Jump to content

ανασυγκρότηση!!!

petran_x13

Recommended Posts

ρε παίδες έφυγα από το σπίτι πήγα έκανα κάτι δουλειές μετά πήγα kick box σύνολο 6 ώρες όλα μαζί και άλλη μια ωρα που ήμουν σπίτι 7ώρες σινωλεικα κάνει ανασυγκρότηση το pc προχτές έκανα format και τώρα που τα εβαλα όλα κάνω ανασυγκρότηση είναι φυσιολογικό να κρατάει τόσες ώρες?:jester:

ετσι γινεται στα vista...αν θες δοκιμασε αυτο http://www.piriform.com/defraggler

ευχάριστο φιλε μου για την άμεση απάνταση δεν έχω πάντως πρόβλημα θα το αφήσω ανοιχτό και το βραδυ

!:worship:

τζαμπα παντως θα το κανεις...ειναι τελειως μουφα...και 27 ωρες να τ αφησεις θα κανει ανασυγκροτηση(λεμε τωρα)...καλυτερα βαλε το προγραμμα που σου ειπα...το χω δοκιμασει και ειναι αρκετα καλο και free...και το κυριοτερο, οτι τελειωνει σε νορμαλ χρονικο διαστημα...

Εγω ειχα και στα vista αλλα εχω και στα 7 Ο&Ο defrag...ειμαι πληρως ικανοποιημενος, κανει monitoring συνεχεια το συστημα και σχεδον παντα ειναι defraged...

Οσες φορες το ειχα αφησει μετα απο μερες να κανει defrag δεν εκανε παραπανω απο 15 λεπτα !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.