Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2009 Εχω το εξης προβλημα.Οταν βλεπω ταινια 1080p με το Kmplayer μετα απο καποια στιγμη τραβαει ολη την ram του υπολογιστη και κολαει ολοκληρος.απο codecs χρησιμοποιω τους ενσωματουμενους του kmplayer εκτος απο τον ηχο που εχο τον ac3filter.Tι παιζει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Δοκιμασε καταρχας και με αλλο player/codec pack.Πχ VLC/CCCP και πες μας αν αλλαζει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 1, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Δοκίμασε MPC-Home Cinema με τον internal Η264 decoder, κάνοντας block τους υπόλοιπους decoders. O χειρότερος εχθρός του κάθε συστήματος είναι τα codec packs και ο συνωστισμός/ασυμβατότητες που δημιουργούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 1, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 εβαλα σαν external codec τον ffdshow και ειδα κανα μισαωρο και ολα ενταξη.τωρα θα βαλω να δω αλλη μια και θα δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Δεκέμβριος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 δοκιμασε gom player.. βλεπω hd χωρις προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 2, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 τλκ οι ενσωματομενοι codecs του kmplayer εφταιγαν.εφαλα ffdshow και haali spliter και ολα μια χαρα.ευχαριστω για τις απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 7, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 παιδες.αναγκαζομαι να επαναφερω το θεμα.χθες καθως εβλεπα ταινια με παρεα τρωμε ενα ξενερωμα γιατι εσπαγε η εικονα.παω να δω τι παιζει και βλεπω ολη την ραμ γεματη.τσαντιστικα τοσο πολυ που οι αλλοι βλεπανε ταινια στην τηλεοραση και εγω εκανα φορματ στο pc.windows 7 ultimate 64bit αυθεντικα φρεσκα φρεσκα.βαζω να δω την ταινια στον gomplayer με ac3filter προσθετο για τον ηχο μονο και μονο και μετα απο κανα 20λεπτο παλι τα ιδια.βαζω και το kmplayer και παλι τα ιδια.εχει κανεις καμια προταση για το τι μπορει να φταιει?μηπως ειναι θεμα hardware?το κανει και οταν ειναι deftaul το συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Φεβρουάριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 βαλε το media player classicκαι μη ξεχασεις να εχεις κανει πρωτα install το dx9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 6, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 ρε παιδια..σορυ που ξαναφερνω το θεμα αλλα δν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση.παλι τα ιδια *****.εχω βαλει μια ταινια και ξεκινησε απο το 30% η ραμ και εχει φτασει ηδη στο 50%.Τι παιζειι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 6, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 στο ειπαν 3 φορεςξηλωσε οτι ηληθιο-codec pack εχεις, δε χρειαζεσαι τιποτα απο αυτα.κατεβασε τον media player classic home cinemaκαι διαβασε αυτο http://imouto.my/watching-h264-videos-using-dxva/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 6, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 ναι.τα εχω κανει ολα αυτα.δεν εχω καναν codec pack.εχω μονο το mpc-home cinema,δουλευει το xdva,ο cpu ξυνεται αλλα παρολα αυτα ακομα η χρηση ραμ ανεβαινει σταδιακα απο την στιγμη που θα ξεκινησει η ταινια.δν θα ρωταγα αν δν ειχα κανει οτι εχει γραφτει πιο πανω.οποτε ξαναρωταω.μηπως ξερει καποιος καποια αλλη αιτια που μπορει να συμβαινει αυτο?εχω ψαξει και στο google αλλα οτι συνδυασμο και να βαλω δν μου βγαζει κατι σχετικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 6, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 εχεις περασει και τον haali εστι?η ταινια ειναι σε τοπικο δισκο ή γινεται streaming απο δικτυο?ενα screenshot απο τα services του taskmanager οταν γινεται αυτο που λες εχεις προχειρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 6, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 οχι.ουτε haali ουτε τπτ.μονο mpc-home cinema και τον kmplayer μπας και.σε λιγο που θα ξαναγεμισει γτ τωρα το εκλησα και το ξανανοιξα το προγραμμα για να συνεχισω να δω θα τραβηξω και screenshot.ο σκληρος ειναι τοπικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 6, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 να ενα με την χρηση στο 63% και το αλλο με την χρηση στο 81%.ολα αυτα κατα τη διαρκεια των 30 λεπτων.μολις εκλησα το mpc ξανα στο 30-35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 6, 2010 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 δοκιμασε να κατεβασεις το k-lite codec packπεριεχει το mpc-home cinema,αλλά κυριως ενα tool που βρισκει broken codecs..ισως να εχουν γινει μανταρα οτι codecs ειχες βαλει παλαιοτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 6, 2010 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Θα σε προτρέψω ξανά να μην εγκαταστήσεις τίποτε άλλο. Ούτε το Haali αφού (απ' όσο θυμάμαι αφού έχω καιρό να το κοιτάξω) δεν έχει βγει σε x64 version. Κάτι άλλο φταίει αφού ο MPC-HC δεν χρειάζεται παρά απειροελάχιστη χρήση RAM. Παρατήρησε πριν την χρήση του τι υπάρχει ανοικτό, και κατά την χρήση του ποια προγράμματα ανοίγουν και πόση μνήμη χρησιμοποιούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 7, 2010 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 να ενα με την χρηση στο 63% και το αλλο με την χρηση στο 81%.ολα αυτα κατα τη διαρκεια των 30 λεπτων.μολις εκλησα το mpc ξανα στο 30-35αρα δεν ειναι ο mpc που χρησιμοποιεί τη μνημη, κατι αλλο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 7, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 ναι.αλλα μολις κληνει ο mpc ελευθερωνεται η μνημη.παντως τωρα με το k-lite code pack.μπηκε και o mpc και τωρα που εβαλα μια ταινια και επαιζε δν φουλαρε η ραμ.ηταν σταθερο στο 39-41.θα βαλω και αλλες δυο το απογευμα και θα ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Απρίλιος 7, 2010 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 media player classicdivxxvidmatroska codecavi codecαυτα εχω και ειμαι μια χαρα εδω και καιρο και σε ποιο αδυναμο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.