Jump to content

Πείτε μου την γνώμη σας

GEORGIOS

Recommended Posts

Η γυάλινη μου σφαίρα δεν λειτουργεί σήμερα. Μήπως θες να μας πει κάτι παραπάνω;

Η γυάλινη μου σφαίρα δεν λειτουργεί σήμερα. Μήπως θες να μας πει κάτι παραπάνω;

χαχαχαχαχ.....ελιωσα λεμε !!

Αφού ανήκουν στη σειρά "Transparent Line" καλά θα είναι...

*Πλάκα κάνουμε. Γιώργο μην παρεξηγηθείς! Προφανώς ξέχασες το λινκ. :hi:

Δεν θέλω πολλά πράγματα από το κουτί

Αρκεί να μην μου καεί το τροφοδοτικό επειδή ακούω ότι όσα έχουν ενσωματομένο τροφοδοτικό είναι προβληματικά και αναξιόπιστα γι' αυτό ρωτάω

Νομίζω ότι τα extreme power plus βάζει πάνω στα κουτιά της η Coolermaster. Αν όντως είναι αυτό, είναι απλά ανεκτό (passive pfc και ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής).

Περιληπτικά: καλό transient filtering, single forward design, passive pfc όπως είπαμε και πριν, αρκετά καλοί σε rating ανορθωτές της ST Microelectronics (12v: STPS2045CT, 5v: STPS2045CT, 3.3v: STPS20S100CT) και pwm controller, τα οποία πατάνε στις ψύκτρες με thermal pads, 12v regulation με controller της National Semiconductors LM7192, αρκετές προστασίες (Overcurrent, Overvoltage, Overpower και Short-circuit) από τον controller της Ταϊβανέζικης Weltrend Semiconductors (WT7257), έχει αρκετά καλό voltage regulation και γενικώς είναι ok για τροφοδοτικό μαζί με κουτί.

Mειονεκτήματα το αρκετό ripple στα DC 12v γενικότερα, μέτριους πυκνωτές και κακό efficiency (περί στα 70%).

Γενικά μέχρι 12 amperes στις 12άρες (240w) τα βγάζει εντός ATX specs. Απο εκεί και πάνω και μέχρι τα 34 Amperes (408w) που βγάζει μάξιμουμ στις 12άρες είναι εκτός ATX specs λόγω ripple.

Ευχαριστώ φίλε

Δηλαδή μου κάνη

Δεν θα βάλω κάρτα γραφικών οπότε μου φτάνουν τα 370watt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.