Jump to content

Samsung tv series 7, WD media player live και Logitech Z-5500!!

sokis2008

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους. Έχω την tv της Samsung series 7 (40'') και τον player της western digital (wd media player live) τα οποία και συνδέω μεταξύ τους με καλώδιο Hdmi. Σκέφτομαι τώρα τα Χριστούγεννα να αγοράσω το ηχοσύστημα της Logitech Z-5500. Θέλω να σας ρωτήσω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος συνδεσμολογίας του z-5500 με το υπόλοιπο κομμάτι? Είναι καλύτερα να συνδέσω το Z-5500 πάνω στον player με optical cable ή το Z-5500 πάνω στην tv με optical cable??? Αν γίνει τελοσπάντων μια απο τις δυο συνδεσμολογίες, μπορώ επιπλέον να συνδέω και το pc πάνω στο Z-5500??? Και κάτι τελευταίο. Αν η σύνδεση γίνει με optical cable, ποιά ειναι η καλύτερη μάρκα καλώδίου??? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!!

αν συνδεσεις την tv με τα ηχεια απλα οταν βλεπεις τηλεοραση θα ακους τον ηχο απο τα ηχεια.

θα τα συνδεσεις στο wd player για οταν βλεπεις ταινιες.

μπορεις να τα εχεις συνδεδεμενα ταυτοχρονα με pc στο spdif Η στο αναλογικο

Δηλαδή μπορώ μόνιμα να έχω το ηχοσύστημα συνδεδεμένο με την tv? Δεν με πειράζει όταν βλέπω τηλεόραση να ακούγεται απο τα ηχεία. Με το pc πως συνδέω ακριβώς?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.