Jump to content

Enermax 1250W Revolution 85 & Πρόβλημα διαθεσιμότητας

dunkel_Stern

Recommended Posts

Ναι βρε εννοείται! Και σε πιο μικρά κουτιά μπαίνει, δεν είναι και "τέρας".. 19-20 εκ. μήκος έχει

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

πήγα χθες το απογευματάκι το μηχάνημα "MoBo, Ram, CPU, PSU, GPU 9600 GT (η 295 epiviowse), 3X HDD (2X Raptores + 1X500 segate) και ένα φλόπι/card reeder (όχι ολόκληρο, γιατί δεν μετακινείται τέτοιο κτήνος που είναι). άντε να δούμε τι θα γίνει...

...πάντως 2 πράγματα, έχω αγχωθεί μέχρι εκεί που δεν πάει και όταν έλυνα το μηχάνημα, μιλάμε βρωμούσε καΐλα

αν σου γυρισουν το τροφοδοτικο και πουν οτι δουλευει το θελω!!!θα κανω μια μικρη αναβαθμισουλα μαλλον!!!!χαχα!!καλη τυχη αν και δεν νομιζω να σου πουν κατι..το σεπτεμβρη μου καηκε το 2ο πισι πανω κατω στα ιδια με αυτο που ειχες και μου το αλλαξαν ολο χωρις κιχ..με το ιδιο προβλημα με το δικο σου..πλαισιο μεταμορφωσης..

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ PC από το rma!

(Πλαίσιο θεσσαλονίκης/ τσιμισκή)

Παιδιά απίστευτη εξυπηρέτηση από την αρχή έως το τέλος. και από τους τεχνικούς και ιδιαιτερα από τους πωλητές!

με τι "λογο" περασε RMA dunkel?

τινάχτηκε το psu και τα πήρε όλα μαζί του

το μονο που έμεινε είναι να μου έρθει το bracket για την ψήκτρα

δεν παίζει ρε παιδιά...

...το τροφοδοτικό ήταν DOA!

από το σάββατο περιμένουμε με τα παιδιά από τις πωλήσεις να έρθει... τελικά εμφανίζεται στο site ως άμεσα διαθέσιμο αποστολή σε 24 ώρες. οποτε το παραγγέλνω από το site γιατί μου είπαν πως άμα περιμένω από το κατάστημα ίσος να το πάρω και από του χρόνου.

και μόλις επικοινώνησα με το τμήμα πωλήσεων Internet μου είπαν πως ακόμα δεν έχει μπει στην αποθήκη. δηλαδή σήμερα κάναν update το site οι διάδοχοι του Yuri Geller? άντε ρε "μαμοτο"! είμαι ήδη 2 βδομάδες χωρίς PC!

συν της άλλης και αυτοί από την noctua είπαν πως σε 2 βδομάδες το πολύ θα έρθει & το bracket και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση:rant::rant::rant::rant::rant:

αυτό θα μπει γκαντεμιά. Κάνε κανά τρισάγιο το PC σου καλού κακού :D

και μετά όταν το βάλω μπρός, από τον αγιασμό που θα ρίξει ο παπας θα μείνει μια μονο σταγόνα που δεν θα προλάβει να εξατμιστεί & θα καεί η MoBo... άσε την ξέρω την συνεχεια.. να μου λείπει.

αρχίζω να πιστεύω στον άγιο βασίλη πως θέλει να μου το κάνει δώρο το νέο μηχάνημα για τα χριστούγεννα και μου κάνει σαμποτάζ για να μην το ανοίξω πριν την ώρα του

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ?????!?!?!?

Πήρα πάλι τηλέφωνο νομίζοντας πως να μωρέ κάναν αναβάθμιση το site και δεν πρόλαβαν να κάνουν ενημέρωση στην αποθήκη η κάτι τέτοιο...

...λοιπόν η στο site κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά η δεν την παλεύουν καστανό!

Όπως βλέπετε το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο παράδοση σε 24 ώρες... άμα το παραγγείλεις σήμερα πριν τις 13:00 θα το έχεις δηλαδή αύριο... μόλις μου είπαν πως πολύ πιθανόν από το τηλέφωνο να το πάρω από του χρόνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amesa.jpg

νταξη...μπορει να λεει αμεσα διαθεσιμο και εχεις δικιο αλλα σκεψου λιγο ποσο φορτο εργασιας εχουν και αυτοι.ανθρωποι ειναι.και ειναι και χριστουγεννα και παιζει να εχουν παρει και αδειες πολλοι.χωρις παρεξηγηση παντα.

η σημερινή μου ενημέρωση ήταν πως πάλι καταπασα πιθανότητα θα έρθει από του χρόνου!

το μηχάνημα όμως που έχω είναι το επαγγελματικό μου, από το οποιο όλο θέμα εγώ αυτήν την στιγμή πλέον χάνω χρήματα.

