Jump to content

Recommended Posts

καλησπέρα.έχω από επιδότηση 2000 ευρώ διαθεσιμα για υπολογιστή.είμαι σχεδον άσχετος από υπολογίστες και εχω τις εξείς απορίες:

1)s1366 με sata k usb2 ή s1156 με sata k usb 3(π.χ. Asus P7P55D-E Premium (s1156, DDR3, P55))

2)vga ati 5870 vapor-x sapphire h 5970 asus?

3)Αν πάω σε s1156(που το βλέπω πιθανότερο λόγω sata k usb 3) ram corsair dominator gt (1600 pc3-12800,7-7-7-20)

ή (2000,pc3-16000,8-8-8-24)

4)το πιο αθόρυβο τροφοδοτικό να καλύπτει το σύστημα?

5)hdd velociraptor 10krpm ή ssd corsair x64 k ένα sata2,7.200rpm?

6)Κουτί coolermaster haf922?

αυτό που θέλω από το p.c. είναι κυρίως παιχνίδι,ταινίες και να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:help1::help1::help1:

Εγώ θα πήγαινα σε socket 1366. Δεν έχουν και μεγάλη χρηματική διαφορά με το socket 1156 επομένως θα προτιμούσα να έχω και μελλοντική υποστήριξη για 6-πυρηνους επεξεργαστές.

Έχω ακούσει πως όταν βγουν οι εξαπύρινοι θα 'ναι πανάκριβοι.επιπλέον μου είπαν ότι είναι προτιμότερο να χω δυνατότητα να πάω σε sata k usb 3 παρά σε εξαπύρηνο πολύ πολύ ακριβό.τα chipset τι ρόλο παίζουν ακριβώς?

1. X58 φιλε δεν εχει και τρελη διαφορα στα χρηματα.

2. 5970 οτι καλτερο υπαρχει.

3. Κοντα στα Χριστουγεννα θα βγουν Χ58 με usb3. (Τι το χρειαζεσαι αφου δεν κυκλοφορει τπτ σε usb3 αυτην τη στιγμη).

4. Οταν μιλαμε για 5870, 5970 πας σε 850w και ανω.

5. ssd, ειναι η μερα με τη νυχτα.

6. Οτι χωραει τις καρτες γραφικων σου.

to csaris:

επειδή δεν θα ξαναδιαθέσω τόσα χρήματα εύκολα θέλω να το κρατήσω με μικροαλλαγές γιά όσο περισσότερο γίνεται!πριν τα χριστούγεννα ή μετά βγαίνουν με sata k usb3.ποια μητρική προτείνεις για χ58?aus rampage2extreme είναι οκ?

to vasilakhs:

και περιφερειακά.

Αν θες κατι που θα σου μεινει .. Παρε μια καλη οθόνη.

Απο το Hardware καλος η κακος δεν θα δεις την τρελη διαφορα αναμεσα σε ενα καλο και ενα super high end μηχανημα αναλογουμενης της χρηματικης διαφορας . ( εκτος αν πας γι overclock μεχρι οσο δν παει :devil: ).

Αληθεια θα κλοκαρεις ?

Μία πρόταση από εμένα. αν θες καλύτερη οθόνη χωρίς εγγύηση 0pixel πάρε την http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-XL2370-LED-Monitor-23-SM-XL2370.htm

το κουτί που ζητάς δεν υπάρχει στο πλαίσιο και σου παραθέτω link

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806719

όπως επίσης και ένα αξιόλογο ποντίκι που έχω κι εγώ το οποίο δεν υπάρχει στο πλαίσιο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570248

επίσης δεν σου έβαλα ηχεία γιατί απ' ότι βλέπω στην αγορά έχουν μείνει μόνο τα μάπα. αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας σου προτείνει.

post-5962-1416074234,6898_thumb.jpg

to csaris:

επειδή δεν θα ξαναδιαθέσω τόσα χρήματα εύκολα θέλω να το κρατήσω με μικροαλλαγές γιά όσο περισσότερο γίνεται!πριν τα χριστούγεννα ή μετά βγαίνουν με sata k usb3.ποια μητρική προτείνεις για χ58?aus rampage2extreme είναι οκ?

to vasilakhs:

και περιφερειακά.

Αγορινα, ειτε rampage, ειτε την απλη Ρ6Τ βαλεις, ειτε οποιο αλλο board τα 4ghz+ τα εχουν ΟΛΑ! Η rampage ειναι γι αυτους που θελουν να παιξουν με αζωτα, ξηρους παγους κτλ.

Με Νερο ή αερα δυσκολα παιζεις πανω απο τα 4.2 για 24/7. Προσωπικα δεν αξιζει να πας σε rampage αν δεν προκειται να κανεις κατι extreme (η επιλογη ειναι δικο σου θεμα). H asus θα κυκλοφορησει το Ρ6Χ58D premium πριν τις γιορτες που εχει usb3 & sata3.

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=wurRaDZ8lo4Ckukj&templete=2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.