Craven Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2009 Ψάχνω ένα pci-ex 16x riser.. κατά προτίμηση flexible Χρήση: έχω ένα altec ido silver που θέλω να προσθέσω νέα κάρτα γραφικών και αυτό γίνεται μόνο με riser.. δυστυχώς Ελλάδα δεν βρήσκω με τίποτα.. και δεδομένο ότι δεν ψωνίζω απ έξω είμαι σε αδιέξοδο.. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μαγαζί που πουλάει τέτοια πράγματα (Αττική πάντα) ας μου πεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Νοέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 προσωπικα εχω ψωνισει απο εδω, κανενα προβλημα http://linitx.com/viewproduct.php?prodid=11462εδιτ>αλλα παρε τηλεφωνο αυτον τον παιχτη και ρωτα αν μπορει να σου βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 εχει στο Xtreme κατι κιτακια της Silverstone...κοντο και μακρυ γωνιακο riser cardμιλαμε παντα για pci-e 16x Νικαια -Πειραιας δεν ειναι και μακρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Craven Νοέμβριος 30, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 Μμμ όταν λες στο Xtreme? (δεν εννοείς multirama φαντάζομαι) κάποιο site? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 Μμμ όταν λες στο Xtreme? (δεν εννοείς multirama φαντάζομαι) κάποιο site? αυτο εννοω... αλλα εαν περιμενεις να δεις τετοιο προιον στο site... θα χει βγει pci-e V3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Craven Νοέμβριος 30, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 οκ μου απάντησαν απο xtreme ότι εχουν riser (δυστυχώς όχι εύκαμπτα) της silverstone όπως είπες στα 8 ή 10 εκατοστά (το 10 φαντάζομαι με προέκταση στα 8).. Πάμε για μέτρηση λοιπόν στο κουτί και ελπίζω να πέσω μέσα και στα εκατοστά αλλά και στο σημείο που βρίσκεται η θύρα σε σχέση με την λάμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSF Φεβρουάριος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα... ενδιαφέρομαι για κάτι παρόμοιο ... σκοπός μου είναι για χρήση σε custom made κουτί για crossfire ώστε να μην είναι πολύ κοντά οι κάρτες μεταξύ τους ... οι θερμοκρασίες που μου ανεβάζει σε κανονική διάταξη μέσα σε normal κουτί είναι απαγορευτικές !!! ... το θέμα είναι οτι φοβάμαι οτι και αυτές θα είναι μικρές... σκεφτόμουν να πάω στο xtreme (με στείλαν απο πλαίσιο!!) μήπως και βρώ... έχει κάνει κάτι παρόμοιο κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.