Jump to content

Enermax 1250W Revolution 85 & Πρόβλημα διαθεσιμότητας

dunkel_Stern

Recommended Posts

φαντάζομαι τι θα γινότανε άμα το pc ήταν από το eshop

edit:ή ακόμα καλύτερα το τροφοδοτικό από το πλαίσιο και όλο το υπόλοιπο pc από το eshop

Καλό θα είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα βάσει του τι λέει ο κάθε ένας στα fora διότι πολλές φορές το συμπέρασμα είναι απλά λάθος ή αν θες ελλειπές. Δεν είναι το θέμα των καταστημάτων ασπρο-μαύρο. Αν ήταν έτσι τα πράγματα θα ήταν απλά και έυκολα για όλους μας.

Εγώ ξέρεις τι πιστεύω; Ότι αν ήταν από το eshop ή αν θές από κατάστημα εκτός Πλαισίου, τώρα θα είχες νέο psu. Και που το στηρίζω αυτό; Σε πάρα πολλά rma που έχω κάνει σε διάφορα μαγαζία. Και για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη, σκάφη, εμένα δεν μου έχει έρθει ποτέ π.χ. από κανένα μαγαζί σκληρός δίσκος που να είχαν παίξει ποδοσφαιρο με αυτόν πριν και να έχει εμφανώς χτυπήματα πάνω του (μου ήρθε όμως από Πλαίσιο ένας από δύο κομμάτια για RAID που είχα πάρει, και όταν τον πήγα πίσω ψάχνανε να βρούνε ίδιον και δεν είχανε. Εκτός αυτού αναγκάστηκα να βάλω "μέσον" για να περάσει σε εγγύηση γιατί τα ΖΩΑ μου λέγανε κάτι ιστορίες ότι έφταιγα εγώ, ανεξάρτητα αν τον επέστρεψα ο ίδιος 2 ώρες μόλις μετά την παράδοση), ούτε μου έχουν στείλει μνήμες ανοιγμένες και εμφανώς used, ούτε μεταχειρισμένο mobo για καινούργιο. Αυτα ΜΟΝΟ από Πλάισιο τα έχω δει. Και μιλάω με ΠΛΗΡΗ επίγνωση του τι λέω.

Τώρα αν ο οποιοσδήποτε έχει θεοποιήσει το Πλαίσιο ή το οποιοδήποτε κατάστημα εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί. Θα με απασχολούσε όμως ιδιαίτερα αν είχα μείνει χωρίς τροφοδοτικό κάμποσο καιρό επειδή το κάθε μαγαζάκι προσπαθεί να ξεστοκάρει ότι μπακατέλα του έχει μείνει και γι αυτό δεν θα μπορούσα να έχω την υποστήριξη που ΚΑΙ αρμοζει σε εμένα σαν πελάτη, αλλά και το κάθε μαγαζάκι οφείλει να παρέχει.

Απο κει και πέρα φίλε μου αν θες να περιμένεις 2 μήνες για ένα Psu μόνο και μόνο για να είναι απο το Πλαίσιο είναι αποκλειστικά δική σου επιλογή και δεν θα μπορούσε να με αφορά.

EDIT: Κάτι τελευταίο. Τα έχω πει επανειλλημένως και πολλοί με έχουνε κράξει κατά καιρούς. Παρόλα αυτά θα το ξαναπώ: μείνετε ΜΑΚΡΥΑ από φτηνιάρικα τροφοδοτικά, κάποια στιγμή θα το μετανοιώσετε γιατί θα σας καταστρέψει το pc. Τροφοδοτικό αγοράζουμε πάντα ποιοτικό με βάσει τι λέει ο johnnyguru ή/και το hardware secrets, και όχι με βάσει τι λένε άλλα sites με reviews γραμμένα από ανθρώπους άσχετους. Γι' αυτό πάντα σοβαρό psu και πάνω σε surge protection οπωσδήποτε (ακόμα καλύτερα σε UPS).

Φιλικά man...

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

+1 στον candyman ο ένας δίσκος της υπογραφής μου είναι σε άθλια κατάσταση ..

και μόλις το είδα τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε αμα λειτουργεί δεν υπάρχει πρόβλημα ρε μεγάλε..

Και όπως τα είπε ο φίλος απο πάνω.. !

για αυτό θέλω το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. έχω ακούσει σκηνικά μεχτί και usb συσκευές να καίει το τροφοδοτικό.

