στην σελίδα μπορεί ( και στην περίπτωση μας αυτό γίνεται) να επηρεάσει αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου.Σαν παράδειγμα μπορεί να υπάρχει ένα query που να τραβάει τα αποθέματα και να ενημερώνει την σελίδα.. Το πόσο συχνά θα τρέχει το query το ξέρει αυτός που το φτιάχνει.Ύπάρχουν κι ένα σωρό άλλοι παράμετροι όπως το πως βλέπει το stock των καταστημάτων κτλ.Πέρα από τα παραπάνω, συμφωνώ με την μη σοβαρότητα της κατάστασης.. Το πόσο τραγικό είναι όλο το θέμα να μη μπορούν accurate να μας πουν τι υπάρχει και που για να μπορείς να κάνεις μια απλή παραγγελία.Η διαθεσιμότητα που λέει αναφέρεται γενικά σε καταστήματα και αποθήκη.Εγώ θα έλεγα ότι "Η διαθεσιμότητα που λέει θα ήθελε να αναφέρεται γενικά σε καταστήματα και αποθήκη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 3, 2009 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Μα η ιστοσελίδα δεν είναι μόνο για online αγορές, αλλά και για κανονικές, να μπορείς να ενημερωθείς, αν έχουν τα καταστήματα και παίρνεις τηλέφωνο να δείς ποια έχουν. Μα αυτό σου λέω. Άμα είναι να πάρω τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς να ρωτήσω αν υπάρχει πράγματι διαθέσιμο κάτι που αναφέρεται ως.. διαθέσιμο, τότε τι να το κάνω το site; Παίρνω τηλ. απευθείας και τέλος...Το πλαίσιο δεν είναι online store όπως το e-shop, οπότε καλά κάνει και τα δείχνει. Τώρα αν μπορούν να τροποποιήσουν τη βάση να δείχνει που υπάρχει το απόθεμα θα ήταν καλό. Αλλιώς ένα τηλέφωνο δε μας βλάπτει και είναι και δωρεάν.Δεν είναι online shop; Νομίζω πως είναι ΚΑΙ online shop. Άλλο πράγμα το κατάστημα και η βιτρίνα και άλλο το site. Το ηλεκτρονικό shop του Plaisio υπόκεινται στους κανόνες και νόμους περί "αγοράς από απόσταση" όπως όλα τα ηλ. καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Δεκέμβριος 3, 2009 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Μπορείτε και τηλεφωνικά να ρωτήσετε χωρίς χρέωση, αν βαριέστε να κάνετε μια βολτίτσα.Αλλιώς, ηλεκτρονικά μπορείτε να το αγοράσετε και από άλλα καταστήματα.Νομίζω πάντως, ότι στους περισσότερους αρέσει να κάνουν και μια βόλτα, να δουν και από κοντά διάφορα προϊόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 3, 2009 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Παιδια γνωριζετε ποτε θα φερουν καμια 5850 η 5870? Δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη και εχω μεινει χωρις καρτα στον υπολογιστη!Στο θέμα μας παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Δεκέμβριος 4, 2009 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Παιδια γνωριζετε ποτε θα φερουν καμια 5850 η 5870? Δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη και εχω μεινει χωρις καρτα στον υπολογιστη!Στο θέμα μας παρακαλώ.Αυτή; Συγνώμη αλλά δεν έχω διαβάσει όλο το thread και δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει μόνο από πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Δεκέμβριος 5, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2009 Αυτή; Συγνώμη αλλά δεν έχω διαβάσει όλο το thread και δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει μόνο από πλαίσιο.Η συγκεκριμενη δινεται με water block αν δεν κανω λαθος εξου και η πολυ ανεβασμενη τιμη της..οποτε η συγκεκριμενη καρτα δεν με ενδιαφερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Δεκέμβριος 9, 2009 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Για όσους ενδιαφέρονται, έφερε το πλαίσιο παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Δεκέμβριος 9, 2009 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Thank you Eddie....Εγώ που έχω στείλει την δικιά μου για RMA στο e-shop, παίζει από την στιγμή που δεν έχουν καμία διαθέσιμη να μου δώσουν τα χρήματά μου πίσω ή μόνο πιστωτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Δεκέμβριος 9, 2009 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Εξαρτάται τι σκηνή είσαι διατεθημένος να κάνεις. Αν απλά τους ρωτήσεις αν μπορεις να πάρεις τα χρηματά σου πίσω ή μονο πιστωτικό, θα σου πούνε μόνο πιστωτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.