Jump to content

Enermax 1250W Revolution 85 & Πρόβλημα διαθεσιμότητας

dunkel_Stern

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply
Όπως και να έχει 4 άτομα σου έχουμε πει το ίδιο πράμα. πάρε και πούλα.

στο budget είμαι με 50-60E λόγο τις αναβάθμισης που ήταν εξαρχής εκτος οικονομικού σχεδίου.

και δεν ξέρω ποσα τροφοδοτικά υπάρχουν με τέτοια χρήματα που απλά να ανοίξει το pc με αυτά, όχι να δουλέψω πάνω τους. και έχω και σε σχέση με την δουλειά να κάνω και κάποια 3d renderισματα τα οποια δεν τα κάνανε οι συνεργάτες λόγο μεγάλου φόρτου εργασίας τα οποια θα μου χρειαστούν στην δουλειά μου.

οποτε η κάρτα γραφικών θα πιάσει κάτι ωραίους κοφτές

έχει 6-pin & 8-pin power connectors για την 295 και 8pin 12v για το cpu?

δεν λέει τίποτα στο site :(

άμα έχει σε 2 ώρες πάω το τσιμπάω και όλας

edit: + πως μου την σπάει πως στο site τους γραφουν ότι νάνε.

δεν γίνετε μια τόσο μεγάλη εταιρία να έχει τόσο ανεύθυνη υποστήριξη στο site τους.

dunkel, πάρε ενα άλλο βρε αγόρι μου. Δε λεω, ήθελες 1250W αλλά μην μου πείς ότι δε σου κάνει κάποιο από αυτά που είναι άμεσα διαθέσιμα :

Corsair CMPSU-1000HXEU PSU (1000W)

Enermax Revolution 85 ERV1050AWT PSU (1050W)

και αυτο που θελει "αμεσα διαθεσιμο" ητανε.

κατόπιν παραγγελίας, τουλάχιστον στο site.

δε χάνει τίποτα να ρωτήσει για το 1050άρι.

τα εχω δει ρε neph.

και τα εισαγωγικά που έβαλες είδα:)

απλά να ρωτήσει λεω, θεωρώντας πως με τα 1050W παίρνει και πάλι κτήνος τροφοδοτικό.

Οχι βέβαια αυτό που ήθελε, και αντιλαμβάνομαι το ξενέρωμα, αλλά εδω έχει τεθεί επαγγελματικό θέμα.

dunkel, πάρε ενα άλλο βρε αγόρι μου. Δε λεω, ήθελες 1250W αλλά μην μου πείς ότι δε σου κάνει κάποιο από αυτά που είναι άμεσα διαθέσιμα :

Corsair CMPSU-1000HXEU PSU (1000W)

Enermax Revolution 85 ERV1050AWT PSU (1050W)

ok τότε εγώ να πάρω το μικρότερο enermax.. την διαφορα χρημάτων θα μου την επιστρέψουν?

που κάτσε να δούμε άμα υπάρχει και όλας γιατί το corsair πριν 30' μου είπαν πως το περιμένουν στις 28-29 του μηνός

αλλα είναι απαράδεκτοι. πως ο στο site τους κάνει ο καθένας ότι θέλει.

και η φάση είναι πως τα άτομα που κάνουν αυτά τα λάθη καθημερινά ούτε που ξύνονται.

παραγγέλνεις το ένα σου έρχεται το άλλο, με ότι να είναι χρόνους παράδοσης, στο site δεν ξέρεις τι υπάρχει και τι όχι και για το λάθος κάποιου εγώ πρέπει να τραβάω τα μαλλιά μου η να ξοδευτώ ώστε να παραγγείλω κάποιο άλλο η να συμβιβαστώ με κάτι άλλο.

δηλαδή πρέπει να φτάσεις έτσι χωρίς λόγο σε επίπεδα ώστε να παίρνεις τηλεφωνα σε υπευθυνους για να κανεις απλά την δουλειά σου επειδή κάποιος άλλος δεν έκανε την δικια του?

εδωπέρα στο thelab που είναι site ενημέρωσης έχει κλάσης ανώτερη οργάνωση παρα στο site τους που βγάζουν και χρήματα από αυτό.

edit: άσε που στο τηλεφωνικό τους κέντρο τώρα κάνει μπιπ μπιπ "κατελιμενου"

τα εχω δει ρε neph.

