petran_x13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 ρε παίδες έφυγα από το σπίτι πήγα έκανα κάτι δουλειές μετά πήγα kick box σύνολο 6 ώρες όλα μαζί και άλλη μια ωρα που ήμουν σπίτι 7ώρες σινωλεικα κάνει ανασυγκρότηση το pc προχτές έκανα format και τώρα που τα εβαλα όλα κάνω ανασυγκρότηση είναι φυσιολογικό να κρατάει τόσες ώρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Νοέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 vista εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Νοέμβριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 vista εχεις;ναι τώρα τα έβαλα πριν είχα xp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Νοέμβριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 ετσι γινεται στα vista...αν θες δοκιμασε αυτο http://www.piriform.com/defraggler Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Νοέμβριος 30, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 ετσι γινεται στα vista...αν θες δοκιμασε αυτο http://www.piriform.com/defragglerευχάριστο φιλε μου για την άμεση απάνταση δεν έχω πάντως πρόβλημα θα το αφήσω ανοιχτό και το βραδυ !:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Νοέμβριος 30, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 τζαμπα παντως θα το κανεις...ειναι τελειως μουφα...και 27 ωρες να τ αφησεις θα κανει ανασυγκροτηση(λεμε τωρα)...καλυτερα βαλε το προγραμμα που σου ειπα...το χω δοκιμασει και ειναι αρκετα καλο και free...και το κυριοτερο, οτι τελειωνει σε νορμαλ χρονικο διαστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Εγω ειχα και στα vista αλλα εχω και στα 7 Ο&Ο defrag...ειμαι πληρως ικανοποιημενος, κανει monitoring συνεχεια το συστημα και σχεδον παντα ειναι defraged...Οσες φορες το ειχα αφησει μετα απο μερες να κανει defrag δεν εκανε παραπανω απο 15 λεπτα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.