άλλο είναι να μείνεις χωρίς μηχάνημα 1 βδομάδα και άλλο 1 μηνα. έλεος ρε παιδιά. άμα μέχρι το πολύ μεθαύριο δεν θα έχω λειτουργικό μηχάνημα θα χάσω κοντά στα 1000E στην πλακα + το πως θα σχηματιστεί άσχημη εικόνα στους πελάτες μου για την μια παράδοση της εργασίας μου στην ώρα τις.

στην τελική να σταλθεί κάποιο που ισα ισα να κάνει δουλειά του ώσπου να έρθει το κανονικό.

έχω αγανακτήσει

απο την στιγμή που χάνεις λεφτά, εγώ λέω πάρε κάτι άλλο και άστο αυτό όποτε έρθει και τότε πούλα το άλλο.

Δώσε ~100 ευρώ ή κάτι, και πάρε κάτι που θα μπορείς να διώξεις μετά και κάνε την δουλειά σου. άλλο να μην μπορείς να τερματίσεις το crysis για 9η φορά, άλλο να χάνεις λεφτά.

το θέμα είναι η ανευθυνότητα ρε μαμώτο.

και αυτή η λογική σου κάηκε στα @@ μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. δεν είναι καραμέλες, δεν έχουμε την γεύση φράουλα πάρε βύσσινο. και από ανευθυνότητα δεν έχω καμια όρεξη να τρέχω και να σκάω χρήματα που δεν έπρεπε να σκάσω.

και συνεχίζω να πιστεύω πως άνετα μπορούν για λόγους "ανορδιοργανοσις" τους να δώσουν κάποιο άλλο ώσπου να έρθει αυτό. αποκλείεται να μην έχουν κάποιο ήδη ανοιγμένο από επιστροφή.

άσε που άμα καρφώσω κανένα 400ri με 4pin τροφοδοσία στο cpu θα πεθάνει το καημένο στην βδομάδα πάνω.

Άμα καίγεσαι τόσο πολύ, πάρε κάποιο άλλο psu ή ακύρωσε την παραγγελία και παράγγειλε από αλλού

το θέμα είναι η ανευθυνότητα ρε μαμώτο.

και αυτή η λογική σου κάηκε στα @@ μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. δεν είναι καραμέλες..

Αυτοί (καταστήματα) τα φτιάχνουν ? Αφου σου έδωσαν πιστωτικό, πάρε ένα άλλο ή περίμενε όταν θα ξαναφέρουν.

Είσαι λάθος, dunkel_stern. Μπορεί να αργήσει για οποιουδήποτε λόγους να σου έρθει (απεργίες, ο κινέζος αρρώστησε, πχ) και στην περίπτωση να χάσεις 1000Ε μπορείς πολύ απλά, να πάρεις ένα chieftec 450W (40 ευρώ), να αφήσεις την 295 απέξω και να μείνεις με την 9600GT πάνω, μια χαρά θα σου φτάσει το 450άρη να κάνεις την δουλεία σου να μην χάσεις τα λεφτά και μετά είτε το κρατάς για backup είτε το δίνεις "εχτες" 20 ευρώ. Αντι να βγάλεις 1000, θα βγάλεις 980 και δεν θα έχεις και πρόβλημα με το όνομά σου.

Λύσεις υπάρχουν αν θες να τις βρείς.

Χ.

Το πιο λογικο ειναι να κοιταξει αλλες προτασεις απο το ιδιο καταστημα ή να το αγορασει απο αλλο και τελειωσε.

Αυτοί (καταστήματα) τα φτιάχνουν ? Αφου σου έδωσαν πιστωτικό, πάρε ένα άλλο ή περίμενε όταν θα ξαναφέρουν.

Είσαι λάθος, dunkel_stern. Μπορεί να αργήσει για οποιουδήποτε λόγους να σου έρθει (απεργίες, ο κινέζος αρρώστησε, πχ) και στην περίπτωση να χάσεις 1000Ε μπορείς πολύ απλά, να πάρεις ένα chieftec 450W (40 ευρώ), να αφήσεις την 295 απέξω και να μείνεις με την 9600GT πάνω, μια χαρά θα σου φτάσει το 450άρη να κάνεις την δουλεία σου να μην χάσεις τα λεφτά και μετά είτε το κρατάς για backup είτε το δίνεις "εχτες" 20 ευρώ. Αντι να βγάλεις 1000, θα βγάλεις 980 και δεν θα έχεις και πρόβλημα με το όνομά σου.

Λύσεις υπάρχουν αν θες να τις βρείς.

δεν έχω την 9600GT... απλά έμεινε στην υπογραφή μου επειδή ξέχασα να την αλλάξω.

είμαι μονο με την 295 τώρα.

οποτε δείξε μου πιο τροφοδοτικό θα σηκώσει i7 με 12gb ram 3 σκληρούς και 295.

χωρίς να ριψοκινδυνέψω να μου στείλει το τροφοδοτικό κανένα δίσκο επειδή θα δουλεύει με κόφτες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.