tasatva Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Είμαι νέος στο steam, δλδ μόλις έκανα την πρώτη μου αγορά.Μία απορία...Επειδή βλέπω ότι το download του παιχνιδιού αργεί υπερβολικά, μήπως θα μπορούσα να κατεβάσω τα παιχνίδια από πουθενά και να τα ενεργοποιήσω μέσω steam?Άν ναί πώς μπορώ να το κάνω ?Απλά με το "Activate a product on steam" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Νοέμβριος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 καντο activate κ μετα κατεβασε το απο κανα τορεντ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Νοέμβριος 28, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Πώς να το κάνω activate, αφου το steam δεν στελνει κλειδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 28, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Αγορασες το παιχνιδι και σκευτεσαι να το κατεβασεις με torrent?Δηλαδη τσαμπα τα λευτα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Νοέμβριος 28, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Αγόρασα το παιχνίδι με σκοπό να το παίξω online.Ρωτάω άν γίνεται να το κατεβάσω από torrent, και με την άδεια που έχω αγοράσει από το steam , να είναι νόμιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 29, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 Θα ξεβουλωσει το μπουρι.Περιμενε λιγο εκτος αν βιαζεσε τοσο πολυ.Και εμενα με εκανε κατι τετοια με το cod και ειπα τον εαυτο μου δεν προκειταινα το δω αυτο το game ποτε ωσπου καποια στιγμη κατεβαζε ταβανι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Νοέμβριος 29, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 για ποιο παιχνιδι μιλαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Νοέμβριος 29, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 Αγόρασα το πακέτο της THQ.Επειδή είναι πολλά παιχνίδια ανησύχησα ότι με τέτοιο ρυθμό δεν θα γινόταν κάτι.Ευτυχώς τώρα που ξύπνησα έχουν κατέβει τα 4 πρώτα, άρα ξαφνικά ξεμπουκώνει.Η ερώτηση παραμένει βέβαια, για να κλείσει και το θέμα...Μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια από torrent και μετά να τα κάνεις activate από το steam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 29, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 Ωπ, τώρα την είδα την προσφορά αυτή. 50e είναι ΠΟΛΥ καλά. χουυυυμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Νοέμβριος 29, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 Πήγαινε στα download settings του steam και δοκίμασε να αλλάξεις region,βάλε germany π.χ.Δεν ξέρω τι γραμμή έχεις αλλά εγώ με 2 mbps κατεβάζω με full ταχύτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Νοέμβριος 29, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 Όπως είπα και παραπάνω, το βράδυ ξεμπουκωσε και κατέβηκαν 3 παιχνίδια.Ναί η προσφορά είναι πολύ καλή.Έχω λιώσει στο Titan Quest απο το πρωί.Το απόγευμα έχει COH...Η περιοχή ήταν στο Germany αλλά την αλλαξα σε Romania χτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Νοέμβριος 29, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 ειναι λιγο δυσκολο αν δεν εχεις τον κωδικο.. πρεπει να τα βαλεις καπου μεα στο φακελο του steam για να ταδει κ κατι τετοια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.