pas2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 Γειά σας και καλό μήνα.Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα.Προσπαθώ να εγκαταστησω τα Windows XP και για να γίνει αυτό πρέπει να εγκατασησω τον raid driver για να μπορέσω να συνεχίσω στην εγκατάσταση των XP και ενώ στην αρχή μου δείχνει ότι φορτώνει τα αρχεία μετά το format του δίσκου μου βγάζει σφάλμα στο αρχείο που είχε φορτώσει με επιτυχία πριν. Έχω την κάρτα ITE RAID 8212 έχω τους drivers σε δισκέτα έχω προσπαθήσει με διάφορες εκδόσεις νέες και παλιές αλλά τίποτα. Θέλω να βάλω win xp pro sp2. Πριν λίγες μέρες τα είχα καταφέρει χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα τώρα δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Γιατί στην αρχή παίρνει τους drivers της κάρτας και μετά βγάζει σφάλμα?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgan Δεκέμβριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Οταν επιλεγεις τους drivers για το raid να πηγαινεις με τα βελακια πανω κατω για να βρεις τους σωστους drivers και οχι οπως ειναι αρχικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Δεκέμβριος 1, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Καλημερα.Με το βελακι δεν γινεται γιατι οπως ειπα πρεπει να τους εγκαταστησω πριν το format και τους επιλεγω πατωντας το F6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgan Δεκέμβριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Καλημερα.Με το βελακι δεν γινεται γιατι οπως ειπα πρεπει να τους εγκαταστησω πριν το format και τους επιλεγω πατωντας το F6.Nαι οταν πατας F6 μετα με το βελακι πανω η κατω διαλεγεις τον σωστο driver. Δοκιμασετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Τσεκαρε αν ειναι οι σωστοι drivers....και αν αυτοι που φορτωνεις ειναι οι σωστοι απο την λιστα που εχεις....μπορει να μην χρειαζεται μονο εναν !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Δεκέμβριος 1, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Nαι οταν πατας F6 μετα με το βελακι πανω η κατω διαλεγεις τον σωστο driver. ΔοκιμασετοΑν ναι κατάλαβα τι εννοείς. Αυτό έλεγα και εγώ απλώς το κατάλαβα διαφορετικά, αυτό κάνω επιλέγω driver για XP αλλά μετά δεν τον παίρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgan Δεκέμβριος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Δοκιμασες αλλο raid driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Δεκέμβριος 1, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Δοκίμασα για windows 2000 αλλά τίποτα.Να δοκιμάσω με drivers VIA δεν ξέρω αν θα έχει νόημα αλλά μπορεί να το κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Δεκέμβριος 1, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Άλλο floppy για να κάνεις την εγγραφή έχεις ? Είχα πάθει το ίδιο με sis964 raid driver και έφταιγε το floppy drive αν και φαινομενικά διάβαζε/έγραφε οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Δεκέμβριος 1, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Δοκίμασα με άλλη δισκέτα αλλά τίποτα να δοκιμάσω με άλλο floppy drive δεν νομιζω να έχει αποτέλεσμα αλλά το σκέφτομαι τώρα και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Δεκέμβριος 1, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Λοιπόν τελικά έλυσα το πρόβλημα με την έυκολη λύση. ΔΛΔ έφτιαξα ένα slipstream cd των Windows XP και ενσωμάτωσα τους Raid drivers με την βοηθεία του nLite. Είναι πολύ χρήσιμο για κάτι τέτοια αυτή η λύση γιατί μπορείτε να βάλετε ότι drivers θέλετε. Για drivers μπορείτε να κοιτάξετε στο driverpacks.netΕυχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.