speedman_26 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2009 παιδια στο laptop που εχω τα vista με εχει σαν admin το προβλημα δεν ειναι αυτο.οταν αφησω το pc 5 λεπτα μου κλειδωνει και παταω μετα στο ονομα μου που εχω βαλει και ξεκλειδωνει θελω να πω οτι εχω ενα λογαριασμο με το ονομα γιωργος στα windows και με εχει σαν admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 και; που είναι το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 29, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 Που κλειδωνει ή που σε εχει σαν admin ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Νοέμβριος 29, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 που κλειδωνει ρε παιδια μολις το αφησω ενα λεπτο.τελικα επανεφερα τα vista στην εργοστασιαη κατασταση και εφτιαξε.το προβλημα ειναι οτι περασα τα windows messenger και τωρα δεν μπορω να μπω γιατι κατι κλεινει την βασικη θυρα ειδα το firewall τον γουιντος και ειναι οκ μαλλον θα θελει και στο ρουτερ linksys wag200 μονο που δεν ξερω πως πηγα και σε ενα σαιτ και δεν καταλαβα και πολλα.στο φορητο μπενω ασυρματα. εκανα τεστ απενεργοποιησα το τειχος προστασιας τον γουιντος και του ρουτερ και παλι δεν εμπαινε. στο σταθερο ομως μπαινει με τα windows 7. μου βγαζει οτι το προβλημα ειναι στης βασικες θυρες.παιδες το βρηκα ειχα λαθος ημερομηνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.