Τελικά παίζει μεγάλο ρόλο και σε ποιόν υπάλληλο θα πετύχεις. Εκανα μια παραγγελία το πρωί στο pc1 για 2 psu, 1 κουτι, 1 ssd και με πηρε αμεσως ενας εξυπηρετικοτατος κυριος και μου ειπε πως τα psu (coolermaster xtreme power) εχουν εξαντληθει. Μου λεει απο αλλα εφαμιλλα υπαρχει μονο το Arctic Power στα 22 ευρώ, και μου ειπε "δε σας προτεινω τα πιο φτηνα των 10 ευρώ γιατι καίγονται ευκολα :cool:" ...παραγγελνω αυτα και μ περνει μετα απο 20 λεπτα μου λεει ουτε αυτα υπαρχουν, τωρα τα χριστουγεννα εχουν φυγει ολα, υπαρχει το Trust 420w στα 33 ευρω αν θελετε. Εγω ειπα πως τα Trust δεν αξιζουν τα 33, και συμφωνησε μαζί μου! Του ειπα θα ψαξω αλλου για psu, και θα παρω τηλεφωνο ξανα για τη τελικη παραγγελια. Βρηκα λοιπον στο plaisio ενα silverpower 400w και ενα coolermaster 400w σε τιμη οτι πρεπει :). Περνω ξανα στο pc1 για να ενημερωσω, αλλα μου το σηκωνει ενας που ηθελε ντε και καλα να μου το κλεισει... Του λεω ακυρωσε τα psu και βαλε μια camera microsoft vx-6000 (για να μην πληρωσω ταχυδρομικα) , και μου ζηταει κωδικο προιοντος (ενω ο αλλος μου ελεγε ολα τα προιοντα μονος του -.-)... του τον λεω να βαλει στη παραγγελια και βιαζεται κατευθειαν να μου το κλεισει...ουτε να μου πει ποσο κανουν ολα μαζι ουτε τιποτα -.-

Ετσι υπαρχει διαφορα, υπαρχουν υπαλληλοι που σε βοηθανε και σε διαφωτιζουν (νταξ ηξερα πως τα premier καιγονται αλλα το ειπε και μονος του :cool:) και υπαρχουν αλλοι που αδιαφορουν και κανουν οτι τους πεις εσυ...και υποψην, το Pc1.gr ειναι υποκαταστημα του eshop...εχουν ακριβως copy-paste τα προιοντα + περιγραφη, απλα ειναι ολα 10 ευρω κατω!

Ισως ημουν λιγακι offtopic, αλλα πιστευω πως dunkel αν επεφτες σε πολυ καλο υπαλληλο, θα σε βοηθουσε να βρεις άμεσα καλό τροφοδοτικό και θα σε διαφώτιζε επίσης προτείνοντας σου ενα άριστο psu το οποίο ήξερε πως υπάρχει στην αποθήκη (πχ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-TX-Series-CMPSU-950TX-950W-PSU.htm) :cool:

παντως εγω εχω παθει μεγαλες νίλες απο eshop .. πολυ μεγαλες!!!!!Τωρα πια μονο cases και ψυκτρες-ανεμιστηρακια.

Silverstone, Coolermaster, Corsair στα 750-850 επισης εξαφανισμενα...

Το κουλο ειναι οτι το Corsair που παρηγγειλα ελεγε: Διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας. Μου στελνουν e-mail οτι δεν ειναι διαθεσιμο (σωωωπα) και θα πρεπει να παραγγελω καποιο αλλο... λολ!

Αφου διατιθεται κατοπιν παραγγελιας γιατι να παρω αλλο ρε κουμπουρια? Να τσακιστειτε να το φερετε... ελεος...:getlost:

Silverstone, Coolermaster, Corsair στα 750-850 επισης εξαφανισμενα...

Το κουλο ειναι οτι το Corsair που παρηγγειλα ελεγε: Διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας. Μου στελνουν e-mail οτι δεν ειναι διαθεσιμο (σωωωπα) και θα πρεπει να παραγγελω καποιο αλλο... λολ!

Αφου διατιθεται κατοπιν παραγγελιας γιατι να παρω αλλο ρε κουμπουρια? Να τσακιστειτε να το φερετε... ελεος...:getlost:

αυτό το κατόπιν παραγγελίας ειλικρινά δεν το πιάνω...

... να δώσουν ένα chart που να λένε...

Άμεσα διαθέσιμο-παράδοση σε 24 ώρες: έχεις πιθανότητες να βρούμε κανένα και όταν γουστάρουμε θα σου το στείλουμε

μονο internet: οι πιθανότητες σου λιγοστεύουν... βιάσου

διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας: σου τα είπαμε, βιάσου... τώρα παίξε joker, περισσότερες πιθανότητες έχεις εκεί

αναμένεται σύντομα: ο τυπάς (εγώ προσωπικά πιστεύω πως είναι γκόμενα) που ασχολείται με το site πήρε άδεια και παίζει να έρθει το ποιον πριν γυρίσει.. η αλλιώς συνέχιζε να παίζεις joker

από παράδοση σε 24 ώρες, πήγε σε μια βδομάδα πήγε σε ένα μηνα και τώρα μόλις με πήραν τηλέφωνο πως δεν θα ξαναφέρουν ποτε enermax.

