Seek & Find Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 ΚαλημεραΕχω μια καμερα panasonic η οποια γραφει σε mini DVD. ηθελα να το κανω DVD κανονικο ωστε να το παιξω στον DVD player του σαλονιου, πηρα την αλεπου και μου το εβγαλε και το εκαψα σε κανονικο DVD. Το προβλημα μου ειναι οτι παιζει ΜΟΝΟ σε ΒRay player ενω σε επιτραπεζιο DVD player εχω no disc. Τι πρεπει να το κανω το κανονικο δωδ ωστε να παιζει στον επιτραπεζιο μου DVD Player και οχι μονο σε ΒRay player;Ευχαριστω παρα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Φαντάζομαι πρέπει να κάνεις finalize το miniDVD μέσα από την κάμερα για να παίξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Ενημερωτικά απλά: Τα miniDVD πάντως παίζουν κανονικά σε όλα τα players και στο dvd-rom του pc αρκεί να έχει retractable tray. Γι'αυτό και αν δεις το tray έχει μια εγκοπή για DVD 12cm diameter και άλλη μία μικρότερη στα 8cm diameter για τα minidvd. Για να μην το παίζει το επιτραπέζιο player σου μάλλον έχει αδυναμία να διαβάσει το format ή συμβαίνει αυτό που λέει ο kallileo. Κάνε finalize το δισκάκι ώστε να δεις αν το πρόβλημα είναι εκεί (πολύ πιθανόν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Υπάρχει και η περίπτωση να μην διαβάζει την μαρκα των dvd που χρησιμοποιείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 2, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Finalize εχει γινει κανονικα. θα δοκιμασω το θεμα με την μαρκα. Γενικα εχετε καποια να προτεινετε ως widely used; εχω maxwell και verbatim. το maxwell δεν παιζει θα δοκιμασω και το αλλο.ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Taiyo Yuden και είσαι ήσυχος.Τα Verbatim είναι καλά αν πέσεις σε αυτά που έχουν coating της Mitsubishi. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι από μέτρια ως... πολύ μέτρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Taiyo Yuden και είσαι ήσυχος.Τα Verbatim είναι καλά αν πέσεις σε αυτά που έχουν coating της Mitsubishi. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι από μέτρια ως... πολύ μέτρια.Το link σου βγάζει :SONY MDR-XD200 HI-FI HEADPHONES 40MM + SOUND MODE SWITCHΈχω να ασχοληθώ με την μάρκα των DVD από τότε που τα DVD recorders είχαν 100 ευρώ. Έχει τόση σημασία ακόμα; Δεν είχα κανένα πρόβλημα από τότε με ασυμβατότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Το link σου βγάζει :SONY MDR-XD200 HI-FI HEADPHONES 40MM + SOUND MODE SWITCHFixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Έχω να ασχοληθώ με την μάρκα των DVD από τότε που τα DVD recorders είχαν 100 ευρώ. Έχει τόση σημασία ακόμα; Δεν είχα κανένα πρόβλημα από τότε με ασυμβατότητα.Εχω παρατηρήσει ότι κουλές ασυμβατότητες με τις μάρκες συμβαίνουν περισσότερο στα dual layer's. Αντιμετώπισα πολύ πρόσφατα γι' αυτό στο λεω.Καλή περίπτωση είναι τα Verbatim, αλλά οχι ολα όπως λέει και candyman.Για dual layer καλοί είναι οι παρακάτω τύποι Verbatim: Dye: MKM-001-00, Write Speed: 2.4xDye: MKM-003-00, Write Speed: 8xπηρα την αλεπου και μου το εβγαλε και το εκαψα σε κανονικο DVD.Για ρίξε λίγο φως βρε φίλε μου. Τι εστί αλεπού ;Εχω μια σακούλα home videos προς μετατροπή. Παλιότερα που είχα ψαχτεί, μου είχαν προτείνει το Ulead για μετατροπή από miniDV σε DVD.Δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη γιατί η διαδικασία δε μου ασκεί την παραμικρή γοητεία και βαριέμαι να ασχοληθώ για να σετάρω το πρόγραμμα. Συνεπώς ολο το αναβάλλω:cry:Υπάρχει κάποια πιο απλή λύση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 2, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Εχω παρατηρήσει ότι κουλές ασυμβατότητες με τις μάρκες συμβαίνουν περισσότερο στα dual layer's. Αντιμετώπισα πολύ πρόσφατα γι' αυτό στο λεω. Hell yeah!!!! Εγώ να δεις τι τράβηξα με κάτι άθλια Verbatim dual layer (όχι ΜΚΜ)... Καλή περίπτωση είναι τα Verbatim, αλλά οχι ολα όπως λέει και candyman.Για dual layer καλοί είναι οι παρακάτω τύποι Verbatim: Dye: MKM-001-00, Write Speed: 2.4x Dye: MKM-003-00, Write Speed: 8x Πολύ σωστά τα είπε ο Candyman. Και επίσης πολύ σωστά τα λέει και ο tamerlan. Τα MKM που αναφέρεις είναι με mitsubishi coating (MKM=Mitsubishi Kagaku Media). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Δεκέμβριος 2, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Ε όχι και άθλια τα Verbatim, συμφωνώ με τον jpavly. Πλέον όλα συμβατά είναι...Έχω πετάξει Taiyo Yuden με τις χούφτες.....πολλά μου χουν βγεί χάλιαΕίναι τοσο σχετικά όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 2, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Ε όχι και άθλια τα Verbatim, συμφωνώ με τον jpavly. Πλέον όλα συμβατά είναι...Έχω πετάξει Taiyo Yuden με τις χούφτες.....πολλά μου χουν βγεί χάλιαΕίναι τοσο σχετικά όλαJeeper δεν είπε κανείς όλα τα verbatim άθλια. Αλλα καθώς τα δισκάκια διαφέρουν μεταξύ τους (ακόμα και τα ίδια μοντέλα) τότε δεν μπορείς να πεις με ασφάλεια ότι είναι καλά ή ότι δεν είναι. Εξαρτάται από την επίστρωση/βαφή, καθώς είναι ίσως ο βασικότερος παράγοντας που καθορίζει ποιότητα, αντοχή στο χρόνο των γραμμένων data και συμβατότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 2, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Με το "αλεπου" εννοώ το anydvd της slysoft. Πολυ καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Δεκέμβριος 3, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Το minidvd 60 είναι 2 πλευρών ή double layer???αγοράζω μέχρι τώρα 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Δεκέμβριος 3, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Μηπως η camera τραβαει σε AVCHD φορμα.Εαν ναι τοτε μονο σε BD player θα το δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 3, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 χμμ πως θα το διαπιστώσω αυτο; τι αρχεια θα δω στο δισκακι αν ισχυει; Για ποιο λογο παιζει μονο σε BD δεν γινεται convert καπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.