Jump to content

Προβλημα με περιεργη αποσυνδεση

bluray

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα...Εχω το παρακατω προβλημα....

Πολλες φορες οταν σερφαρω μου βγαζει μηνυμα κατω δεξια στην οθονη που μου λεει αποσυνδεθηκε το καλωδιο δικτυου με αποτελεσμα να με πεταει εκτος net. Το παραξενο ειναι οτι αυτο συμβαινει συχνα και τυχαια!!! Επισης να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο μηνυμα αναβοσβηνει συνεχεια και προσπαθει να ξανακανει συνδεση αλλα ματαια!!! Το προβλημα λυνεται μονο με απειρα restart..Οπως αντιλαμβανεστε ειναι πολυ εκνευριστικο και θα ηθελα αν ξερει καποιος να προτεινει μια λυση

Για πες μας καμιά λεπτομέρεια παραπάνω...

Τι μητρική έχεις?

φιλε εχω μια dfi lanparty nf4 sli-dr για amd socket 939...Το προβλημα ειναι οτι οι drivers εχουν φαει "φλασια" και μου βγαζει error κατα την επανεγκατασταση τους.....χρησιμοποιω την On board καρτα δικτυου της mobo....

φιλε εχω μια dfi lanparty nf4 sli-dr για amd socket 939...Το προβλημα ειναι οτι οι drivers εχουν φαει "φλασια" και μου βγαζει error κατα την επανεγκατασταση τους.....χρησιμοποιω την On board καρτα δικτυου της mobo....

Μην κάνεις επανεγκατάσταση.

Δοκίμασε να κάνεις uninstall πλήρως και πέρνα τους τελευταίους drivers απο nvidia

για το nforce4 (Legacy -> nForce4 Series etc..)

Μην κάνεις επανεγκατάσταση.

Δοκίμασε να κάνεις uninstall πλήρως και πέρνα τους τελευταίους drivers απο nvidia

για το nforce4 (Legacy -> nForce4 Series etc..)

απο nvidia??? μπορεις να μου δωσεις ακριβως το Link????

βαλε καρφωτες ip απο την τοπικη συνδεση δικτυου.

Δεν εχει σχεση φιλε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.