sokis2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Έχω την tv της Samsung series 7 (40'') και τον player της western digital (wd media player live) τα οποία και συνδέω μεταξύ τους με καλώδιο Hdmi. Σκέφτομαι τώρα τα Χριστούγεννα να αγοράσω το ηχοσύστημα της Logitech Z-5500. Θέλω να σας ρωτήσω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος συνδεσμολογίας του z-5500 με το υπόλοιπο κομμάτι? Είναι καλύτερα να συνδέσω το Z-5500 πάνω στον player με optical cable ή το Z-5500 πάνω στην tv με optical cable??? Αν γίνει τελοσπάντων μια απο τις δυο συνδεσμολογίες, μπορώ επιπλέον να συνδέω και το pc πάνω στο Z-5500??? Και κάτι τελευταίο. Αν η σύνδεση γίνει με optical cable, ποιά ειναι η καλύτερη μάρκα καλώδίου??? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!!
Kostas007 Δεκέμβριος 1, 2009 #2 Δεκέμβριος 1, 2009 αν συνδεσεις την tv με τα ηχεια απλα οταν βλεπεις τηλεοραση θα ακους τον ηχο απο τα ηχεια.θα τα συνδεσεις στο wd player για οταν βλεπεις ταινιες.μπορεις να τα εχεις συνδεδεμενα ταυτοχρονα με pc στο spdif Η στο αναλογικο
sokis2008 Δεκέμβριος 1, 2009 Author #3 Δεκέμβριος 1, 2009 Δηλαδή μπορώ μόνιμα να έχω το ηχοσύστημα συνδεδεμένο με την tv? Δεν με πειράζει όταν βλέπω τηλεόραση να ακούγεται απο τα ηχεία. Με το pc πως συνδέω ακριβώς?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.