Jump to content



Epox 4pca3+ και ακριβεια στο vcore


mageor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν το ερώτημα: Πήρα μια m/b Epox 4pca3+ rev.2 875P με τελευταία bios ver.και έναν P4c 2.4 800fsb. Απο όσο γνωρίζω το default voltage της CPU ειναι 1.525v. Στο section του bios που αλλάζεις τα vcore vdimm vagp κλπ αν αφήσω το vcore στην default 1.525v τοσο στο bios, οσο και στο software που συνοδεύει την μητρικη ανιχνευεται τελικα χαμηλότερο voltage γυρω στα 1.47,1.48. Μόνο αν ανεβασω το vcore απο το bios κατά 0.05 νομιζω έρχεται στα ίσα δηλαδη ανιχνεύεται 1.525. Η θερμοκρασία με το stock fan της intel σε idle κατασταση είναι συνήθως 40-41 κελσιου.Αυτό που θέλω να ξεδιαλυνω είναι πια ενδειξη να πιστευω. Αυτην που εγω βαζω στο vcore ή αυτή που βλεπει το health menu του bios και ανιχνευει το sofware της μητρικης ? Το συστημα για την ωρα δεν ειναι υπερχρονισμένο. Thanx in advance for any response!

Είσαι εσύ που το πόσταρες στο Insomnia?

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.... η κάθε μητρική κάνει over/undervoltage, σε full load πέζει το vcore?

Κανει undevoltage η ΕPOX μαλλον, μπορεις να μας πεις και το stepping του 2.4C που γραφει πανω στο κουτι? SL6WF π.χ.

Απλά δεν διαβάζει σωστά ο winbond controller.. οι πραγματικές (μετρημένες πάνω στην μητρική) τάσεις του epox, είναι καρφωμένες στην τιμή που έχεις ορίσει από το bios.

δεν μπορεις να εισαι συγουρος ποτε απλα δωσε +0.05v και εισαι οτι και αν γινει οκ αφου τα ηλικα εχουν + - 10% ανοχη :)

To stepping είναι SL6WR 19/9/03 καλό ή κακό? Πάντως ευχαριστώ α και ναι εγώ ποσταρα και στο insomnia. Ποσο θα μπορουσε το συστημα αυτο να παει (μνήμη 2χ256 geil 3200 dragon cas2 και stock fan με arc silv3).Πειτε μου κατι σίγουρο. Δεν θελω κατι extreme για την ώρα τουλάχιστον.

SL6WR ειναι καλο, ο αλλος κωδικος πως ειναι? L321A340 πχ.

Γυρω στα 3400 πιστευω εγω απο εκει και πανω πρεπει να εχεις τρομερο κομματι και πολυ καλη ψυξη. ;)

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν είναι costa rica.... Κινέζος είναι....

Toτε λαθος μου,καπου ειχα διαβασει ο Α=Κοστα ρικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.