Fandom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 Παίδες πριν λίγο καιρό παρατήρησα οτι στα win7 ο explorer μου (ανεξαρτήτως δίσκου και περιεχομένων) έχει μια μικρή καθυστέρηση όποτε ανοίγω ένα φάκελο (βγαίνει δηλαδή η κλεψυδρούλα/στροβιλοτέτοιο για μια στιγμή πριν φορτώσει ο φάκελος). Έκανα φορματ και πράγματι το pc επέστρεψε στην ακαριαία απόκριση του. Τώρα μετα απο μέρες πάλι τα ίδια. Νομίζω δεν φταίει το kaspersky, το file antivirus το έχω απενεργοποιημένο. Δεν είναι ιός, spyware και έχω κλείσει περιττά προγράμματα και κανα 2 services.Επίσης ο explorer χτυπάει 30-50% για 1 sec κάθε φορά που ανοίγω ένα φάκελο, δεν ξέρω αν αυτό είναι αναμενόμενο. Έχει κανείς συναντήσει κάτι παρόμοιο;
Fandom Δεκέμβριος 4, 2009 Author #2 Δεκέμβριος 4, 2009 Aπόψε χωρίς να πειράξω κάτι σημαντικό τρέχει άψογα.. τι στο..;
Fandom Δεκέμβριος 4, 2009 Author #4 Δεκέμβριος 4, 2009 Aύτο που άλλαξα πριν κάτι μέρες ήταν οτι έβγαλα τους ιντελ driver για το δίσκο και έβαλα τους MS.. Μάλλον ήταν αυτό. Ήμουν τόσο απασχολημένος με τα benchαρίσματα που δεν πρόσεξα τη συμπεριφορά του explorer την πρώτη μέρα Άρα μια αόριστη συμβουλή: αν ο explorer σας φαίνεται αργός, ίσως φταίνε τα storage driver..
SirGeorge Δεκέμβριος 4, 2009 #5 Δεκέμβριος 4, 2009 άλλαξε το process priority στο explorer.exe, βάλτο στο AboveNormal, θα δεις στιγμιαία απόκριση.
Vamire Δεκέμβριος 4, 2009 #6 Δεκέμβριος 4, 2009 Αυτο συνήθως σου συμβαίνει σε άλλον σκληρό απο τον c?Αν ναι τότε δεν εχεις πρόβλημα απλα μπαίνουν σε sleep mode οι σκληροί που δεν χρησιμοποιούνται αν θες πας και το ρυθμίζεις..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.