amateur Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 Καλησπέρα,Θα θέλαμε λίγη βοήθεια όσον αφορά τη μελισσοκομική γύρη, επειδή θέλουμε να ψάξουμε να βρούμε:1. Πότε καταναλώνεται? Πριν το γεύμα, κατά τη διάρκεια ή μετά?2. Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία?3. Πως αναγνωρίζουμε αν είναι φρέσκια κ σωστά συντηρημένη?4. Χρειάζεται να ρωτήσουμε κάποιον γιατρό πρώτα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 2, 2009 #3 Δεκέμβριος 2, 2009 http://melisokipos.googlepages.com/%CE%B3%CF%8D%CF%81%CE%B7http://www.ekem.org.gr/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=12&cntnt01returnid=59&hl=el_GRhttp://organicbeeproducts.blogspot.com/2007/11/fresh-pollen.htmlhttp://organicbeeproducts.blogspot.com/2007/11/fresh-pollen.htmlΞεκινάς με αυτά, ψάχνοντας και ρωτώντας μαθαίνεις.Θα συνιστούσα βιολογική*, γιατί αν έχει τρυγηθεί από ραντισμένα δεν είναι ότι καλύτερο. * Με κάποια αξιόπιστη σφραγίδα επάνω γιατί έχει και μαϊμούδες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.