Jump to content

PCI-EX Riser ... Που (ελλάδα) ?

Craven

Recommended Posts

Ψάχνω ένα pci-ex 16x riser.. κατά προτίμηση flexible

Χρήση: έχω ένα altec ido silver που θέλω να προσθέσω νέα κάρτα γραφικών και αυτό γίνεται μόνο με riser..

δυστυχώς Ελλάδα δεν βρήσκω με τίποτα.. και δεδομένο ότι δεν ψωνίζω απ έξω είμαι σε αδιέξοδο..

Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μαγαζί που πουλάει τέτοια πράγματα (Αττική πάντα) ας μου πεί :)

:) οκ μου απάντησαν απο xtreme ότι εχουν riser (δυστυχώς όχι εύκαμπτα) της silverstone όπως είπες στα 8 ή 10 εκατοστά (το 10 φαντάζομαι με προέκταση στα 8)..

Πάμε για μέτρηση λοιπόν στο κουτί και ελπίζω να πέσω μέσα και στα εκατοστά αλλά και στο σημείο που βρίσκεται η θύρα σε σχέση με την λάμα..

• 2 months later...

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα... ενδιαφέρομαι για κάτι παρόμοιο ... σκοπός μου είναι για χρήση σε custom made κουτί για crossfire ώστε να μην είναι πολύ κοντά οι κάρτες μεταξύ τους ... οι θερμοκρασίες που μου ανεβάζει σε κανονική διάταξη μέσα σε normal κουτί είναι απαγορευτικές !!! ... το θέμα είναι οτι φοβάμαι οτι και αυτές θα είναι μικρές... σκεφτόμουν να πάω στο xtreme (με στείλαν απο πλαίσιο!!) μήπως και βρώ... έχει κάνει κάτι παρόμοιο κάποιος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.