bluray Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 Παιδια καλησπερα...Εχω το παρακατω προβλημα....Πολλες φορες οταν σερφαρω μου βγαζει μηνυμα κατω δεξια στην οθονη που μου λεει αποσυνδεθηκε το καλωδιο δικτυου με αποτελεσμα να με πεταει εκτος net. Το παραξενο ειναι οτι αυτο συμβαινει συχνα και τυχαια!!! Επισης να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο μηνυμα αναβοσβηνει συνεχεια και προσπαθει να ξανακανει συνδεση αλλα ματαια!!! Το προβλημα λυνεται μονο με απειρα restart..Οπως αντιλαμβανεστε ειναι πολυ εκνευριστικο και θα ηθελα αν ξερει καποιος να προτεινει μια λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 Για αρχή ξαναπέρνα τους drivers της κάρτας δικτύου. Έλεγξε το καλώδιο ότι είναι εντάξει και μήπως χάνει επαφή με λίγο κούνημα. Άλλαξε πορτάκι στο switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Δεκέμβριος 3, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 τα εκανα και τα τρια φιλε αλλατπτ...αλλη προταση;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Δεκέμβριος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Windows 7 και μητρική με nvidia network adapter με 15.51 drivers (κατεβάζεις και torrents εκείνη τη στιγμή)..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Δεκέμβριος 3, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 οχι φιλε απλο σερφαρισμα.....ουτε torrents ουτε τπτ....μου εχει σπασει τα νευρα!!!:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Δεκέμβριος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Για πες μας καμιά λεπτομέρεια παραπάνω...Τι μητρική έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Θα σου πρότεινα να δοκίμαζες μία άλλη κάρτα δικτύου να δεις αν σου κάνει τα ίδια. Τουλάχιστον έτσι περιορίζεις τις πιθανές προβληματικές συσκευές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Δεκέμβριος 3, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Για πες μας καμιά λεπτομέρεια παραπάνω...Τι μητρική έχεις?φιλε εχω μια dfi lanparty nf4 sli-dr για amd socket 939...Το προβλημα ειναι οτι οι drivers εχουν φαει "φλασια" και μου βγαζει error κατα την επανεγκατασταση τους.....χρησιμοποιω την On board καρτα δικτυου της mobo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Δεκέμβριος 3, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 φιλε εχω μια dfi lanparty nf4 sli-dr για amd socket 939...Το προβλημα ειναι οτι οι drivers εχουν φαει "φλασια" και μου βγαζει error κατα την επανεγκατασταση τους.....χρησιμοποιω την On board καρτα δικτυου της mobo.... Μην κάνεις επανεγκατάσταση.Δοκίμασε να κάνεις uninstall πλήρως και πέρνα τους τελευταίους drivers απο nvidiaγια το nforce4 (Legacy -> nForce4 Series etc..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 3, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 βαλε καρφωτες ip απο την τοπικη συνδεση δικτυου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Δεκέμβριος 4, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Μην κάνεις επανεγκατάσταση.Δοκίμασε να κάνεις uninstall πλήρως και πέρνα τους τελευταίους drivers απο nvidiaγια το nforce4 (Legacy -> nForce4 Series etc..)απο nvidia??? μπορεις να μου δωσεις ακριβως το Link????βαλε καρφωτες ip απο την τοπικη συνδεση δικτυου.Δεν εχει σχεση φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Δεκέμβριος 4, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 απο nvidia??? μπορεις να μου δωσεις ακριβως το Link???? Τι λειτουργικό σύστημα έχεις ακριβώς?(XP, Vista, 7, 32bit, 64bit...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Δεκέμβριος 4, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Τι λειτουργικό σύστημα έχεις ακριβώς?(XP, Vista, 7, 32bit, 64bit...)xp service pack 2 32 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Δεκέμβριος 4, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Κάνε απεγκατάσταση τους παλιούς και μετά πέρνα τους.http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_winxp_15.23_uk.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Δεκέμβριος 4, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Κάνε απεγκατάσταση τους παλιούς και μετά πέρνα τους.http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_winxp_15.23_uk.html thnx φιλε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Δεκέμβριος 4, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Μακάρι να λύσει το πρόβλημα..! Περιμένω νέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Δεκέμβριος 4, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Τελικά φίλε μου, πως πήγε..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Δεκέμβριος 8, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Τελικά φίλε μου, πως πήγε..?τζιφος φιλε κατι αλλο πρεπει να ειναι!!!! Ρε γμτ θα τρελαθω τελειως τι ειναι ρε παιδια Ε Λ Ε Ο Σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.