gus8511 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2009 Παιδια εχω μια συλλογη απο ταινιες σε dvd format and mkv format (τις εχω κανει μονος μου μετατροπη και τις εχω στο σκληρο δισκο)Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κανει αυτοματα συλλογη, δηλαδη να ψαχνει σε ενα καταλογο που του λεω εγω οτι εχω τις ταινιες μου και να βαζει εικονες και οτι αλλο βρισκει απο imdb.com και να κανει μια ωραια συλλογη για να ξερω τι εχω (χωρις να χρειαζεται να πληκτρολογω το ονομα καθε ταινιας που εχω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Νοέμβριος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 αυτό δεν γίνεται με το Windows Media Center?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Νοέμβριος 29, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 θελω να εχω σαν βαση δεδομενων και να μπορω να κανω εκτυπωση και εξαγωγη της λιστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Νοέμβριος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 εγω χρησημοποιω το All My Movies κανει ολα αυτα που ζητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 29, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 http://www.mymovies.dk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Νοέμβριος 29, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 εγω χρησημοποιω το All My Movies κανει ολα αυτα που ζηταςμηπως μπορεις να μου πεις με ποιον τροπο μπορω να το κανω να ψαχνει το σκληρο δισκο για ταινιες κ να τις προσθετει αυτοματα με στοιχεια απο ,imdb; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Νοέμβριος 30, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 απο το μενου "εργαλεια>ελεγχος δισκου για ταινιες" και επιλεγεις δισκο ή φακελο. εμφανιζει ολες τις ταινιες και μπορεις να αφεραισεις αυτοματα οσες υπαρχουν ηδη να μην ειναι διπλες οταν αναβαθμιζεις τη λιστα.για να τις βρισκει στο imdb πρεπει ο τιτλος να μην περιεχει λεξεις οπως dvdrip 720p κτλ. δεν χρειαζεται ομως να μετονομασεις τα αρχεια μπορεις μπορεις να το διοθωνεις οταν δεν βρισκει μια ταινια χωρις να πειραζεις το αρχειο.τελος για να σου βγαζει πληροφοριες για διαρκεια, κωδικοποιηση, ηχο, κτλ καθε αρχειου mkv πρεπει να εχεις εγκατεστημενους codecs στα avi δεν χρειαζεται. εγω πχ που εχω mpchc που δεν χρειαζεται εξωτερικους codecs εβαλα τους cccp για να τα βλεπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Νοέμβριος 30, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 δοκίμασε το extreme movie manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 30, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 Δες και αυτο http://www.snapfiles.com/get/emdbmovie.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.