Jump to content

προβλημα με εγκατασταση raid driver

pas2007

Recommended Posts

Γειά σας και καλό μήνα.

Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα.

Προσπαθώ να εγκαταστησω τα Windows XP και για να γίνει αυτό πρέπει να εγκατασησω τον raid driver για να μπορέσω να συνεχίσω στην εγκατάσταση των XP και ενώ στην αρχή μου δείχνει ότι φορτώνει τα αρχεία μετά το format του δίσκου μου βγάζει σφάλμα στο αρχείο που είχε φορτώσει με επιτυχία πριν. Έχω την κάρτα ITE RAID 8212 έχω τους drivers σε δισκέτα έχω προσπαθήσει με διάφορες εκδόσεις νέες και παλιές αλλά τίποτα. Θέλω να βάλω win xp pro sp2. Πριν λίγες μέρες τα είχα καταφέρει χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα τώρα δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Γιατί στην αρχή παίρνει τους drivers της κάρτας και μετά βγάζει σφάλμα?

Ευχαριστώ.

Καλημερα.

Με το βελακι δεν γινεται γιατι οπως ειπα πρεπει να τους εγκαταστησω πριν το format και τους επιλεγω πατωντας το F6.

Nαι οταν πατας F6 μετα με το βελακι πανω η κατω διαλεγεις τον σωστο driver. Δοκιμασετο

Nαι οταν πατας F6 μετα με το βελακι πανω η κατω διαλεγεις τον σωστο driver. Δοκιμασετο

Αν ναι κατάλαβα τι εννοείς. Αυτό έλεγα και εγώ απλώς το κατάλαβα διαφορετικά, αυτό κάνω επιλέγω driver για XP αλλά μετά δεν τον παίρνει.

Λοιπόν τελικά έλυσα το πρόβλημα με την έυκολη λύση. ΔΛΔ έφτιαξα ένα slipstream cd των Windows XP και ενσωμάτωσα τους Raid drivers με την βοηθεία του nLite. Είναι πολύ χρήσιμο για κάτι τέτοια αυτή η λύση γιατί μπορείτε να βάλετε ότι drivers θέλετε.

Για drivers μπορείτε να κοιτάξετε στο driverpacks.net

Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.