obelix7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 γεια χαραέχω ενα πρόβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμακαθε φορα που βαζω να κατεβασω ενα αρχείο,μπαινει στη λιστα κανονικα,βρισκει Leechers kai seeders και το status tracker είναι working αλλα δεν κατεβάζει τπτ.μονο αν κανω επανεκκινηση το προγραμμα,τοτε αρχιζει κατευθείαν..καμια ιδέα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Bug του μTorrent, κάνε update στην τελευταία έκδοση αν και το κάνει και εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Δεκέμβριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 την τελευταία έχω... δεν γινεται να παρει ποδι με καποιο τρόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Βάλε πιο παλιά έκδοση αν σε εκνευρίζει τόσο.http://www.oldapps.com/utorrent.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Δεκέμβριος 3, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 αν κατεβασω το setup προηγουμενης εκδοσης και το τρεξω,θα "υποβαθμισω" το υπαρχον προγραμμα και θα λειτουεγησει οπως την αναβαθμιση που ειναι ολα ίδια,θα μου σβησει ολες τις ρυθμισεiς σαν καινουριο Install, ή θα μου το εγκαταστησει 2 φορες?απλα με ενδιαφερει να μην χαθουν οι ρυθμισεις και τα κατεβασμενα torrent που κάνω seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Ποσα τορεντς μοιραζεις;Αν υποβαθμισεις και δεν τα βρει αυτοματα, μπορει να το κανεις χειροκινητα και να συνεχιστει ο διαμοιρασμος κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
only4tehlulz Δεκέμβριος 4, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Αυτό σου συμβαίνει ακόμα και αν το αφήσεις π.χ. 20 -25 λεπτά να δουλευει και αφου κάνει ένα update στον tracker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Δεκέμβριος 4, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Αυτό σου συμβαίνει ακόμα και αν το αφήσεις π.χ. 20 -25 λεπτά να δουλευει και αφου κάνει ένα update στον tracker?ναι...:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyropap Σεπτέμβριος 14, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Στον φορητό η/υ έχω μTorrent στον desktop έχω Vuse. Καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Βάλε Vuse να δεις φως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 14, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 στη σελίδα κάτω-κάτω σου βγάζει connected?τα ports είναι ανοιχτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 14, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 O OP πιθανόν έχει βρει λύση ή παράτησε τα torrent./hint 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyprus000 Σεπτέμβριος 15, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Old Version of uTorrent 1.8.5 Download - OldApps.comΑΘΑΝΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.