NooDle Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2009 το γνωστό μωρό της dfi http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/DFI-Mb-S775-Ddr2-X48-LP-DK-X48-T2RS.htmξανά στα ράφια δεν ξέρω για έσας αλλα εγώ την έχω ερωτευτεί και θα παρω μια, να την έχω στο ντουλάπι μήπως και μου πάθει τίποτα η τωρινή.... :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Δεκέμβριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 για ποιο λόγο να χαλασεις 100€ τζαμπαδίστικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Γιατι αν του χαλάσει η τωρινή και εχει raid κτλ, μάλλον ειναι καλη ιδεα να πάρει μια για backup Και εγω αυτο ''φοβαμαι'', αν χαλασει η δικια μου(κανει και κατι περίεργα:rant:) πρέπει να παρω κάποια αλλη με sli +775+Ddr2 και λογικά εχει λήξει η εγγύηση:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzibp1416003393 Δεκέμβριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 ευχαριστώ!!!δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με βοήθησες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 2, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Γιατι αν του χαλάσει η τωρινή και εχει raid κτλ, μάλλον ειναι καλη ιδεα να πάρει μια για backup Και εγω αυτο ''φοβαμαι'', αν χαλασει η δικια μου(κανει και κατι περίεργα:rant:) πρέπει να παρω κάποια αλλη με sli +775+Ddr2 και λογικά εχει λήξει η εγγύηση:triniti: sirdiman εγώ θα είχα εγγύηση αν δεν έκανα την π@π@ρι@ να στραβώσω 2 πινς οπότε ας την πάρω να κάθεται... παρα να πάθει κατι αυτή και να μην την βρίσκω μετα.. ούτως η αλλιώς μετάβαση σε i7 θα κάνω μετα απο πολυυυυυ καιρό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Εγω πάντως δεν εχω ξανακούσει για αγορά εφεδρικής μητρικής Οχι τίποτα άλλο, είναι κρίμμα και το hardware να κάθεται στη ντουλάπα και να πεθάνει έτσι άδοξα (αν δε σου χρειαστεί). Η απόφαση είναι δική σου βέβαια, αλλά δε νομίζω να μη βρείς ρε 'συ ενα τέτοιο mobo αν σου χρειαστεί. Μα από εξωτερικό, μα μεταχειρισμένο, κάτι θα γίνει. Και αν δε γίνει, θα βρείς κάποιο να σε καλύψει. Μιλάμε για socket που είναι χρόνια στο κουρμπέτι και έχουν βγεί καλές υλοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.