άμα ήταν να φάω τέτοιο δούλεμα να μου λέγανε από πρώτο χέρι να έστελνα το τροφοδοτικό στην εταιρία που το κατασκεύασε ώστε να πάρω από εκεί το rma.

από παράδοση σε 24 ώρες, πήγε σε μια βδομάδα πήγε σε ένα μηνα και τώρα μόλις με πήραν τηλέφωνο πως δεν θα ξαναφέρουν ποτε enermax.

fail... :suicide2:

Αν δεν εχω νεα τους μεσα στο 1ο 10ημερων του Γεναρη θα το παρω απο αλλου να τελειωνω... και ας μην εχουν το super-duper-hyper-RMA... ε, ελεος!

άμα ήταν να φάω τέτοιο δούλεμα να μου λέγανε από πρώτο χέρι να έστελνα το τροφοδοτικό στην εταιρία που το κατασκεύασε ώστε να πάρω από εκεί το rma.

Να φάς δούλεμα από το Πλαίσιο, το καλυτερότερο κατάστημα σε ολάκερο το σύμπαν; Μα τι λες; Σε παρακαλώ τώρα... :p

Απορώ πως και δεν έχει βγει κανείς ακόμα να αρχίσει να εκθειάζει το "τρομερό" του service μπας και θολώσει τα νερά...

οταν περνουν 700€... τι περιμενεις και εσυ να σου παρεχουν? να "ψηνουν και καφε"? χλωμο ;) , και προφανως, ο γοριλακος, δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια υπαλληλων , ουτε απο επιπεδο γνωσεων , αλλα ουτε και απο μισθολογικο..

Tι καθεσαι και σκας αγορινα μου! Πηγαινε τσιμπα ενα αλλο απο αλλου.... ετσι κι αλλιως με το πιστωτικο του πλαισιου ολο και κατι θα παρεις στο μελλον.:smoke:

Tι καθεσαι και σκας αγορινα μου! Πηγαινε τσιμπα ενα αλλο απο αλλου.... ετσι κι αλλιως με το πιστωτικο του πλαισιου ολο και κατι θα παρεις στο μελλον.:smoke:

ρε ήθελα το συγκεκριμένο. τελικά θα πάρω το Corsair CMPSU-1000HXEU PSU (1000W). σαν να θέλεις να πάρεις Ferrari και να καταλήγεις με Mercedes.

και θα το αγόραζα άνετα από αλλου άμα το είχε κανένα κατάστημα, στην τελική άμα ήξερα πως δεν θα φέρουν ποτε θα έστελνα στην ίδια την enermax το τροφοδοτικό για rma

Καλα μην τρελαθουμε κιολας...

Το συγκεκριμενο Corsair ειναι απο τα top PSUs.Το λεει και ο Τζοννης (το αναφερω μιας και σωστα κατ'εμε τον επικαλεστηκες σε προηγουμενο ποστ σου).

Αλλο καπελο τωρα αν εσυ εχεις κολημα με το συγκεκριμενο Ενερμαξ,αλλα και το Corsair στην κατηγορια της Φερραρι ειναι imho

Εμενα με πηρανε τηλ και μου ειπαν πως απο τις 7/1 θα φερουν το δικο μου (Corsair CMPSU- 750HXEU PSU).

Dunkel μην ανησυχεις, και αυτη η σειρα των Modular Corsair στην κατηγορια "SuperCar" ειναι ;)

Απο τα Review που διαβασα στο hardwaresecrets, τουλαχιστον τα εβγαζαν αριστο σε ολα :)

παιδιά δεν υπάρχουν. μιλάμε είναι σαν στρατός εκεί πέρα στο πλαίσιο.

συνεννόηση μπουζούκι. πριν 20' με ενημέρωσαν πως το corsair θα έρθει την δευτερα (ενώ ήταν να έρθει αυτήν την δευτερα που μας πέρασε) τους έστειλα στον διάβολο και μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο οποτε τους ξανά-έστειλα στον διάβολο.

και τώρα πριν 5' με πήραν από το τμήμα internet για επιβεβαίωση παραγγελίας Ο_Ο any way, και μετά αφού έστειλα ευγενέστατα αυτήν την φορα στον διάβολο όλο το ηλεκτρονικό τους κατάστημα μου είπε ο υπάλληλος πως φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έρθει αύριο και πως ούτος η άλλος αύριο θα ερχότανε!

άντε να δούμε.

πάντως βρήκα ποιος είναι ο διευθύνδεις του ηλεκτρονικού καταστήματος τους.

...είναι ο Νίκος Φώσκολος

Κάποια Corsair psu's πάντως, που τώρα είναι σε "αναμένεται σύντομα" και "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας" (750w & 850w) θα έρθουν γύρω στις αρχές Φλεβάρη στο Πλαίσιο. Αυτό το ξέρω εκ των έσω.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα χιλιάρια Corsair, γι'αυτό και το διευκρίνισα στο προηγούμενο post μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.