και τα εισαγωγικά που έβαλες είδα:)

απλά να ρωτήσει λεω, θεωρώντας πως με τα 1050W παίρνει και πάλι κτήνος τροφοδοτικό.

Οχι βέβαια αυτό που ήθελε, και αντιλαμβάνομαι το ξενέρωμα, αλλά εδω έχει τεθεί επαγγελματικό θέμα.

ακριβώς αυτό. μια φορα να κάνω μια σύνθεση όπως την θέλω.. έλεος

το 1050 enermax ούτε αυτό υπάρχει και θα είναι από του χρόνου. το corsair το παράγγειλα και θα είναι ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ! ευχαριστώ πολύ πλαίσιο που μόλις έμεινα με τα @@ μου στο χέρι.

που και τα δυο είναι άμεσα διαθέσιμα παράδοση σε 24 ώρες... 24 ώρες του πλαισίου είναι η ένας μηνας η 5 μέρες. άμα βρω το άτομο που έδωσε πιστοποίηση internet καταστήματος θα του κόψω τα χερια και θα του τρυπήσω τα ματια.

psu2.jpg

επιτείν ευκαιρία ρώτησα και για όλα τα 850 800 που είναι με 8pin σύνδεση για cpu. τα μισά απλά δεν υπάρχουν καν (και αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα) και ένα 750 που βρήκα άμεσα διαθέσιμο το είχαν στην καλαμαρια και πουλήθηκε

Eμ sorry κιόλας αλλά πρέπει να αντιληφθείτε ότι αυτά θα παθαίνετε όταν δεν πάτε σε άλλα μαγαζία. Αντί να αγοράσετε αυτό που θέλετε, αγοράζετε αυτό που θέλει το Πλαίσιο.

Well done boys & girls!

αγοράζετε αυτό που θέλει το Πλαίσιο.

Το οποίο μάλιστα ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και φροντίζει και βαράει τις τιμές απίστευτα... Για να συνέλθουμε μερικοί γιατί θα χτυπάμε το κεφάλι μας αν συνεχίσουμε να ψωνίζουμε μόνο από εκεί... :TD:

δεν είναι το θέμα με το να αγοράζεις από το πλαίσιο η το κάθε πλαίσιο... είναι το θέμα πως θέλω να είναι όλη η σύνθεση μου από ένα κατάστημα ώστε αν γίνει μια στραβή όπως τώρα να μην τρέχω σε 100 καταστήματα να βγάλω άκρη.

το πλαίσιο σαν κατάστημα μια χαρά είναι, σαν internet shop είναι προς εκτέλεση.

έχουν ένα από τα χειρότερα και κακοσχεδιασμένα site, το οποιο το διαχειρίζονται άτομα *******************.

Kαι άμα οι διαχειριστές δεν έχουν ***************, τότε ο προϊστάμενος τους είναι στάνταρ ***************.

Στον candy και στο snooze αναφέρομαι, που λένε (σωστά) πως δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι με ενα μαγαζί. Στην περίπτωση σου όμως πρόκειται για κάτι άλλο.

Αφού είχες rma από το Πλαίσιο, πως θα πήγαινες αλλού ;

Στον candy και στο snooze αναφέρομαι, που λένε (σωστά) πως δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι με ενα μαγαζί. Στην περίπτωση σου όμως πρόκειται για κάτι άλλο.

αυτό λέω.. και πάλι δεν κλαίγομε πως δεν είχαν το enermax... αλλα πως το είχαν και ήταν doa...

έφτασα στην πηγή και νερό δεν ήπια...

...αλλα θα πιο, δεν θα τους περάσει :big_boss:

φαντάζομαι τι θα γινότανε άμα το pc ήταν από το eshop

edit:ή ακόμα καλύτερα το τροφοδοτικό από το πλαίσιο και όλο το υπόλοιπο pc από το eshop

Εφόσον "καίγεται" όπως λέει λόγω επαγγελματικού μηχανήματος, ας κρατούσε το πιστωτικό και ας αγόραζε από αλλού psu. Ούτως ή άλλως το πιστωτικό θα το χρησιμοποιήσει αργά ή γρήγορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.