Jump to content

Kάρτα για FSX κ αθορυβη

Vagelis2000

Recommended Posts

Το FSX είναι κυρίως CPU related...Αν και νομίζω ότι τρέχει καλύτερα σε nvidia.

Πάντως εγώ με την 4670 και έναν Q8300 δεν κατάφερα να παίξω FSX. Καλύτερα το FS9. Άψογα γραφικά και πολύ καλά frames φυσικά.

To fsx einai kyriws CPU related...an kai nomizw oti trexei kalutera se nvidia.

Kι αν τα γραφες στα ελληνικα θα ταν ακομη καλυτερα :rolleyes:

Mε την 4670 ναι θα το παιξεις , αλλα δε ξερω το κατα ποσο θα το ευχαριστηθεις.

Θα πρεπει δλδ να κανεις καποιους συμβιβασμους στα γραφικα -μην περιμενεις αναλυση >1680*1050 με τα γραφικα και τα φιλτρα στο φουλ.

Να σημειωσω οτι το συγκεκριμενο φανλες μοντελο το πηρε φιλος μου και του καηκε σε ενα μηνα.

Οχι οτι κατι εγινε ( του το αλαξαν ) απλα το αναφερω.

Προτεινω να ξηλωθεις κατα 20 ευρω παραπανω και να κοιταξεις για καμια 4770 ή 4850.

120 euros για 9800gt? Καλύτερα gts250 με 90 ευρώ και δίνει 25 ευρώ για Tt Fanless 330 passive cooler ή ακόμα καλύτερα παίρνει το Accelero S1 rev.2 με μόλις 22 ευρώ (ευκαιρία), που αν ταιριάζει στην κάρτα πιστεύω θα τα καταφέρει να την ψύξει επαρκώς αφού το κάνει με την 9800gtx+.

Το cooler υπάρχει κι εδώ αλλά η διαθεσιμότητα τελειώνει. Όποιος προλάβει, πρόλαβε.

εγω θα επαιρνα αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-4770-Formula-SVGA-512-MB-90-C1CMV0-J0UAY00Z.htm με μια accelero s1 rev.2.δλδ πανω κατω 120 ευρω.απλα δν ειμαι σιγουρος αν μπαινει αυτη η ψυκτρα πανω στην 4770

εγω θα επαιρνα αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-4770-Formula-SVGA-512-MB-90-C1CMV0-J0UAY00Z.htm με μια accelero s1 rev.2.δλδ πανω κατω 120 ευρω.απλα δν ειμαι σιγουρος αν μπαινει αυτη η ψυκτρα πανω στην 4770

H GTS 250 που προτείνω παραπάνω την διαγράφει από τον χάρτη την 4770, την εκμηδενίζει, την εξαφανίζει και την κάνει αστρική σκόνη που περιφέρεται άσκοπα στο διάστημα.

Την ψύκτρα που λες επίσης την έχω προτείνει πριν. Next please...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.